Великобритания-тема 28

• 44 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Мишолина, сериозно Hug Аз съм на 10 минути пеша от Wimbledon station.. а ти?

# 481
  • ENGLAND
Блазе на тези дето имат сняг, при нас е само студ на кутийки.
mimaa  съжалявам за случилото се, не се предавай. Но да не те отчайвам по бързо ще събереш парички отколкото да дочакаш ин-витро чрез здравната каса.
Някой спомена за слепване на коледната къщичка с белтък и захар, моля за по-подробни обяснения, пропорции и тем подобни.

# 482
# 483
  • ENGLAND
Благодаря, Алиса. Аз къщичката я купих готова, остава да се сглоби и украси.

# 484
Tinti, не знам аз все още не мога да се примиря, че си зарязах роднините и всичките приятели в БГ.  намалих контактите и съответно се отчуждихме и вече не е както преди. и как няма да е след като се виждаме на живо веднъж в годината и то не с всички. Както си забелязала, тук не е лесно да създадеш приятелства, особено сред местното население. Дори да си намериш приятели няма да сте толкова близки вероятно като тези, с които си израстнала. Ако някое от момичетата от форума да са ти под ръка и да се виждате честичко си късметлийка. Нещата, с които не можах да свукна тук са липсата на много созиални контакти и гадното време. Не се радвам на снега, днес ми обърка целият ден ... но пък децата са толкова щастливи!

Мимаа, пожелавам ти в най-скоро време да се похвалиш. Вярвай, бъди оптимист и ще се случи, мила!

момичета, не смея да се похваля, толкова недоверчива и подозрителна съм станала в тази страна - бях на интервю и ще започна apprenticeship програма в една фирма, нещо като стаж. не знам дали е добра идея, парите са малко, но се надявам след време да ми е от полза опитът с тях в сивито. не ми е и далеч и мога да се замисля и да напусна скапания магазин ... бъдещите колеги изглеждат млади и готини. не знам даже дали да се радвам или ще излезе поредната глупост  Praynig стискайте палци!

# 485
Tinti, не знам аз все още не мога да се примиря, че си зарязах роднините и всичките приятели в БГ.  намалих контактите и съответно се отчуждихме и вече не е както преди. и как няма да е след като се виждаме на живо веднъж в годината и то не с всички. Както си забелязала, тук не е лесно да създадеш приятелства, особено сред местното население. Дори да си намериш приятели няма да сте толкова близки вероятно като тези, с които си израстнала.

Съчувствам, мен също са ме налегнали такива мисли, не ми се искаше да споделям .... отдавам го на наближаващите празници и защото съм още в отпуск по маѝчинство ....

Успех за апрентисшипа. Какви са ти проспектите с фирмата след този период?

Мима - не се отчаѝваи, стискам палци следващият път да е сполучлив

# 486
Дорет - намери ли "лепилото" - аз използвах половин доза от линката, която Алиса е дала - 1 белтък + пудра захар, пое около 200гр, на другия ден засъхна страшно твърдо.

Стискайте палци да излетим тази нощ; Гатуик-ските полети за ги изпоканселирали снощи; дано тази вечер са ОК.

S T A R D U S T, ако работиш за нормална компания, с хора, които харесваш, ще намериш и приятели, неизбежно е.

# 487
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug
Ще продължим напред,няма отказване от целта Peace
Относно това дали,зная някой който е правил инвитро от касата тук в Англия - не непознавам никой

Благодаря за линковете ,другата седмица ще посетя и личния Peace

# 488

Стискайте палци да излетим тази нощ; Гатуик-ските полети за ги изпоканселирали снощи; дано тази вечер са ОК.

Стискам ви палци.Аз днес чух по новините, че е затворено Гетуик
А знаете ли Лутън дали е отворено.Мъжо лети утре сутрин и направо ще се спукам от притеснения дали ще може да кацне навреме, или дали изобщо ще може да излети от БГ

Ето какво прочетох
Обилните снеговалежи и ниските температури предизвикаха транспортни проблеми и затваряне на летища и предсрочно началото на коледните ваканции на учениците в Северозападна Европа. През изминалата нощ бяха затворени две от лондонските летища, след силни снеговалежи в Южна и Източна Англия. Най-малко 18 полета са били пренасочени от летище Гетуик към други летища. Рано сутринта Гетуик започна работа, но Лутън остана затворено. Заради силни снеговалежи от международното летище в Брюксел също бяха отменени десетки полети.

# 489
За "  лепилото " Grinning - разбиваш два белтъка и добавяш пудра захар, лъжица по лъжица. Като сместа може да пада тежко от лъжицата, спираш да добавяш захар и продължаваш само да разбиваш . На мен ми пое около 350 г . Покрих цяла хижа със сняг Joy. Може да прибавиш и половин чаена лъжичка глицерин ( вероятно за да не се втвърди много) на това количество.

# 490
  • ENGLAND
Благодаря мишолина и светли, утре ще действам, но като си представя, че ще си имам и помощничка направо настръхвам. Къщичката е готова и с изрязани прозорци, на кутията има даже и нещо като заскрежени стъкла на прозорците, но не знам как да ги направя. Някой да има идея? Thinking
мишолина дано вече сте излетяли Peace

# 491
здравейте на всички мами,
чудесна коледна тема....чета ви от известно време но все не намирам момент да се вмъкна..нали съм нова....така че реших че...точен момент няма за нищо..и ето ме и мен....
като начало понеже...коледа е почти тук....ви желая хубаво настроение/въпреки времето/...топла...вечер и слънчево утро....

# 492
Аз пак съм с питанка  Embarassed
Искам да попитам от къде да си набавя бележка за здравните осигуровки от тук ,че си ги  плащам.Защото се оказа,че в БГ имам доста неплатени здравни,а чух че ако представя такава бележка от тук и попълня някакви си форми ще ми опростят сумата. newsm78Което на мен не ми се вярва да е така .
Ако някой е запознат с здравните как става нека да пише.

Надявам се Мишолина да не са имали проблем с излитането Hug

# 493
ето линк информация полети на острова за всички пътници/посрещачи.
Единственото ,което ме стресира по Коледа е пътуване и магазини,гледам да ги избягвам и двете. Тази вечер отметнах Коледните хр.продукти. Магазина беше почти празен,петък вечер. Не ми се мисли даже  каква борба за всичко ще е идните 2 дни. Взех и на Джейми Оливър Коледното списание и вече се виждам 3 кг. напред!  Laughing
Утре имаме смелият план да посетим Кингстънския немски Коледен базар.Подозирам леек проблем с паркирането.
Относно уии-то. Много хубава машинка е,ако се ползва....  Blush И фитнес инструктора каза ,че има ефект при постоянно ползване. Но  аз и на фитнес толкова съм ходила от ноември насам.
Този месец ми беше доста натоварен с ''ангажименти''. След Коледа ще ми е свободно и започвам.

Всички болни хора да оздравяват,на всички с проблеми-позитивно мислене пожелавам. Невероятно е,но помага!
Весели приготовления за Коледа и приятни мигове с най-близките ви пожелавам!

# 494
  • ENGLAND
mimaa, а ти работиш ли тук? Ако не работиш няма как да ти дадат бележка, само със здравната карта, но не съм сигурна в България дали за тях е документ.

Общи условия

Активация на акаунт