Муковисцидоза

• 125 287
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Благодаря Simple Smile

# 556
Това не е ли шлайф машина  newsm78
Joy Joy Joy ние я нарекохме "ютия"т.е. Ели го кръсти така.

Сега майтапа на страна, силно се надявам, че хората в Европа,които го ползват имат полза от него, имам пред вид "шлайф машинката", но не е за пренебрегване факта, че си имат добра физиотерапия и рехабилитация.
По принцип трябва да се приспособяваме към нашите условия на живот и възможностите,които ни предлага нашия пазар и средствата с които разполагаме. Няма да оставим децата да се мъчат,я.
Аз използвам това за дъщеря си

http://shop.hito.bg/masajor-casada-tappymed-2-broia-za-149-00-lv … oia-za-149-00-lv-
Марката на уреда е "Casada", преди го имаше в големите маркети за техника.

# 557
  • Пловдив
Здравейте, за първи път пиша, до сега само четях.
Искам да питам дали този масаж с вибрационен масажор е подходящ за дете на 3год.,колко време продължава масажа, колко пъти на ден се прави и има ли значение дали преди или след инхалация. Също искам да питам за какви хранителни добавки става въпрос и колко струват.

# 558
-витамини, минерали и антиоксиданти специлно разработени за болни от муковисцидоза.

Този масажор, който аз показах има 2 степени, така, че по-лекия може да се ползва за дечица. Според мен трябва да се пробва, защото в България няма кой да ти каже, добре или не е , тук сме на опит, проба-грешка.

# 559
  • София
Масажорът може да го пробвам за облекчение на кашлицата и за по-лесно отхрачване Hug

# 560
Здравейте!
не съм писала,защото очаквам отговорите на  мениджърите от YASOO.
Поставих конкретни въпроси за  крайни цени,отстъпки,количества.
Освен това направих  бизнес предложение.
Все още не са ми отговорили.

# 561
  • Варна
Моза, в YASOO контактуваме с Panayiotis Charalambous Sales & Marketing Coordinator. Конкретните въпроси за цени и отстъпки ги поставихме преди време и отговорите ги има в пощата на Асоциацията. Питай Светла и тя ще ти ги каже.

# 562
Говорила съм със Светла. Каза ми за тяхното предложение,но отстъпката е прекалено малка./поне според мен/.Направих им  друго предложение,но нека първо ми отговорят.

# 563
  • Варна
И ти смяташ, че за Моза ще направят по-добра отстъпка, отколкото за една пациентска организация? На мен ми звучи малко несериозно.

# 564
Май не сте разбрали. Отстъпката си е отстъпка,но цената пада само с 2 долара,което си е 3 лв на брой. В този случай  е финансово нецелесъобразно да се правят организации по доставка. Само телефоните не могат се платят.
Искам да стана представител/може и с моя фирма,но предпочитам да е асоциацията,въпреки че досега не знам някоя пациентска организация да развива този тип бизнес/. Това е предложението ми към тях. Да работим на системата директен маркетинг. Продуктите да идват до тук,да се направи поръчка и едва тогава да се плащат.

# 565
Здравейте!
За съжаление, нямам отговор.Навярно предложението ми не може да бъде решено от  YASOO,тъй като са дистрибутори и  навярно не е от тяхната компетентност.
AXAN  е купила през февруари м.г фирма ЕURAND NV. Двете са се слели и работят под името  APTALLIS. А YASOO е гръцкият дистрибутор,който  получава въпросната отстъпка и няма защо да я дава на нас.
Трябва  да осъществим контакт с  ръководството на фирма APTALIS без да минаваме през дистрибуторите в Кипър.
Освен това,фирма APTALIS има партньор в България-МС Фарма АД. От началотона годината основен акционер е Калоян Арсенов-синът на Долорес Ареснова. Ако те пожелаят, витамините много лесно ще дойдат до нас.Писах за това на Светла и я помолих да осъществи контакт  с МС Фарма от името на АМ.

# 566
Здравейте!
За съжаление, нямам отговор.Навярно предложението ми не може да бъде решено от  YASOO,тъй като са дистрибутори и  навярно не е от тяхната компетентност.
AXAN  е купила през февруари м.г фирма ЕURAND NV. Двете са се слели и работят под името  APTALLIS. А YASOO е гръцкият дистрибутор,който  получава въпросната отстъпка и няма защо да я дава на нас.
Трябва  да осъществим контакт с  ръководството на фирма APTALIS без да минаваме през дистрибуторите в Кипър.
Освен това,фирма APTALIS има партньор в България-МС Фарма АД. От началотона годината основен акционер е Калоян Арсенов-синът на Долорес Ареснова. Ако те пожелаят, витамините много лесно ще дойдат до нас.Писах за това на Светла и я помолих да осъществи контакт  с МС Фарма от името на АМ.
 Hug Hug Hug

# 567
Здравейте!
Вчера се обадиха от офиса  на YASOO в Кипър. От началото  на следващия месец ще имат промоция за витамините AQUADEKs.Купуваш една кутия,а ти изпращат две. Днес ще изпратят офертата.Разходите за транспорт са приблизително 18 евро.

# 568
Добра оферта, ще се създаде ли някаква организация, за да поръчаме общо, поне ще спестим от към доставка.
Писах в групата във Фесбук, мисля, че има интерес, остава да се организираме .

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 12:02 от Annyto_e

# 569
  • софия
Добра оферта, ще се създаде ли някаква организация, за да поръчаме общо, поне ще спестим от към доставка.
Писах в групата във Фесбук, мисля, че има интерес, остава да се организираме .
Здравейте,
възможно ли е и аз да се включа към една такава поръчка? Дъщеря ми пие същите витамини, които купувам чрез познати от Щатите. Ще следя темата

Общи условия

Активация на акаунт