Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 320
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • забравих си мисълта...
Вчерашната ми питка.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 08:45 от Venetta

# 121
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
зеленчуци с лимоново-маслен сос

съвсем изпуснах края на миналата и на тази тема  Blush

# 122
Не мога и не мога да ви насмогна......

Как се зарадвах, че видях и Ягодка, с порасналата малка ягодка Heart Eyes, и Умбра отдавна не бях меркала – много ми е драго да ви видя. Hug Hug Hug

Супер мама Ани – видях много красива питка си направила. Разкошно ти е бухнала. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

На Ивка кифличките и баничките, правени от прекрасна г-ца са шедьовър просто...Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И на Румия сладките си харесах – мама правеше такива, ама нямаше формичка сърчице, а с едно шишенце от лекарства, правехме дупчиците ние, и ги наричахме сладки “Очички”. Слагаше им шипков мармалад..........Ох как ще си сготвя такива.........Мерси, че ме подсети. Peace

А пък Мечта каква голяяяяяяяяяяма торта е направила и мноооого шоколадова. Чудна изглежда, предполагам е и вкусна. Laughing

А на Трейси как харесах пък соленките със сирене и кашкавал............. ама Трейси ти много екстри имаш – по формички не мога да те стигна. Wink

Пепчо, много готини тия тутманичета по Диански. Ама то кво да ти говоря на теб. То ти си си майсторка просто. Laughing

От петък вечер, много бърза вечеря направена с помощта на децата – варени настъргани картофи със сирене и запържено масло, с шльопнати яйца – видях от Звездев

Стъклени сладки, проба за Коледа, ама си е голяма играчка
и с друг профил прозорец

И една питка, снимана в тавата, току що извадена от фурната и само я снимах и веднага потеглих към офиса, защото беше за подарък за рождения ден на една колежка и зора беше да успея да премина през софийските задръсствания без да мина толкова време, че да изстине. Като стигнах там, набързо я измъкнах от тавата и сложих върху подложка за торти, ама вече нямаше кога да я снимам, та затуй само с тази тавичкова  снимка тук Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 123
  бъркани яйца с масло и сирене от мен

# 124
  • Варна
Срам не срам се записвам в темата с една стара снимка.
Не стига че съм изтървала края на старата тема ,ами и девет страници от ноеата. ShockedЗа бързо видях стахотния сладкиш на Лабрекс една торта на два етажа и много други вкусотии. Сега започвам да готвя и чистя из къши, строявам мъжо да ми носи фотото от офиса за да снимам и между другото ще Ви гледам вашите произведения на изкуството.

Мернах че Роца ми пуснала рецептата за зеленчуковата торта за което и благодаря  bouquet

# 125
  • Бургас
Млечна салата
Лаxмаджун
Имаше и телешки кюфтенца, ама докато се наканя да снимам бяха изчезнали  Confused Поздравления на всички кулинарки, страхотни сте !

# 126
Tracy, много са ти хубави мечетата, направо се влюбих Heart Eyes
от къде са ти формичките?
у нас пиле с лук и маслини

и ориз, за гарнитура
за десерт: тиква

# 127
Лелееее....какви вкусотии.....от мен ...закуска....

"Бохчи със спанак и сирене"

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 21:13 от nordina

# 128
  • област Софийска
Записвам се в новата темичка с баницата ми от тази сутрин

и парче

# 129
У нас днес за обяд

лещичка
и

туршийка

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 18:13 от Уиуи

# 130

Френски сладкиш с круши по рецепта на Наталина. Много, много вкусен Heart Eyes

# 131
{Тони}, УЖАСНО... вкусен изглежда сладкишът ти! Crazy Crazy Crazy
Ивка, прекрасни кифлички сте направили с дъщеричката ти! Дано и моята Ивка стане такава добра помощничка!  bouquet
Крисче, Крисче, благодаря за посрещането! Пак ще ни измъчваш ти със сладки тестени изделия! Имай милост, че бая килограми имам аз от миналата Коледа да свалям. Laughing Много красиви изглеждат сладките ти!

Аз пак ще ви измъчвам с неясни снимки, но пък ще ви доопиша какво има на тях, че да добиете ясна представа. Wink Та това е дип с приятен светлозелен цвят, направен от патладжани и кисело мляко, чесън, копър, магданоз, сол и зехтин. Много лек и приятен на вкус се получи, не така тежък, както, когато се прави с майонеза, която него ден, т.е. вчера липсваше вкъщи. Идея за него почерпих от мама Хриси.:

# 132
  • София

Една седмица компа ми беше на доктор и вие сте пуснали нова тема, която е вече преполвена.....!!!
За всички  пишещи -  АДМИРАЦИИ  smile3501
Има тука  подстрекателки, които ще  #2gunfire !
Непрекъснато ме изкушават с нови сладкиши  и тестени изделия.....
За вчера и днес:
грах с наденица

ориз с праз

гювечета в тесто

бързи чушки на Маги

баница с халва 

# 133
  • забравих си мисълта...
Големи вкусотии виждам момичета.

♥♥рина,  баничката е много привлекателна, Мitsie,  тиквата ти изглежда като бижу,а сигурно е и много вкусна, ХЛЕБАРКА, да направиш от тези красивите, а сигурно и вкусни сладки и за мен, поне като си набрала инерция, да се оползотвори Wink. Lulu, салатката е разкошна, толкова свежа ммм. Labrex, сладкиша ти е подстрекаващ. Kafenceto, Пеп-40, Аsyalein,  ястията са ви невероятни.

От мен, пуешко месо с ориз на фурна,                                              салатка от зеле                                                                      и макарони на фурна.

# 134
Здравейте и от мен,у нас руло Стефани със задушени броколи,спанак с ориз,бисквитена торта и страхотните меденки на Селма

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 15:25 от beniii

Общи условия

Активация на акаунт