Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 537
  • 522
  •   1
Отговори
# 420
Да споделя за моята покупка-поръчах 1 чифт ботуши чрез фирма Ломбард. Останах доволна от обслужването, дойдоха за на 3 тата седмица от плащането. Не се занимавах с нищо-просто си взех пратката от куриерския офис в града, в който живея! Обаче съм доста разочарована от ботушките. Като вид много ми харесват, но е напълно невъзможно да се носят. Пускам линк към въпросните ботуши, просто, за да не си поръчвате такива. Наклонът от тока към стъпалото е убийствен. Не може да се ходи, при пложение, че аз ходя само и единствено на високи токове поне от 6-7 години. Носила съм какво ли не-но тези просто не стават. Все едно стоиш изцяло на пръсти, без никаква опора.  Confused Иначе като качество не са лоши-за тези пари си заслужава. Цената в сайта беше 19.99 долара-илзеле ми със куриера до моя град-67 лв всичко! Сега обмислям дали да си поръчвам пак, но определено ще гледам при такава височина на тока да има платформа на стъпалата Close -това са ботушитеhttp://www.gojane.com/40558-shoes-leatherette-zipper-high-heel-boot.html

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 11:01 от snejinkata26

# 421
Мила, отваря начална страница на сайта Rolling Eyes
А ми стана много интересно да видя ботушките ти, тъй като аз имам поне 14-15 чифта обувки и ботуши от там /мания .. какво да се прави Mr. Green/ все на високи токове и винаги съм била много доволна Simple Smile

# 422
Снежинката, тези според теб по същия начин ли са направени, защото си ги бях харесала...?  Rolling Eyes

http://www.gojane.com/40943-shoes-stud-embellished-suede-finish-boot.html

# 423
Снежинката, тези според теб по същия начин ли са направени, защото си ги бях харесала...?  Rolling Eyes

http://www.gojane.com/40943-shoes-stud-embellished-suede-finish-boot.html
Ами като гледам тези - тока е висок 4 инча, моите са 4.5! На съм сигурна, но мисля, че наклонът не е чак такъв Peace Но сега като се загледам и в снимката на моите - не изглежда чак толкова, колкото всъщност е!  Не знам направо какво да те посъветвам. Малко е на риск работата, ама парите не са много, пък и винаги има риск с покупките от интернет Thinking Choice is yours -както се казва Wink

# 424
Благодаря ти за отговора. Да, трудно се преценява, но аз по принцип нямам проблем, стига на снимката да е това, което е наяве.  Simple Smile
Очаквам, който ще прави поръчка да ми пише, за да се включа този път. Писах вече на Чушливо_люте да ме има предвид.   bouquet 

# 425
Моляя имайте ме в предвид,че да не ми свършат обущенцата Simple Smile моля пишете ми:oops: Embarassed Embarassed

# 426
Здравейте момичета!

Аз миналата година се опитах да се включа за обща поръчка, но явно закъснях, така че сама си поръчах два чифта ботушки, от които съм много доволна (даже в момента съм с едните). Сега, за разлика от тогава, стойността на пантофките, които си харесах е по-ниска и ще ми излезе доста солено да си ги поръчам пак сама. Бих се радвала да се включа към някоя от вашите общи поръчки.
Ще следя форума тези дни.. дано има и други желаещи Sunglasses

Чао засега

# 427
Забравих да пиша, че ще си поръчам два чифта (мн са сладки, но не ми изглеждат много здрави)

# 428
Днес седя и се чудя ... дали общите поръчки, например се събираме три всяка с по един чифт обувки, няма да ни излизат по на сметка чрез ломбард newsm78 В сайта пише, че за поръчки над 50$ доставката за САЩ е безплатна. И излиза, че ако три чифта обувки, средно по 30$ са 90$ на тях слагаме само 30% таксата на Ломбар и излиза 39$ на чифт.
При обща поръчка от сайта за 90$ плащаме 35 $ доставка и 20% ДДС на сумата плус доствката и така ни излизат 50$ единия чифт newsm78
Ако нещо греша в разсъжденията си, поправете ме, но май по моите сметки нещо такова излиза Mr. Green

# 429
Днес седя и се чудя ... дали общите поръчки, например се събираме три всяка с по един чифт обувки, няма да ни излизат по на сметка чрез ломбард newsm78 В сайта пише, че за поръчки над 50$ доставката за САЩ е безплатна. И излиза, че ако три чифта обувки, средно по 30$ са 90$ на тях слагаме само 30% таксата на Ломбар и излиза 39$ на чифт.
При обща поръчка от сайта за 90$ плащаме 35 $ доставка и 20% ДДС на сумата плус доствката и така ни излизат 50$ единия чифт newsm78
Ако нещо греша в разсъжденията си, поправете ме, но май по моите сметки нещо такова излиза Mr. Green

Това е добра идея  Whistling

# 430
Някой ще прави ли скоро обща поръчка?Много си харесах едни обувки и не мога да спя вече...Ако някой ще поръчва да ми пише  newsm17

# 431
  • София
a дрехи поръчвате ли от тук? харесах няколко неща не са много евтини но са красиви.... само как са като качество?  newsm78

# 432
a дрехи поръчвате ли от тук? харесах няколко неща не са много евтини но са красиви.... само как са като качество?  newsm78

Сестра ми си поръча дънки и бюстие. Нейни колежки си поръчваха от роклите. Всичките да много доволни  Peace

Това за Ломбард и аз съм го смятала още преди да надне безтарифната сума - излизаше същото  Peace Само дето си спестяваш разправиите с митниците, които мисля, че е голям плюс  Mr. Green

# 433

Аз имам две рокли от там и съм доволна

# 434
Здравейте искам да попитам
ще се правели обща поръчка ако има искам да се включа
със летни чехли Peace
Пепси как си мило Hug

Общи условия

Активация на акаунт