Великобритания-тема 28

• 44 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Svetlili,  благодаря много Hug

# 601
извинявам се за закъснялата честитка  Hug

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ВАС ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА, ДЕЧИЦА И СЕМЕЙСТВАТА ВИ! ДАНО БЪДЕ ПО-УСПЕШНА И ДОХОДНА ОТ ПРЕДИШНАТА! НИКОГА ПОВЕЧЕ РЕЦЕСИИ, САМО ЗДРАВЕ, ЛюБОВ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ !!!

# 602
  • UK/София

Може ли някой да ми каже как е на английски трета сливица, в сряда е заветният час за УНГ.

С нетърпение чаках да свърши ваканцията и издивелия Александър да започне училище.И май се престарах, днес беше единственото дете в училище Simple SmileНо и утре е ден......

# 603
да свърши ваканцията и издивелия Александър да започне училище.И май се престарах, днес беше единственото дете в училище Simple SmileНо и утре е ден......

Joy Така добре те разбирам! Големи лиготии обхванаха и двете деца в БГ, още не са влезли съвсем в релси, да му мисли даскалицата, не знам как се оправят с 30 следваканционни недисциплинирани субекта.

Честита Нова Година и от мен на всички дами; да си пожелаем да е здрава, спорна, спокойна и усмихната, и на всеки да донесе каквото си пожелал!

================================
Мисля, че е време да помислим за следващото спортно събитие, 10 километра тръч, ето линката за регистрация, 16 лири струва, за 14-ти март!
http://www.wimbledon10k.com/

# 604
Честита Нова година на всички  Hug Здраве и мнооого късмет!

Мишолина, ще се запиша за Март  Simple Smile

# 605
Моля ви, бихте ли ме насочили към темата за развод в чужбина, мерси.

# 606

Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150575.0

# 607
  • Манчестър

Развод в чужбина много общо казаноо. В коя държава по точно искаш да се развеждаш?

# 608
  • Лондон
Честита Нова Година и от мен на всички 'моми англичанки' (и проекто-такива)!

Здраве, любов и вътрешна хармония ви пожелавам!

Дано тази година форума ни е по-цветен, мирен, толерантен и богат на интересни за обсъждане теми!

# 609
Ние вече сме си тримката.Татито ни се върна от Острова днес сутринта.Много му е харесало.
Сега обаче ми каза, че повечето квартири са необзаведени.Какво значи това?Дали са съвсем празни стаи или има поне пералня, хладилник.
Аз пък все си мисля, че трябва да има и обзаведени, че ако трябва да купуваме в началото и тези големите уреди  Crazy
Разгледах от линковете на първа страничка и ми се струва, че има доста.Макар в по-голямата си част да изискват без деца  newsm78
Според вас как е по-добре с агенция или сами да търсим по обяви.

# 610
Най-добри пожелания за 2010 на всички.

Елица, можеш да погледнеш частни обяви в Loot, по-бързо и лесно става, отколкото с агенция.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:29 от Алиса

# 611
Елица - има много квартири обзаведени, даже повечето са такива, беше моето наблюдение преди време. Не са проблем децата. Търсенето с агенция е безплатно за вас, така че не губите нищо; на агентите плаща собственикът на квартирата. Следете и обявите, де, то едното не пречи на другото. Късмет!

Ея, в тази мрачна сутрин, една шарена хипи снимка, какво пи с кафенцето тази сутрин, а  Laughing

Номадик, без теб не тръгвам да търча никога вече!

# 612
  • Лондон
Честита Нова година и от мен! Много здраве и късмет, и подкрепям eya за по-интересни и вълнуващи теми, а защо не и успешни срещи Wink

И това за цветната снимка си е вярно, как го измисли Laughing

Аз съм в къщи днес, трябваше да пътувам на север с кола, нооо проявих здрав разум, и си останах, по-добре отколкото да ме отриват някъде около Лутон Wink

Ние имахме много наситени с позитивни събития празници, въпреки, че трябваше да работя и не отидохме никъде специално...Само дето нещо с килограмите го обърках, но ще започвам да взимам мерки Grinning

Елица, и моите впечатления са, че има повече обзаведени, отколкото не обзаведени квартири, а това за децата пък го чувам за първи път Rolling Eyes Ние имаме забрана да гледаме домашни животни например и да не забиваме нищо по стените...но да сме без деца...не знам, може и да го има, но то какво ти пречи да не ги гледаш тези обяви и да отсееш нормалните...

Ние сме с билети за БГ в неделя, много ми се иска да не си променяме плановете, но явно от нас нищо не зависи, ще чакаме и ще видим

Много приятен ден, аз ще взема да си изпия една чаша червено вино, не работя всеки ден от в къщи Grinning

# 613
Елица - има много квартири обзаведени, даже повечето са такива, беше моето наблюдение преди време. Не са проблем децата. Търсенето с агенция е безплатно за вас, така че не губите нищо; на агентите плаща собственикът на квартирата. Следете и обявите, де, то едното не пречи на другото. Късмет!

Ние когато се нанесохме в новата квартира беше чрез агенция и си платихме като попове 300 паунда на агенцията и отделно хазяйна разбрах ,че е платил.Така ,че не навсякъде е едно и също Peace

# 614
izvinete me za latinicata,no kirilicata mi ne raboti Heart Eyes
ima li niakoia mama sred vas,koiato da jivee v MAIDSTONE,a sushto taka i da ima jelanie da se chuem i vidim?Shte mi bude izkluchitelno priatno,tui kato sum ot skoro tuk i niamam mnogo poznati,osven sukvartirantite na muja mi,koito e v universiteta po tsial den Laughing
priaten den na vsichki jelaia

Общи условия

Активация на акаунт