Муковисцидоза

• 124 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
За твоя случай може и Омрон/ / в Метро ги имаше преди/ или някакъв по-евтин, по принцип най-хубавите са на Пари бой, не знам дали можеш да си го позволиш, има варианти за по 350 лв.
Пари Бой се купува от Елпак, имат и доставка по домовете за 24 часа ти го носят.
http://www.elpak.hit.bg/03.htm

# 226
Анеттее,не знам как да ти се отблагодаря.  bouquet

# 227
Ааа и да не забравя- направи си подробна антибиограма, преди да започнеш лечението, да си наясно дали ти действат тези антибиотици.

# 228
За другите, ако се питате как така раздавам "рецепти" за лечение. Е хич, не ми е неудобно на фона лечението и на здрави и на хронично болни.
Аз ако преди 10-на години знаех за 3 месечното лечение с хинолони, нямаше да си влачим псевдомонаса толкова години. Ама имах нещастието да съм от Варна и контактите ми с д-р Куфарджива бяха редуцирани до минимум.
Сега като знам начина не мога да го държа в себе си, само за да не ми се накара някой.

# 229
Не, че Валя ще прочете, но благодаря и ,че единственна тя беше днес на пресконференцията. Дай боже тази клинична пътека, дето толкова я говорят да влезе в действие скоро.

# 230
  • В Бургас,край морето!!!
Наскоро ми казаха,че в Гърция лекарствата са много по-евтини отколото при нас.С евроздравна карта имало 10%намаление на лекарствата в аптеките.Не знам колко е вярна информацията,но си заслужава да се провери.Намерих тази статискика от преди няколко години,когато лекарстватя бяха по-евтини.Пускам ви линка погледнете го.Другото което прочетох и ми направи впечатление е,че за деца до 10 год. лекарствата са по евтини,това е за Гърция-такава била политиката им.Нямам думи,какво да кажем ние българите,защо ли като кажеш ,,аз съм Българин''-чувстваш съжаление,безпомощност и огромна тъга.
http://www.arpharm.org/bg/news/257-news4
Пожелавам ви хубав и слънчев ден.                                                           Поздрави:Ирка  bouquet

# 231

С пускане на балони беше отбелязан във Варна Международният ден на редките болести. С това родителите на деца с такива заболявания и пациентски организации към Алианса на хората с редки болести искат да привлекат вниманието на обществото към проблемите си. Инициативата и тази година се провежда в пет града от страната.
Около 20 са заболяванията, открити в България. Засегнатите от тях са 500 000 души. Призоваваме за подкрепа и от държавата в лицето на Здравната каса, тъй като лечението е много специфично и скъпо, обясни Анета Феодорова. Нейната дъщеря е болна от муковисцидоза и лекарствата й за месец струват към 12 хиляди лева.
28.02.2010

http://www.narodnodelo.bg/todaynews.php?news=2355

# 232
Този път във Варна нямаше нали?  Rolling Eyes

# 233
  • Варна
Светле, жива и здрава да си!

Честита Баба Марта!

# 234
Светле, честит рожден ден!

# 235
[

Е, имаше, как да няма, баш във Варна, я.
Нали линка и материала е от Варна, снимката е пред шадравана  #Crazy

# 236
[

Е, имаше, как да няма, баш във Варна, я.
Нали линка и материала е от Варна, снимката е пред шадравана  #Crazy
Ама наистина ли това е от Варна? Наистина не съм разбрала  Embarassed Изпуснах  Blush, а можех да дойда и аз

# 237
# 238
  • София
Боряна, писах ти на лични, видя ли?
Отговори ми, моля те.

Ани, Камелия, останалите от ръководството на Асоциация Муковисцидоза,
когато имате път към София, обадете ми се. Искам да организираме една среща с фондация I can too, за да видим какво можем да направим заедно са събиране на средства за асоциацията, за организиране на кампания за запознаването на обществото с МВ и пр.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 14:15 от mariana__m

# 239
http://icantoo.eu/
"Аз мога", не са ли организация, която помага на деца ?

Общи условия

Активация на акаунт