Отговори
# 435
Добро утро  Hug
Аги честит пораснал мъж   bouquet
Дядо Коледа кой ще го правим  Mr. Green
Включвам още едно детенце, нали може  Peace
1 Вени+Мати +Лора
2. Аги+Тони
3. Рени+Соня
4. Ренката+Вальо
5. Надето+Стенли +Вики
6. Тина +Ема+Вили
7. Анелиз+Стани+Калина
8. Яна+ Симонка
9. Нуни+Яна
10. Юлчето+Иво+Дани
11. Деси+Кало
12. jd (Жана) + Митко и Петьо.
13. Данчето + Стаско
14. Петето и Алекс
15. Ексчето + Анна Мария
16. Рачето + Емо
17. Реа + Рали + Руслан
18.Дея+Тони

# 436
  • София
Надето ми е писала, че няма да идва! Ще взема Антон и точица за двете госпойци!
Какво се получава :
1 Вени+Мати +Лора
2. Аги+Тони
3. Рени+Соня
4. Ренката+Вальо

6. Тина +Ема+Вили
7. Анелиз+Стани+Калина
8. Яна+ Симонка
9. Нуни+Яна
10. Юлчето+Иво+Дани.

11. Деси+Кало
12. jd (Жана) + Митко и Петьо
13. Данчето + Стаско
14. Петето и Алекс
15. Ексчето + Анна Мария
16. Рачето + Емо
17. Реа + Рали + Руслан
18.Дея+Тони

Така ли е?

# 437
Така ви се радвам на организацията, то си става повече от Пленум! Party

С лунния пясък имате ли опит - разпилява ли се много, че ми се струва, че си вкарах Коледен автогол с него!? Blush

# 438
Аги, честит ти малък сладък рожденик! Да ти е жив и здрав!

Рали, много съжалявам  Hug Съболезнования за татко ти  Hug

Вени, имам малка корекция за списъка. Данчето обеща да се срамува до другата неделя, но склони в края на краищата  Mr. Green
1 Вени+Мати +Лора
2. Аги+Тони
3. Рени+Соня
4. Ренката+Вальо

6. Тина +Ема+Вили
7. Анелиз+Стани+Калина
8. Яна+ Симонка
9. Нуни+Яна
10. Юлчето+Иво+Дани.

11. Деси+Кало
13. Данчето + Стаско
14. Петето и Алекс
15. Ексчето + Анна Мария
16. Рачето + Емо
17. Реа + Рали + Руслан
18.Дея+Тони

Така ли е?

# 439
С лунния пясък имате ли опит - разпилява ли се много, че ми се струва, че си вкарах Коледен автогол с него!? Blush
Енви, зависи как играе детето, но като цяло се разпилява ... (ама се чисти сравнително лесно Wink)
Аз постилам една голяма мушама на земята и там играем с пясъка и после като приключим, събирам пясъка в кутията и изтривам мушамата с влажна кърпа и я прибирам за следващия път Peace Така пораженията по килима после са минимални.

За партито се пиша, че ще дойдем, но пак не сме на 100% сигурни ... но ще си поема разходите Wink

1 Вени+Мати +Лора
2. Аги+Тони
3. Рени+Соня
4. Ренката+Вальо

6. Тина +Ема+Вили
7. Анелиз+Стани+Калина
8. Яна+ Симонка
9. Нуни+Яна
10. Юлчето+Иво+Дани.
11. Деси+Кало

13. Данчето + Стаско
14. Петето и Алекс
15. Ексчето + Анна Мария
16. Рачето + Емо
17. Реа + Рали + Руслан
18.Дея+Тони

# 440
  • София
Броя 17 деца, без Митко и Петьо и две каки!

# 441
  • София
Книгата била 7.90, нали нямате против тази цена, че нещо се позаблудих, че е към 4?!

# 442
Енви, да ти направя ли един бързо сравнение между лунен пясък и плей до. Лунния пясък се чисти лесно ако не е килим, готин е на пипане , стават хубави формички. Минусите му според мен че е яко химия, аз си бях втълпила че на Шошка пневмонията е от него и сега седи на терасата неизползван. Плей до-то от своя страна е като тесто, само естествени съставки + същите плюсове като пясъка. И то цапа, в смъсъл че като поседи малко и изсъхва и се рони, трябва винаги да се затваря прилежно в кутииката. Това е причината и бързо да се изхабява, поне в къщи където съм оставила Симона сама да си играе с него и тя естесвено рони навсякъде и не прибира.
Вени не помня книжката, но няма против де.

# 443
# 444
За мен няма проблем, Вени.

# 445
Аги, честит празник на теб и цялото ти семейство   bouquet
Да сте живи и здрави и с много любов да гледате прекрасните си деца  Hug

Честит рожден ден на Дидо  Heart Eyes
Да расте здраво и щастливо дете,
да изживее незабравимо детство,
изпълнено с много смях и весели игри  Hug 

# 446
  • София
И аз съм сред феновете на плей-до. Нямаме лунния пясък, но съм чела че повече цапа. Mr. Green

Вени, съгласна съм за книжката. Peace

Наде, пиши как сте и ще дойдете ли?

Вчера купих от Сиела една много хубава Коледна книжка с 4 пъзела вътре. Струва 20 лв., но страшно ми хареса - масивана, с дебели корици и страхотни цветове. Пъзелите са от по 48 парчета, точно каквито Соня ги реди сега. Но ще и я дам за Коледа.

Вие обяснявате ли им какво е Коледа? аз досега не съм и казвала, че е рождество христово, но в градината са ги научили, че на Коледа се е родил Исус Христос. И изгрява една голяма звезда. и че Исус е бебе. Mr. Green

# 447
  • София
Рени, аз май я гледах тая книжка - наистина е хубава!

# 448
Аги, Честит Рожден Ден на Дидо! Да расте здрав и силен мъж!

Рали, съболезнования и от мен  Sad!

Рени, хубав въпрос. Не съм обяснявала за Исус Христос, но мисля да го направя и да ползвам обясненията на Соня, много сладко го е запомнила  Simple Smile.

Ние с мъжо днеска имаме годишнина от сватбата, заедно сме от 16 години  bowuu.  Наздраве Wine Glass!

# 449
  • Boston, MA
Честит рожден ден на сладкия Дидо! Леле, мина вече една година! Да е здрав, весел, умен и добричък!

Зарче, честито на вас, още 5 пъти по толкова години поне!  Grinning   bouquet

Ивка, лека бременност ти пожелавам!

Бабълче мило, теб май пропуснах да те спомена в предните постове, но да знаеш, че вътрешно подскочих от радост, като прочетох новината! Да сте здрави и щастливи, да ти е приятно очакването! И на мен много много ми се спеше втория път...

За пластелините да ви кажа - ние нямаме лунен пясък, само с плейдо играем. В яслите и градините, понеже използват индустриални количества плейдо, си го правят сами (децата помагат, голям кеф). Из нета има много рецепти, ето ви една от тях:

1 чаша брашно
1 чаша топла вода
2 чаени лъжички лимонтузу  
1 чаена лъжичка олио
1/4 чаша сол
хранителна боя

Забравих - после го забърквате на средна температура докато стане хомогенно, вадите от тенджерата и го месите докато стане напълно гладко. Боята слагате последна, така че се правят разни цветове.

Общи условия

Активация на акаунт