Великобритания-тема 28

• 44 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Aniji аз ползвах досега тези от първа страница, но последния път много се издъниха, закъсняха с повече от седмица без да предупредят и съответно трябваше да изхвърля луканките дето бяха предвидени за Коледа.  ooooh!
Поръчката за Добрич ли е? Ако да ще питам довечера мъжът ми той скоро изпрати по друга фирма до там, доставиха го на адрес и нямаше проблеми.

Да за Добрич е.Аз гледах че и M&S правят доставки до БГ ама няма детски колички за жалост при тях.  bouquet

# 466
Aniji, последният път тези Емпреса от първа страница не ми свършиха работа (покрай Коледа явно много са заети); ето координати на Петко:
0786-225-1636 - 1.50 на килограм; май може да се получи количката на негов адрес, и носят. Звънни му за подробности. Имам още един телефон, за друга фирма, но сега не мога да го намеря.

# 467
Отделен въпрос е,че никои здравомислещ няма да се мотае след като види,че магазина е затворен.

Ааа, мотае се, мотае се  Whistling

# 468
Момичета, благодаря ви много. Доколкото разбирам по-голямата част от килограмите се губят още при раждането и следващите седмици до 3 месеца. И повечето от вас са си възстановили старите килограми следващите няколко месеца. Според мен това е супер. Аз имах доста по-лоши очаквания.  Simple Smile

Nina_S и Алиса, мерси много за инфото. Днес ходих при GP-то, кръвното ми е нормално. Нямам другите признаци за пре-екламзия да чукна на дърво. Явно си наддавам и това е. Добре, че не остана много. Laughing

STARDUST, радвам се, че нещата са се нормализирали долу-горе. Стискам палци да се запазят така, докато си на тази работа.  Hug И аз съм чувала, че в магазини, а за ресторантите знам от личен опит - има ли клиенти не можеш да си тръгнеш, като в масовите случаи тези допълнителни половин-един час не ти се и заплащат. Но не се притеснявай - първата (около) година е така, после се ориентираш и си намираш свястна работа. Само да те предупредя - колкото и скапана да е работата, ти ТРЯБВА да направиш всичко възможно да създадеш добри отношения с мениджърката или регионалния мениджър. Дори и да си намериш работа по специалността или каквато и да е хубава работа в следващите 1-2 месеца - от тези хора ще бъде поискана препоръка за теб от новия ти работодател преди да те наеме (как си се справяла със задълженията си, отговорен човек ли си, как работиш в екип и т.н.) И по принцип, ако дадат лоша препоръка за теб без основание, ти можеш да ги съдиш, но каква полза, ако изпуснеш желаната работа. Пък и едва ли от работата, за която кандидатстваш някой ще ти каже, че не са те взели, защото предишният ти работодател не е дал хубава препоръка, тук много се пазят да не се замесят в нещо. Tired

# 469
Момичета, благодаря ви много. Доколкото разбирам по-голямата част от килограмите се губят още при раждането и следващите седмици до 3 месеца. И повечето от вас са си възстановили старите килограми следващите няколко месеца. Според мен това е супер. Аз имах доста по-лоши очаквания.  Simple Smile
A  май не е точно така  то, че се свалят много с раждането да, но  тези килограми, които остават имат свойството да се застопорят и поне година е нужно да им отделиш, за  да ги елиминираш. А корема, ах, корема той може да ти остане завинаги, като мил спомен, а и талията тя никога вече няма да е същата.
Мнението ми е от гледна точка на мързелива, залежала се домакиня.
Естествено, ако спортуваш нещата ще изглеждат по друг начин.
Мatzo ball сподели мнение за Wii-то, please!

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 20:22 от LOKO

# 470
ЛошаБуба, знам че е така и затова се опитвам да оправя нещата. когато учих ефективна бизнескомуникация разбрах, че трябва да си много позитивен, за да очакваш и такова отношение. откакто съм там съм позитивна, но понякога ми се качват на главата. затова и като се оплаквах го направих пак по позитивен начин - казах че би било добре, ако подобрим работата в екип и т.н. ... за раб. време - когато затваря магазина аз трябва да затворя и касата - 15 мин. преди това обявяват на спийкър, че магазинът затваря и клиентите да се отправят към най-близкия тилпойнт. някои обаче нехаят. и точно когато подготвям оборота за деня и докумнетацията пристигат направо да започват да избират ... има много подробности но няма да ви занимавам с тях сега, но ми е тъпо защото имам деца и семейство и понякога се прибирам в 10 вечерта. скапано е в тоя ритейл, но трябва да постискам зъби, докато намеря друга работа. чувала съм от познати англичани, че ако работиш в търговията и търсиш работа в офис, препоръката няма да ти е особено полезна. опитът ми от интервютата сочи, че когато кандидатсваш за определена позиция искат да дадеш примери за твои постижения точно във връзка с желаната работа.

ЛОКО, аз лично свалих повече кг след ражданията. имам приятелки в БГ, на които им се случи същото. разхождах се с количката с часове, бях си в БГ и имах много приятелки с бебета - дори през зимата сме обикаляли по 4-5 часа, когато е било меко времето. наврях се в дрехи от 9-и клас Simple Smile) мисля, че всичко е индивидуално и зависи от организма, способността да изгаря мазнини. аз самата се бях уплашила от себе си като се видях в огледалото след първото ми раждане - тялото ми беше буквално безформена мекица. за моя изненада, месеци след това без да разбера как отслабнах. не съм мислила за диети, нямах апетит особено.  но при други хора - диети, спорт ... не помагат.

# 471
Значи има добричлийки в Англия!!!! Привет от наше село!!!  smile3525 Мамчета как свикнахте без приятелите си там???? Много ще ми е зор без тях. Имаме няколко много близки приятели, които ще ми е трудно да са далеч от мен. Както казва моята кръсница няма на кого да се оплачеш!!!! smile3518

# 472
  • Лондон
Tinti,  на първо място спираш да се оплакваш, или го правиш само във форума или на скайп с роднините Grinning
Всичко си има цена в този живот, знаеш предполагам, взимаш решение, плащаш цената за него Simple Smile

Аз имам телефон на Евгени за багаж, много съм доволна от човека, и насам, и натам, и пак насам...добре се справя, само през зимата при много лошото време казваше ден плюс-минус 1

07832356000, дано не повтарям нещо, което знаете.

Аз ли пропуснах нещо, но май не чух нищо за този прехвален концерт вчера, дето аз го изпуснах, няма ли нещо отзиви, мнения, впечатления Rolling Eyes

Щях да разказвам нещо смешно, но ще го направя по-късно...

# 473
Отдавна не съм влизала тук, нямам много време, а и се приготвям за пристигащите. Hug

Мили съфорумки малко е рано, но ви пожелавам незабравими мигове през новата 2010г.Весело посрещане на празниците, нека усмивката никога не слиза от лицата ви.Нека здравето, късметът, любовта и щастието бъдат ваш спътник през новата година.По Коледа чудеса се случват, не забравяйте да си пожелаете нещо и нека Бог да ви благослови и със сбъднати мечти да ви дари!
Весела Коледа и щастлива Нова година!

# 474
Добро утро момичета,
Незнам при вас как е, но тук в Ессекс има много сняг, много е красиво и създава страхотно Коледно настроение. Още снощи заваля и натрупа, аз се прибрах към 23.00ч. и залегнах с фотоапарата на прозореца да снимам- реших че до сутринта може да се е стопил, за щастие и днес е бяло. Децата са по направление кой на училище, кой на градина аз си пия кафенцето и се наслаждавам на последния учебен ден.
Хубав ден ви пожелавам!

# 475
В Уимбълдън няма грам снежец.. Cry

# 476
Ние сме не далеч от Уимбълдън, но все още имаме малко снежец останал по тревата...

Magimon - благодаря ти за топлите думи. Пожелавам много здраве, радост и щастие на теб и семеѝството ти.

# 477
Привет и от мен Heart Eyes
С риск да ви разваля коледното настроение ,все пак ще се очета какво свършихме  ние с   инвитро.Е теста беше днес ,но е отрицателен.Незнам защо така се получи ,незнам къде сгрешихме,дано другата коледа сме с един или двама повече в къщи PraynigСамо това ще си пожелая Praynig

Искам да ви попитам нещо:Процедурата която правихме беше в частна клиника ,но сега за да съберем парички за нова ще ни трябва доста време .Въпроса ми е някой запознат ли е дали мога да кандидатствам през здравната каса.Какво трябва да направя?
Ще съм благодарна на всякакво инфо. Peace

Желая прекрасен ден на всички ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 478
  • Bristol
И тук, но температурата е под нулата  Crazy

А снощи до късно синът писа асестмънт върху поемата на Лорд Тенеси The Lady of Shalott. После ми даде да погледна и да си кажа мнението  Shocked ooooh! Tired Помъчих се малко и прехвърлих тази задача на баща му, нали е по-напред от мен с английския Wink Laughing Определено вече, започва да го закъсвам с този предмет  Crazy

mimaaHug никъде не сте сгрешили, мила! Това е въпрос на шанс, за съжаление вероятността да не се получи е доста голяма  Rolling Eyes Можеш през касата, отиди и се консултирай с твоето GP, за да те насочи по пътечката. Имай в предвид че процедурата е доста бавна. Не знам на колко години си, но май след 40 касата не поема инвинтрото  Confused

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 14:02 от Merry

# 479
mimaa - съжалявам много! Но съм сигурна, че ще успеете да имате дете; ще стане, просто бъди силна!

Не знам много за процеса, но знам, че имаш право на няколко опита чрез НХС; има много информация, направи си час с ДжП, и седни да изчетеш всичките неща. Ето тук една-две линки, много се писа това лято тези процедури, и зависело от района много:
http://www.nhs.uk/chq/Pages/889.aspx?CategoryID=54&SubCategoryID=127
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/8185753.stm

Имаш ли с кой да говориш, някой, който е минал успешно през ИВФ тук в Англия?

=====================
Дени, ти освен вампирска съ-фенка си ми и съседка, така да се каже, по уимбълдънски.

Общи условия

Активация на акаунт