Калина, бъди щастлива и обичана

Хетера, ще мине

Честита месечинка на порастващите дечица!!!
Всички болнички и с болящи зъбчета да оздравяват!!!

)

Ако не да го оставят на работа , то поне бързо да си намери по-добра 
и на теб и не се притеснявай всичко ще е наред. Те мъжете понякога изобщо не мислят какво говорят пък после като им се сърдиш се чудят защо
Щом се обичате значи няма проблем, ама да не се повтаря , че цял форум ще му скочи 
http://konkurs.pampers.bg/gallery_details.php?id=158.
Това е за календар на памперс. Ако има някой друг да свирка да пускаме гласове 

Да се вкл и ние,че нещо изчезнахме пак.

Обещавам да не ви мъча дълго, до края на срока, а поне само още две седмици. Като стане подаръка
Само ще помоля да постискате палци, пък после ще споделям радостните вести
И сме имали и ние моменти когато съм си хващала багажа и съм се засилвала, ама после се спирам. Най-обидно ми беше - не мога да ти кажа, че си хубава или добре изглеждаща, защото си дебела
А, за да не съм дебела, трябваше да останем без деца
Навремето като тръгнах да се женя, моя шеф тогавашния ми вика - моме, хубаво помисли. Това не е като да си тука - разсърдиш се, хванеш си багажа и отидеш на другото тепе. Отиваш в друг град, при един мъж... Ако нещо не ти е кеф не може да зарежеш всичко и да си идеш
какво да правим
Но пък с годините заедно идва и опита в говоренето. Когато имаме проблем говорим много - не се караме. Да ти кажа, за 10 години имаме сигурно 4 или 5 скандала, при които аз крещя, той мълчи 
Дано спечелите!
,аз си знам,че ти си знаеш,че аз си знам 
Само ще помоля да постискате палци, пък после ще споделям радостните вести
Естествено те там ще си намерят човек,който да им разпечата и да им направи билбордовете и рекламного лого....