Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
и аз извадих старите албуми, исках да ме видите с права коса, защото повечето от вас не знаят, но и аз като Ричи съм в отлора на буйните къдри, но не успях да снимам нещо с апарата, жалко Sad

# 646
  • София
Червенощийке и аз чета с интерес постовете ти. И верно изглеждаш -5/7 години от възрастта си Simple Smile
Диде, Зарито е страшна сладурана.
Иве, питах педи миналия месец колко сухара да слагам и тя каза 3
Всички сте супер по снимките, Алхимиче, чакам да видя познати по твоите снимки:)
Коте, отивам да се боря с конкурса на Памперс.
Забравих кой с какво още да изкоментирам...
Естествено се надявам всички болни да оздравяват и всички скарани да се сдобряват бързо!
И ние днес бяхме на консултация - 72 см/9.500 кг. и Превенар. !00 пъти ме пита докторката дали малката се изправя и ходи, подпирайки се на мебелите и аз 100 пъти и казах не. Не пълзи, не сяда и не се изправя. На 101-вия въпрос я питах дали е притеснително (щом само за това говорим) и тя каза - а не, дупето и тежи newsm78. То е ясно, че е Мише - Шише, ама малко ме притесни. От утре започвам тренировки (то не че Мишката се дава, ама ще я мъча явно).

# 647
Еми за този отбор ли говориш Wink,а сега съм плешива гарга
всички сте показали много яки снимки.Мама Зари фантастични са ти двамата сладкиша Heart EyesА ти май си била стрстна пушачка?На 2 от 5 снимки си с цигара Grinning

# 648
Адашката ей го на бившето ми гадже той е бил голям побойник там в 7мо,ама е 77набор.

# 649
Червеношийка хич не те занасям даже. Много ти благодаря за отговора. Аз просто знаех за тези болести, но не знаех как влияят (а и отговора тук ми спести ровене и четене  Blush)
alximika -  #Crazy направо изби рибата с тая коса(между впрочем си супер сладка гарга Wink ). Сега изкарай една руса и ще падна от стола  hahaha
А колкото до мамаЗ тя е разказвала как е пушела по две кутии житан, но след като забременяла си наложила терор относно цигари, храна и т.н.  bowuu

# 650
Ееее,Мимчо,появи се Hug
Гледах да те хвана на скайпа ама все не те улучвах.
С такава наслада го гледаш твоя тогавашен човек... Laughing шшшшт,тихо да не чуе Любо Rolling Eyes
Ама много си хубава!!!Особено на втората снимка с правата коса.
За Мама Зари и на мен ми направи впечатление цигарата Laughing

Аз май тази вечер ще си легна по-рано,защото краката не ме държат...До преди един час готвих сто неща наведнъж,та ми се взе акъла..То не беше пилешка супа,та после чушки със сирене и яйце на фурна,след това на Боби пекох едни кебапчета,тараторче в добавка направих,а за десерт мляко с ориз /сутляш...така ли се пише newsm78 /Добре поне,че за утре остана ядене и за нас и за малките,та май няма да готвя Simple Smile Обаче колко неизмити тендежри и чинии ме чакат... ooooh!

# 651
  • Sofia
Много ви благодаря, мацки, за пуснатите гласове!  Hug Hug Hug
Галче, утре ще те добавя в Скайпа, че сега е 100 часа и няма да те притеснявам  Sunglasses

Сватя, сватяяяя, ееее, какъв ген сме си взели, блазе му на Венцо! Много си хубава, особено на снимкатас правата коса! Hug

Мамо Зари, страхотни снимки!   bouquet Пък добре че си ги отказала димящите пирончета Wink

Лека нощ! Отивам да припадна!

# 652
ААА Пенкова ша ти благодаря за инфото,ама тя сигурно мама З е разказвала в началото,а аз тогава нали не ви познавах Whistlingама ще си взема бележка и ще го запомня Laughing
Имам и руса снимка ама утре,че сега пак трябва да ровя по албумите,то аз да ви кажа май само зелена не съм била.
Фокси да додам ли на скайпу А?А мати избяга нейде...
Сватя мерсаж.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЕЩА ГОРЕЩА,ПОНЕДЕЛНИК НЕДОЛюБКА ЛОКУМЧЕВА КАЗА ВРЕМЕТО ЩЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА СБИРКА НА СВОБОДНИ КОКОШКИ НЕЙДЕ ИЗ ЦЕНТЪРА
1.коки Мими...
Хайде посестрими да не пусна Лудогорския да ви очисти Mr. Green
Яна много си била и все още си много хубава  bouquet

Фокси не го гледам жадно,елепа в този ни период,тук така гледам зет ми,ръсеше пак някакви бисери,спомням си щото бяхме на морето и на дискотека(рядко тая гад ми даваше да ходя на диско)та за това си спомням.

# 653
  • София
Адашке, и аз съм 77, та го познавам човека още от детската градина:)
Ей и аз искам среща, ама с Мишката сме много социални тези дни bowuu. Имам 3 приятелки с малки деца и 3-те са родени през 1 ден и събота, понеделник и сряда сме на купони Simple Smile. Отсега мисля за подаръци и вируси. Какво да купя за 1-ви и 2-ри рд-дреха за радост на майките или нещо за игра?

# 654
Успях!!! Изчетох темата и се изкефих на снимките, които вчера бях пропуснала. Поради вече упоменатата ми възраст, тези от младите години са на хартиен носител и изискват издирване и фотографиране, иначе и аз съм била на военно Laughing.
По въпроса за ревността - според мен не минава/горчив личен опит и един развод/.
А сега вкъщи имам наличен начален пубертет, мъжка критическа и избиващи зъби, да се чудиш newsm78 с кое да се захванеш...
Така, че ми е смотано, не ми се пише и пак отивам да си вися на балкона Tired

# 655
Eee, ама пак ли болнички има  Whistling
Ламтурник, Яна, оправяйте се бързо!

Аз също споделям мнението на Ламтурника относно даренията в домовете. Имах събрани 2 големи торби с дрешки от Ванеса, които бяха носени, но запазени и реших да ги занеса в дома за бебета в Добрич, понеже е почти до блока на нашите. Оказа се обаче, че трябва да отида през работен ден, за да можело домакинката да ми направи протокол за дарение и сега следва най-важното - те щели да разровят дрехите и да изберат каквото те преценят  #Crazy Ами да ви кажа закачих ги на контейнера и докато се кача до вкъщи вече ги нямаше, без подбор и протоколи. Поне някое мангале ще е облечено. Другия случай пък ми е от дом "Гаврош" във Виница. Фирмата на мъжа ми реши да дари летни шапки, понеже с това търгуват. Отишъл съпруга ми с 1 чувал с шапки, а директорката го посрещнала с такова пренебрежение "За кво са ми тия шапки. Всички знаем колко е важно лятото детето да е с шапка на главичката, но явно няма много кирия от тях.

За попарата - и Ванеса яде по 2 сухара. Всъщност като ви чета и сравнявам се оказва, че тя яде долу-горе колкото другите бебета, само дето вашите са по 10 кила, а ние се борим още със 6-тото кило  ooooh!

riccie, кво има да се притесняваш - като не те кефи докторката, естествено че ще я смениш.

А за къдравите коси - останах без думи. Обожавам такива коси!!! Толкова екзотични и секси изглеждат мацките с такива къдрици, ама то май кой квото няма това иска.

Червеношийка, благодаря за изчерпателното инфо за млеката. И аз съм в чуденка какво мляко да давам на Ванеса след годинката. Ние консумираме зелена Верея, та мислех да е такова, но ще потърся и това Боженци, че да си призная даже незнам как изглежда.

Лека от мен!   bouquet

# 656
А сега вкъщи имам наличен начален пубертет, мъжка критическа и избиващи зъби, да се чудиш newsm78 с кое да се захванеш...
Така, че ми е смотано, не ми се пише и пак отивам да си вися на балкона Tired

Joy  Joy  Joy   Hug

# 657
  • Пловдив
Добро утроооооооооо

# 658
Ох изчетох ви най-накрая Simple Smile АЗ от няколко дни не знам къде се намирам. Ицо е толкова нервен, че не мога да го позная, а вечер все залепен до мен иска да е, даже снощи се принудих да го взема при мен, че поне малко сън да видя. Май са зъбките, като гледам венеца му отдолу е доста надут и малко са наболи двете зъбчета. Дано скоро да се покажат, че никаква не мога да я свърша.
Много сте красиви всички! Няма да изброявам поименно, защото със сигурност ще пропусна някоя, но ви гледам и ви се радвам.
Ето и от мен малко снимки, докато е още актуална темата:
с професионален грим и прическа
2007
Коледа 2007 със сините лещи
и пак 2007 с 15 кг. по-слаба от сега
20.07.2008 на сватбата
а това е на миналата Нова година с Ицо на път

А и аз се присъединявам към отбора на работещите в Германос и Глобул, ама в дълбоката провинция  Laughing От януари 2007 съм в магазина на Германос в Казанлък. Иска ми се да дойда на партито другия месец ама ще видим дали ще ме огрее.
Това е от мен за сега. Отивам да си гушкам мрънкащото момченце.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

# 659
  • София
tоло, аз си взех М р-р, а милото - L.
а ето какво си купихме

- но моят е сив и картинката му е цветна - по-хубав е Simple Smile
 - подобен, не този...

- подобна

На мен ми стоят идеално, съвсем малко на бюста ми стяга суичера, така че ако ти ще поръчваш за себе си може би - XS или S
На милото според мен са му големи, но той така си ги носи... малко дълги му идват, но той каза че по принцип американските са така и той ги носи на шивач да му ги скъсяват

Той своя р-р си го знае, че нали е бил бригадирче Simple Smile)) и си купувал от там и е мерил.
Аз имам една фанелка на Roxy, която ми е М и по нея се оразмерих.. но до последно тръпнех в очакване дали не съм се подценила...

габорче, след снимките, окончателно се убедих, че сме били ведна стая в Тина Киркова Simple Smile

СНИМКИТЕ НА ВСИЧКИ СА СТРАХОТНИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт