Отговори
# 360
Юле, вие с 2 броя деца - на мен ми е неудобно точка.

Вени ли те е черпила с вино?  Laughing
Joy hahaha

# 361
Данче, нека те докара мъжо, моя ще те прибере, ще говоря с него! Няма го Крис, иначе щеше той да те метне  Wink
Аз имам книжка, но не мога да карам на такива разстояния! Joy

# 362
Не е ли много рано? Ще останат ли до тогава?  Laughing

Те са под забрана за ядене. Колкото по- стоят, по-вкусни стават (с джинджифил и канела са, ще нося за градинския празник от тях).

Юле, вие с 2 броя деца - на мен ми е неудобно точка.

Е, и какво като сме с два броя? Те не хапят и не щипят, поне jd  не се е оплаквала  newsm78 (нея сме я возили с Митко). Казах ти, транспортът не ти е оправдание, мисли друго.

# 363
Данче, не съм  ама никак съгласна да ни изоставите с шефчо! Много ти се моля, кажи какво да направим, за да присъствате! Hug

# 364
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, мили мои.
Благодаря на всички за пожеланията Hug

Ако можеше и да не ми се гади щеше да е супер. Но ще си търпя екстрите, защото крайния резултат си заслужава Wink

Маги обаче е болна и аз съм много изтощена нещо.
В събота бях в офиса от 9 сутринта до 10 вечерта, после едвам гледах, а детето с Т 39,8. В неделя Т продължи, едвам съм ставала да й дам лекарство и нещо да хапне, че ми беше много зле - само като надигнех глава и всичко ми тръгваше нагоре да излиза. Sick
Вчера док я видя - силно червено гърло, затова била Т. Ама според мен май е ангина, макар да не го потвърди лекарката. А Маги казва, че й люти гърлото, доста е червено, а и тази висока Т, която на 4 часа си я вдига не ми се вярва да е само от "обикновено" червено гърло.
Поне се надявам да се размине с АБ.

Искам вече да идват празниците, шефа да вземе като друга година да ни разпусне от 24 декември та чак до януари и да се понаспя малко. Ставането сутрин в 7 ми е малък ад, вечер в 8 мога да си легна, въобще - много поспалива бременност карам.
Иска ми се да ме поглези някой, а аз сам ода си лежа. Егоистично е, но 2 дни без детето ще ми дойдат добре. Тя на моменти забравя, че не мога да я гушкам, да се борим и въобще да правим дивотиите, които обикновено правим. Напомням й за бебето и се спира, но я виждам, че не е доволна много.
Не че не се радва, че ще става кака, даже вече е разпределила задълженията около бебето, но май й става тъжно понякога, че не можем вече така да дивеем с нея.
Иначе е разпоредила - тя ще храни бебето, аз ще му сменям памперса, а баща й ще му мие дупето Mr. Green
Сега претенции към пола на бебето не е предявила, но преди доста време беше казала, че ще има брат. Сега само си го поръчва да е като бебето от рекламата на Белана, което къса тоалетна хартия, а тя се превръща в перушинки.

Та такива работи, девойки.

От мен засега толкова.
Пак ще пиша като мога Hug

# 365
  • София
Бабълче, честито и от мен! Лека, безпроблемна и красива бременност!

Аз минах през малко тежък период, но не ми се разказва.... затова и не влизам  Sad

Иначе Реа изкара скарлатина и бяхме под карантина... та си починахме хубаво.

Каква е организацията за коледното парти. Много ми се иска и ние да се включим Simple Smile

Весел ден дами  Heart Eyes

# 366
Бабълче, а дано ви разпуснат повече по празниците  Hug. И аз така карах в началото много тежко, даже миналата НГ я проспах - в 9 си легнах и нищо не ме интересуваше. Като за капак повръщах  по 5-6 пъти на ден и то в училищните тоалетни , където положението е  Sick. Но наистина важен е резултатът.

ramama , радвам се , че се появи. Съжалявам , че е имало лош период, дано е преминал и всичко да е ОК.

Данче, как без вас  Hug.

Анелиз, страхотна новина  Hug. След малко отиваме в Джъмбо и ще погледна за трактор.

# 367
  • София
Честит празник на всички студенти по душа! Wink

Данче, в едно фото на Герена ще го водя. А за транспорта, що се излагаш, знаеш, че винаги ще се намери превозвач! Peace А ние ставаме ли - с 1 дете сме и ей го къде ни е Дружба, само през летището?! Wink

Снощи най-сетне украсих елхата! newsm68

# 368
Ренка, сега остава и аватара да си смениш и ще се направим на разсеяни колко си закъсняла с украсата тази година Mr. Green

По повод партито, аз съм в голяма чуденка още, часа малко късно ми идва, а Кало точно по това време спи ... ама ще го измилим в движение ...

Ели, ако знаеш как добре те разбирам за неразположенията Hug ама ако ще те успокоя след 9-та седмица започват да понамаляват лека-полека и вече към 11-12 си друг човек Mr. Green
На мен вече не ми се гади толкова, даже има моменти, в които изобщо не ми се гади Mr. Green вечер изкарвам и до по-късно понякога Simple Smile
В петък вечер стоях до 1 часа да правя поредната порция пингвини за коледния календар на Кало Mr. Green

# 369
  • София
Дес, испешъли фор ю! Wink

Анелиз, видях трактор с педали на Мони: http://www.moni.bg/eshop/?act=inside_product&product_id=122  Можеш към него допълнително да си вземеш ремарке.

Рамама
, партито ще е на 20-ти от 5ч., клуба е Теди, ако добре съм запомнила. Много ще се радваме да ви видим! Peace

# 370

мерси, мерси Mr. Green

# 371
  • 2 етажа над тавана
А, Дес, а ти няма ли да се украсиш коледно, че това пиленце доста великденско ми идва Wink

# 372
А, Дес, а ти няма ли да се украсиш коледно, че това пиленце доста великденско ми идва Wink
Хайде и аз малко по-зимно да го дам Wink

# 373

Сега пък на мен ми става студено  Crossing Arms

# 374
Сега пък на мен ми става студено  Crossing Arms
Еее Татянка, представи си само че си облечена с едно меко и топло кожухче Wink

Общи условия

Активация на акаунт