Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Елфитка, на мен ми излезнаха към 30 лв, но не знам тук колко струват  newsm78

Ааа, Бисерче, все ще те питам - пристигна ли количката, доволни ли сте, изгодно ли е с посредника?

# 676
Включвам се на бързо, че докато изчетавсичко  и аха....да  напиша нещи и трябва да стана от компютъра, после се връщам и  Shocked 2-3 страници за четене и така се въртя в омагьосан кръг.
За срещата - този път се надявам да се включа, ако не ми мине котка път и ако ме искате.... И си признавам без бой, че ще ми е първата....
Лори и на мен повече ми харесва брюнетка
Пате може би е за добро, че се е отбил. Според мен му давай АМ вечер преди сън щом казваш, че е със заместени всички хранения. Малките деца имат нужда ежедневно от мляко, мисля, че беше около 400-500гр. дневно, може и под формата на кремче и др.

# 677
само на бързо, за да отговоря на гери, че трябва да се излиза.

Гери , нямам идея каква е разликата. Имах каталог на Romer , в който можеше да проверя, но вече е в кофата Confused
Ние взехме Trendline Benno. Точно този, който си пуснала на единия линк.
Снимах стола, но навън беше тъмно и незнам какво е излязло. След обяд ако имам време ще прегледам снимките и ако са се получили ще ти пусна. Ако не обещавам, че утре ще го снимам на светло.  Simple Smile

# 678
Ха,  добър ден и от на с Крисенце!  Hug
Елфитка, мерси за закуската. Как сте с Таничка, нищо не казваш за нея напоследък. Пусни някоя снимка.  Grinning
Прити Мими, много красива булка си била!  Flutter
Лори и аз те харесвам повече с тъмна коса,  а Алхимикова също и двамата с мъжо сме единодушни, че по-ти отива права коса!  Party
За млеката, да ви кажа аз и Верея харесвам, а също и  На баба, често купувам и Данон.  Мисля да поразпитам колеги от ДВСК пак за качеството на тези марки и ще докладвам.
Ние заминаваме на разходка, времето тук е много ведро и слънчево !
Хубав ден на всички!

Гея, как сте? Не си писала скоро. Оправят ли се децата? Стискаме палци да оздравявате вече.

# 679
За даренията в домовете - наистина е така. Зная за един директор, който в момента, в който му донесат дарение от някакви салами и шунки примерно, всичко смилал на кайма, за да стигне все под някаква форма до децата, а да не потъне в чантите...
Ние затова работим само с няколко институции, за които сме сигурни, че няма злоупотреби, че има контрол и истинска грижа за децата. Така, че ако отделите неща, с които бихте искали да зарадвате малките душички ще ви насоча къде да ги дадете, и да сте сигурни, че наистина ще бъдат за децата! Peace
А, ето и последната ни инициатива:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439393.msg13188663#msg13188663 Hug

# 680
•● foxy81 ●•,аз съм учила в ПУ-то от 1997до 2002г,специалност "Аграрна икономика"и съм живяла в Тракия с/у Метро у брат ми.На главната също съм се подвизавала често ,а през 2002 г, работих на нея 2 седмици в Германос  с/у "Миро мода"   и в Г-с на ул. Гладстон - 2седм.,нещо ни обучаваха колегите.Също така, в кв .Смирненски живееше в общежитията сестрата на милото,ходили сме при нея да я забираме и после по дискотеките.Най-хубавите ми години са минали в Пловдив,та нищо чудно да сме се виждали някъде  с теб.  Grinning
 А за бретона съм съгласна напълно, той е временна прищявка, знам,че не ми отива особено и почти съм била без,но бях изпаднала в депресия и исках да променя нещо, поне в главата,като в тялото не се получава...Скоро ще му сложа фибите и дотам ще му е , без това иска грижи да го изправям всяка сутрин,а време от къде и за него. Simple Smile
 larakroft1 щом провинцията ще работи и на мен може да ми се размине партито. За колегите- и при мен е така,две колежки ги чакам да раждат,други вече са напуснали и е пълно с нови кадри 89-90-ти набор,сред които ще се чувствам още по-зле.Но има време до тогава ,ще решавам като наближи датата.Надявах се и тази година да има поне детско парти, като предишните години,за да ги водя и двамата,но уви, заради финансовата криза подаръците ще идват с куриер. Е, пак е нещо,догодина може и подаръци да няма.. Wink
Момичета,благодаря ви  и аз се харесвам повече с тъмна коса,по-близка е до естествения ми цвят . Simple Smile
Охх, този пост го пиша два часа, Вики не иска да спи,а каката не спира да го тероризира и е една лудницаааа Shocked

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 15:32 от lori_v

# 681
Фокси нЕма пари мацко сушааа... Rolling Eyes

# 682
Децата са по-добре днес- Дими няма температура, само малко кашля, Алекс сваля и вдига ниска температура, ту е добре, ту пак се гушка...

Извинете, няма да пиша повече, че децата са капризни днес...

# 683
Здравейте и от мен! Изгубих се, ама и около мен е лудница! Мъжът ми замина в командировка за седмица, аз сама с децата, на всичкото отгоре и двете взеха, че се разболяха Cry вчера заспах към 1 докато сваля температурата на София, че направо гореше милата. Райън е вече 4ти ден с кашлица и сополи, ама поне Т няма... и така....

ето малко снимки да не ни забравите и едно клипче да видите как пълзи Софи Laughing

ето една снимка на госпожицата от вчера

и видео как пълзи

Гея, виждам аз една линийка Heart Eyes да не би да си имаме втора бременна мама? Heart Eyes
Ако е така едно ОГРОМНО ЧЕСТИТО от мен Hug пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност Grinning

Фокси, колажчето е невероятно! Браво!!!  bouquet

П.С. току-що си намерих една костенурка във фермата и я пуснах за осиновяване Laughing

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 16:05 от Reni.

# 684
Всички сте много хубави на снимките .

Фокси,мерси за статията.

Аз от разходки бая изпуснах тази тема,но като имам време ще си я прочета.

2 дни ни беше на гости бабата на мъжа ми(прабаба на Валето ) и ми наду главата и не спря с бабешките коментари  ooooh!.Искаше да научи малкия на 1000 неща,щото"аз не съм могла",ами като не мога да си взема думата и детето от нея  smile3555,добре че си тръгна  #2gunfire

Една ретро снимка,аз съм с черната коса
http://www.facebook.com/profile.php?v=feed&id=10000037954586 … bid=1139546882934

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 16:31 от radka80

# 685
Kuco Pate, мисля че добре се е получило с отбиването при вас, хубаво е малко почивка да има за теб преди да започнеш пак Simple Smile
Лека бременност!

# 686
Лори, много си красива с тъмната коса Heart Eyes
Рени, къде се изгуби, много сте порастнали, стискам палци да се оправяте Praynig Май повечето минахме през тези гадни болести последните седмици ooooh!
Яна, оправяйте се бързо, целувки Heart Eyes
Весе, скарахме се, щото си отпуска устата повече, отколкото трябва #Cussing out И сега изкуплението на грешката ( щото думичката "Извинявай" я няма в неговия речник #2gunfire) е нов анцунг #Crazy Явно трябва по-често да се караме, щото имам нужда от освежаване на гардероба си Mr. Green
Ние спретнахме една бърза мини срещичка днес, чакам снимки от Инчето/Мимето, беше мноооого хубаво, сега разбирам какво съм пропуснала цяло лято Rolling Eyes

# 687
Ето за какво се боря цял ден

# 688
  • в сърцето на един мъж...
Рени, много сте пораснали Hug Не съм бременна Mr. Green Моля ти се, за сега почивам, след две-три години, ако имам нерви и желание може и да помисля, ама за сега съм вече преизпълнила плана. Mr. Green

# 689
  • София
Лори и аз се борих за това цял ден,само дете е едно,то изглежда по-лесно ама моя е инатлив за десет деца,преди малко стана успях да го излъжа да поспи 45мин. да не повярваш.Той понеже не спи денем и затова вечер сме 7,30 в леглото  #Crazy

Гея
, и аз си имслех,че е бебе ама ми беше неудобно да те питам  Embarassed но си права направо си си преизпълнила дълга към човечеството  Wink

Еми, твоя поне знае как да се звинява,моя за извинение дойде с една роза и бонбонки Линдор,а твоя с цял анцунг.

Общи условия

Активация на акаунт