Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 405

Калина, бъди щастлива и обичана   bouquet
Хетера, ще мине Hug

Честита месечинка на порастващите дечица!!!
Всички болнички и с болящи зъбчета да оздравяват!!!

# 406
  • София
k.penkova честит рожден ден!Да си жива и здрава и все така весела!

Деси, ние още не сме ходили на хотела(на 27.11).Бяхме си в София първо на кръчмичка и после на диско.Пийване хапване и малко танци.Ето ни :  Embarassed

Mia66 много сладка тая мишка.

Вержи, дано се оправят нещата, но май наистина още отсега да си търси работа Боби.

Алхимикови бързо оздравяване!Подозирам, че виртуалните цветя ги прави майка ти.

Честити месечинки на бебоците!Като се замисля скоро ще празнуваме първия рожден ден във форума-на Криско.

Днес щяхме да ходим на разходка с Алекс при една приятелка от Дружба, но какво да се прави оставила съм лампата на колата включена, и познайте няма грам ток в акумулатора. ooooh!
На АЛекс му купих едно сладко екипче на ето тази марка http://www.nameit.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay? … d=11963&top=Y от Outlet Princess за 29лв.Има сладурски неща.(особено за момиченца)

Хайде като се присетя пак ще пиша.

# 407
  • София
Момичета вие сте наистина страхотни!!!!!!!
За пореден път ме подкрепихте моларлно и емоционално.Благодаря ви искренно на всички!  remybussi   remybussi  remybussi
Вече съм малко по-добре от една страна заради подкрепата ви,особено благодаря на тези от вас с опит,защото все пак вие сте минали през това и след като Гея и Силвето казват,че ще мине и ще се забрави значи знаят от опит,че е така и им се доверявам напълно  Hug
А и както казвате всички ние наистина много се обичаме,може би затова ми беше тежко да чуя това от устата му,но минало,спирам да го мисля!

k.penkova
ЧРД!!!!!!!! Да си жива и здрава най-вече и много обичана!!!!!Дано всичките ти мечти да се сбъднат!!!!!!!

# 408
  • София
Dобър ден Simple Smile
Кали, да си жива и здрава!!! Наред с многото реални подаръци, които се надявам да получиш днес, ти пожелавам и един виртуален - да разгадаеш тайната на Гея, която много много ме човърка и мен  Embarassed
Гея, Фокси, моля ви... 7 месеца са много време... аз лично ще изперкам до тогава... Кажете ни.. ние няма да казваме на Дорето  Joy

Весе, аз докато се включа и ти вече си преосмислила нещата... кажи му мъж и повече не го обиждай... това е според мен истината Simple Smile)

Миме, Еми, стискам палци за бързо излекуване  Praynig

Деси06, 2 мъдреца ми извадиха на мен през последните 9 месеца... т.е. кърмеща... за 2 дни макс минава и можеш пак да си кърмиш... но не останах с впечатление, че ти ще вадиш проблемния  newsm78

Ние сме добре.. надявам се след малко да отида на сауна, но зависи дали милото ще се наспи, че е след нощна..
Снощи Б. ме побърка.. бяхме у наш'те и те не спря да реве цяла нощ... 2 пъти яде, после й беше горещо, после май я болеше корема, защото не се беше уригнала, после просто рева, после хвърли биберона на земята и рева, после се напика и пика всичко, защото памперса беше препълнен, а аз нямам навика да я преобувам нощно време...
Въобще ми се разказа играта...
Не иска да спи сама, вече е тотално научена от нас с милото и не без помощта на 2те баби да заспива само с някой легнал до нея...
направо ми идва да се застрелям.. искам да я отуча, но сърце не ми дава... къде за нея ми домъчнява като се разплаче, къде за милото, че все недоспал ходи...  Tired

# 409
Оф, айде и аз най-накрая да се разпиша , че да не ме издирвате  Laughing
Ние сме добре ама напоследък нещо много ме мързи да пиша  Rolling Eyes

Много гушки на всички болнички и веднагически да се оправят  Naughty

Вержи стиснати палци от нас с Евичка всичко да се нареди както се надяваш  Peace Ако не да го оставят на работа , то поне бързо да си намери по-добра  Peace

Веси  Hug и на теб и не се притеснявай всичко ще е наред. Те мъжете понякога изобщо не мислят какво говорят пък после като им се сърдиш се чудят защо  newsm78 Щом се обичате значи няма проблем, ама да не се повтаря , че цял форум ще му скочи  hahaha

Сега отивам да чета , че имам едно 5-6 странички още  Tired

А и да ви помоля тук да ударите по едно рамо  Blush http://konkurs.pampers.bg/gallery_details.php?id=158.
ако не ви мързи може да пускате по един глас (безплатни са ) Може по веднъж на седмица от един номер :*
Зарибихме се и ние от Ради да ставаме звезда  Blush Това е за календар на памперс. Ако има някой друг да свирка да пускаме гласове  Peace

А, и добре дошла на бебе Юлита   bouquet
Аз съм Теди , от Варна съм , на 29год. Евичка ни е първо дете на мен и на тати Павел . Не сме женени, но се обичаме вече от 7 години  Heart Eyes

Калинче

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 15:06 от wondertedy7

# 410
Теди,гласувах!

След малко ще се включа с повече от две думи Mr. Green

# 411
  • София
Евичка има и нашия глас

# 412
Карбо, ние приближихме леглото на Краси до нашето и вечер го слагам там и така му давам да суче, както и нощем. Малко е неудобно, но пък леглото си е само за нас(не е много голямо, а сега вече имам нужда от малко пространство). И като че ли вече започна да свиква, но за мое разочарование май се опитва да се отбие - може би заради бременността и промените, които настъпват в кърмата, но аз все още не съм готова за отбиване. Все още го мъча, но ще видим докога.
Теди, гласувах!

# 413
И от мен глас за Ева Peace
После ще гласувам и с телефона на татито Wink

# 414
Теди, Евичка има и моят глас  Hug .

# 415
Привет и от мен!
Аз тия дни само на балкона вися. Гого е при баба и дядо и мен такъв мързел ме е налегнал...нищо не ми се прави, но дзерьо утре се прибира и влизам във форма пак. Такава тишина е в къщи без него, че чак ми е депресарско на моменти.
Иначе Ванеса е доста крива тия дни (и нощи). Изпада в изтерия, ако е загубила от поглед залъгалката си. Надявам се и ние скоро да се озъбим вече.

Фокси, стискаме палци и ние всичко да се оправи. Много кофти с тая криза, при все че доста работодатели я използват само като оправдание, като шефа на милото например.

Хетера, няма къща без комин, както са казали мъдрите хора. Има още доста да се карате, но не мога да оправдая по никакъв начин обидните думи, с които те е нарекъл. Аз поне трудно бих ги преглътнала и бих му го изкарал през... носа.

Сем. Алхимикови, бързо да оздравявате и дано да не е нещо сериозно!!!

Теди, Ева има и моя глас!

Калина, Честит рожден ден!!! Много здраве и прекрасно изживяни моменти ти пожелавам от сърце!!!

# 416
Здравейте,момичета HugДа се вкл и ние,че нещо изчезнахме пак.
Калина,честит рожден ден!С пожелания за вс най-хубаво и весел празник  bouquet
При нас нещата са по-добре,сестра ми и майка ми се възстановиха,ние се разминаваме засега.На всички болнички стискам палци и се моля за бързото им оздравяване  Praynig
Фокси,искрено се надявам мъжа ти да не си загуби работата и със закъснение ти благодаря за страхотното клипче,което си сътворила Hug
Гери,на теб също със закъснение поздрави за годишната и пожелания за мн щастливи мигове заедно,а и да не забравя комплименти за страхотния ти външен вид Hug
Теди, имаш един глас и от мен за Евичка Peace
По доста теми няма да мога да се вкл,защото още не ми е останало време да прочета всичко.
При нас новото е,че от днес сме сами,тати замина днес на плаване и на мен ми е по гадно от всеки друг път,защото виждах че сега му се къса сърцето да се раздели с Изабелка,защото тя е буквално влюбена в него и все е залепена за него Cry
Е,той се опита да ми я отмъкне тайно и дори и беше запушил устата да не се обажда,но аз я открих на време Wink

# 417
  • в сърцето на един мъж...
Карбо, с тея съгледвачи на балкона и да не й кажеш на Дора, пак ще разбере Joy Обещавам да не ви мъча дълго, до края на срока, а поне само още две седмици. Като стане подаръка Sunglasses Само ще помоля да постискате палци, пък после ще споделям радостните вести Mr. Green
Хетера, аз съм чувала много неща по време на тези 10 години Grinning И сме имали и ние моменти когато съм си хващала багажа и съм се засилвала, ама после се спирам. Най-обидно ми беше - не мога да ти кажа, че си хубава или добре изглеждаща, защото си дебела Cry А, за да не съм дебела, трябваше да останем без деца Cry Навремето като тръгнах да се женя, моя шеф тогавашния ми вика - моме, хубаво помисли. Това не е като да си тука - разсърдиш се, хванеш си багажа и отидеш на другото тепе. Отиваш в друг град, при един мъж... Ако нещо не ти е кеф не може да зарежеш всичко и да си идеш Mr. Green Та като ми докривее много и се замислям за това и после си казвам, че е прав, все пак аз съм си го избрала моя мъж и съм решила да го следвам. Ще си се търпим Joy какво да правим Grinning Но пък с годините заедно идва и опита в говоренето. Когато имаме проблем говорим много - не се караме. Да ти кажа, за 10 години имаме сигурно 4 или 5 скандала, при които аз крещя, той мълчи Mr. Green И всичките са заради свеки Embarassed Имаме си и любима фраза - ще видиш ти, която в превод е - абе ще ти излезе през носа hahaha
Теди, аз не мога да гласувам Sad Дано спечелите! Praynig

# 418
Момичета,искате ли да пуснем по две-три-четири снимки от нашата "буйна младост"? Mr. Green Хем ще се порадваме,хем ще си припомним старите времена...Ние май и преди сме го правили това,но тогава три-четири мами май само пуснаха снимки...Дайте ако искате пак да го направим...Който е съгласен да вдигне ръчичка Mr. Green

Гея, Hug,аз си знам,че ти си знаеш,че аз си знам Laughing
Клави,много тъжно..незнам какво да ти кажа...мразя разделите,но след някой друг ден,седмица...пак ще се видите. Hug

Обещавам да не ви мъча дълго, до края на срока, а поне само още две седмици. Като стане подаръка Sunglasses Само ще помоля да постискате палци, пък после ще споделям радостните вести Mr. Green

Ето,виждате ли..сега ако пък вече не се сетите..... Ами много е просто....Мъжът на Гея й подари един магазин в Мюнхен,който Гея иска да направи сладкарски..нейната детска мечта...В момента го доукрасяват,нареждат щандове,витрини..такива неща.И затова трябва да стискате палци,да потръгне магазина.Моята задача беше да направя реклами за билбордове и нещо като лого,което ще свети Joy Естествено те там ще си намерят човек,който да им разпечата и да им направи билбордовете и рекламного лого....

Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 17:07 от •● foxy81 ●•

# 419
  • София
Теди и аз гласувах  Wink

Гея, напълно си права във всичко,което казваш,вярно е,че аз си го избрах,то и на мен ми казваха да не бързам ама аз не та не - искам бебе  Mr. Green сега ще си гледам бебето и мъжа и няма да се оплаквам,но мисля все пак както каза Ина и kremucka  през носа ще му го искарам  Twisted Evil

За снимките съм за,стига да изкопая нещо сканирано,но дори да не намеря ще се радвам да гледам вас  Party

Общи условия

Активация на акаунт