Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ето ме с и  двете хулиганчета,малко съм червеннока,но не знам как да ги оправя Embarassed

Фокси,страхотни клипчета Simple Smile
Яна,изглеждаш прекрасно. Simple Smile
Иии щях да забравя... за новата мама,добре дошла Hug,казвам се Любомира на 30 год от Пазарджик,нередовно пиша/за разлика от днес/,редовно чета.
Лека вечер на всички Hug

# 571
Маринче, мерси за инфото, сега видях, че си писала, но ние с Петя отидохме да проверим днес там и се възползвахме  Rolling Eyes

Мрм, аз съм завършила 7-мо преди 102 години в такъв случай... 1993 (с извинение)  hahaha Joy

лекичка и мекичка, моя син заспа без да вечеря и не знам кога ще се яде тази нощ  ooooh!

Алхимикова, къде сте, как сте, дано сте по-добре вече   bouquet

А  за мама Юлита - аз съм Илиана, на 33 (още малко, 1 месец...  Cry), Нямаме брак с любимия (да ви споделя как ви завиждам на снимките с булчинските роклииии  Whistling), Мишо ни е първо детенце, надявам се скоро и на второ. А и аз познавам 2 жени с това име,просто не е толкова често срещано, а и софиянки са деформирани в асоциациите с това име, спомени, споооомениии  smile3514 newsm62

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:43 от Mecholana

# 572
Лори,червените очи можеш да си оправяш с Picasa .Само че в началото ще ти е малко объркана тая програма.Ако се запънеш на нещо-питай Peace
Мечи,33-Христовата възраст,бе,душко! Най-хубавата възраст за една жена Hug
Гледам го твоя Миши на снимката под лентичката ти и не мога да му се нарадвам Heart Eyes Hug Голям е сладур! А суитчера му е бонбон!

Аз пък много ви се радвам на булченските снимки и искам да облека бяла рокля само за снимка.Но сватба не искам Naughty

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:48 от •● foxy81 ●•

# 573
А, забравих да пиша, че батко Алекс беше мързеливичък-изобщо не се изправяше сам до седнало положение, не пожела да пълзи, само седеше седнал, проходи като го държахме за ръце. Ако иска да се изправи надаваше вой докато някой не му помогне Simple Smile Съвсем наред си е детето, само много се пребиваше като проходи, защото не знаеше как се пада, не умееше от положение прав да седне на дупе- падаше като дъска напред или назад на главата си Simple Smile
Просто си има такива бебета...

# 574
Момичета,много сте и много пишете,едвам ви настигам,ама за сметка на това пък сте много хубави.
И дечковците ви са прекрасни!Моето само дивее и скача от леглото,сигурно си мисли милата,че скача в басеин,но уви-на земята пада.
 smile3501 за българите,които дариха пари за Анджи,а на нея късмет от сега на там!
Лека и мека от мен

# 575
  • в сърцето на един мъж...
Фоксуно, и аз така мислех за бялата рокля и за сватбата, ама вервай ми, сега ако се върна назад - не бих се отказала за нищо на света и пак бих повторила. Даже сега на моменти съжалявам, че ми я няма роклята, че е била под наем и не мога да я пипна, дето се вика... Ама ми минава като се сетя за сватбата Laughing
Много хубави жени, пу пу Mr. Green
Миме, драсни два реда да знаем, че сте добре Praynig
Цвети, и ти не си се разписала, та и ти на вечерна проверка Naughty
За даряването - преди в БГ помагахме от Зачатие на един дом до Варна. Сега понякога ми е много терсене, че не мога да съм там Sad А една приятелка сега ще снима тук децата ни, за да съберем парички. Понеже за Анджи ги събраха, ще отидат за друго дете.
Оф, да ви се оплача, не знам от какво е - дали от грипа или нещо друго, обаче така ме боли ченето, не мога да ям Cry

# 576
  • Пловдив
Добро Утро

# 577
Добро утро и от мен  bouquet

Много се зарадвах и аз, че са събрани парите за малката Анджи, дано всичко да продължи успешно за нея Praynig

Много се зарадвах и за успеха на двете български сестрички на ''Златната монета''- Медна монета или наградата на вечерта - този успех ме върна към детството, много обичах да гледам този конкурс Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=wyVWj2ulSeg

За съжаление радостта ми бе помрачена от нещо непоправимо, което се случи с едно невинно детенце вчера в Ямбол. Защо по дяволите не прибират психарите в лудница #Cussing out

# 578
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Нашия тати днес замина за 8 дни и сме така Sad А за капак тази нощ се показа 7-то зъбче и имаше рев, реееев....... Сега юнака е ок а мама вълци я яли Simple Smile

Все забравям, ама сега ни в клин, ни в ръкав да кажа, Еми, и Венци рязко по едно време отказа да яде мляко, най-много по 100 мл изпиваше  и то мнооого рядко. Сега се нормализираха нещата, може би от зъбките беше, че втората двойка отгоре расте от повече от месец.... Надявам се и при вас да се нормализират нещата  Hug

Деси, снимките на Йони са си много готини Wink А, сватя, за такъв фотоапарат като на Деси ще трябва да се откажеш от няколко печки накуп.... Wink Пиши как сте? Мисля ви и ако не напишеш, ще ти звъня, да знаеш!  Peace

Много се радвам за Анджи! Дано се оправи детенцето!!!!!!!!!  Praynig Praynig Praynig

И да ви развеселя с образа на всемирното отегчение  hahaha

# 579
Дая,върна ме в детството с това клипче !И аз много обичах да гледам този конкурс !

Прекрасни сте всичките ! Лори само не я бях виждала и съм напълно съгласна с Фокси-много е красива !

Ще се опитам да преснимам от хартиени снимки,но дали ще се получи... newsm78

# 580
Добро утро,

и днес времето е кофти от сутринта. Какви са тия мъгли, объркаха ми всички планове  newsm78

daya ужасно е това, което се е случило в Ямбол. Това са изверги  #2gunfire Какво удоволствие може да ти достави да стреляш по такова невинно, малко същество.

Инче Венци е страхотен, ама малко му се нанка май. Ако все пак успея да стигна до Мол-а може да ви звънна  Wink

# 581
Добро утро! Вчера точно ви изчетох и тръгнах да пиша и мишката се събуди. Много интересна и свежа идея е това със снимките. Аз за съжаление на този комп нямам никакви стари снимки, а и по-принцип нямам много снимки, защото не обичам да се снимам (не се харесвам особено и не съм грам фотогенична).

Момичета, имам нужда от съвет - вчера ходих на кола-маска и попаднах на една начинаеща козметичка и стана една...колата се залепи на свивката на крака и няма отлепване - дърпа четири пъти и сега и част от кожата ми е махната-жестоко боли - с какво да се мажа??? Сложих Бочко, но започна да ме щипе.  Sick

За буйките взех на КиК и са страшно удобни (защото Рали вече ходи хваната за ръце), но веднага ни се скъса ципа и сега не могат ада се обуват. Съмнявам се обаче, да ми ги сменят заради такова нещо newsm78

Добре че сме фенове на Мики Маус по Дисни Канал-а,че иначе няма писане тук Laughing

# 582
  • Sofia
Ей, Дая, страхотен линк! Много го обичах този конкурс едно време Simple Smile А тези сестрички са страхотни! Браво на децата! Simple Smile

Деси, не му се спи, скучае най-откровено!  Joy
И аз си представях днес едни дъъълги разходки, ама .......... Confused

дърпа четири пъти и сега и част от кожата ми е махната-жестоко боли - с какво да се мажа??? Сложих Бочко, но започна да ме щипе.  Sick
Еййййй, Маринче, щях да й отлепя не знам какво на тая..... #Cussing out Намажи го с вазелин поне да не ти опъва, иначе не се сещам с друго какво може.... Уф, дано скоро те отпусне!

# 583
Марина, ДЕФРЛАМОЛ или ФЕНИСТИЛ. Фенистилът малщо щипка. моята козметичка е много добра, ама и на нея й се случва, че ми е много тънка кожата. И двете лекарства са проверени.

# 584
  • София
Ола и от нас  Wink

Пак ми започна хубаво сутринта с тези снимки,много е забавно,всички сте супер,всяка от нас има свой си чари  излъчване и наистина сме прекрасни мами!  Hug

Моя син в момента се въргаля из кошарата и няма заспиване  Sad По повод пиенето на мляко и той свикна по два пъти на нощ да се буди и да пие кисело мляко и ако не му дам - тази нощ пробвах - резултата е рев докато не получи мляко иначе няма спане и това си е  Sad

Снощи с моя мъж пак се изпокарахме  Sad Все за същото. Каква е тая пуста ревност не знам,флиртувала съм била с всички мъже  #Crazy аз му казах,че ме познава от три години и да не ме беше взимал за жена като знае,че го правя,но аз нямам такива наблюдения.Според мен всимко се дължи на факта,че в неделя вечерта бяхме на рожден ден и двама ме харесаха,единия се напи и каза,че съм била много чаровна,а другия просто ме зяпаше,но аз разказвах с подробности как съм родила и не мисля,че това от моя страна беше флирт,а по-скоро отблъскване на мъжете,но според мъжо съм флиртаджийка.Както и да е,обяснявам си го с факта,че свикна да ме гледа отблъскваща за хората и сега като започнахме да излизаме и преди излизане да се контя и айде - флиртаджийка.Не знам,дано то мине,че така аз няма да мога да живея  Sad

За фрикасето снощи да ви кажа и спирам да ви занимавам с глупости.Сетих се,че свеки го прави хубаво и и звънах да я питам тя как го прави и ако знаете колко е лесно и колко вкусно стана...Запържих 3 големе парчета от пилешки гърди,съвсем малко колкото да си променят цвета,след това с тях запържих глава лук,2 скилитки чесън и малко магданоз като подправка,след което сипах вода и го оставих да поври,докато месото не е готово,когато е сварено изипах една кофичка кисело мляко,в която добре съм разбъркала 3 лъжици брашно и добавих черен пипер и воала супер вуксна манджа стана и много лесна  Grinning

Маринче
, ще ходим ли на Владо Карамазов?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт