Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Аарвен, радвам се, че писа, тъкмо днес мислех да ти звънна, ама реших да не те притеснявам излишно.

Д-р Захаринов даде ли ти някакви прогнози...

Много се радвам за Анжелка и тя е едно чудо на чудесата, мамина душичка  Heart Eyes.

# 136

Много се радвам за Анжелка и тя е едно чудо на чудесата, мамина душичка  Heart Eyes.
И аз много се радвам за АНДЖИ /аз пък така ще и викам,щото ми харесва Grinning Hug/

# 137
  • София
Кики-Рики, страхотни новини, много се радвам  Hug

Браво и на малкта Анджи (и на мен много ми наресва Simple Smile) Дано върви все така и скоро да си я прибереш и нея  Hug

# 138
Е,браво за Кики-рики и за Анджи  Hug 
Дано по-скоро си приберете децата вкъщи,в това число и Комикс!

# 139
Добър вечер.
Ставам все по-зле с организацията - нищо не мога да свърша, всички планове се провалят, а каквото все пак започна - оплесквам Crazy

Кикирики, това е толкова хубава новина Hug Браво на борбената Дария!
Аарвен, много се радвам и за вас. Анжелка е малко геройче! Hug
Комикс вие как сте? Hug

Лека ви нощ, кака ви отива да се сплеска някъде, че й треперят коленете нещо.. Не ще да е от любовни трепети Joy ooooh!

# 140
приятен уикенд! Crazy
по кафенце?
http://m.bgflash.com/47/chasha.jpg

# 141
Здравейте Hug
Деси ,аз тъкмо сега си го пия кафенцето.рано съм станала днес, и това даже ми е второ.
младежа ,снощи пак не е спал TiredКакво му става?Вече е така от около месец, буди се плаче, върти се ,пъшка.
брейй ooooh!

# 142
Добро утро и от мен. И аз си пия кафето.
Коки пък тази нощ спа спокойно и аз съм се наспала. Мисля, след малко да излезем на разходка. Peace

# 143
От добро утрото на Алекси, та добра вечер от мен Simple Smile
Имах хубав ден, видях се със стара приятелка и изкарахме чудесно.
Чефо се държа прилично, само дето се поносихме на ръце и бутахме количката празна, ама сефте комендантски..
Направихме и много снимки, но с телефон и бях забравила да изключа режима изкуствено осветление та... снимките не стават и за абстрактно изкуство Laughing

Лекичка от мен.

# 144
Здравейте Hug.
Реших да се разпиша ,че да не ни забравите Blush.Доста се позагубих,но с тази работа нямам никакво време вече Tired. А вечер толкова ми се спи,че ви прочитам само набързо(да ви държа под око Wink) и лягам.
Честит рожден ден на Майлдерманс  bouquet.
Бързо оздравяване на майката на Дани Hug.
Честито и на Кики рики Heart Eyes.Още малко остана.
Стиснати палци от нас и за куклите на Комикс и Аарвен Praynig.
Гери-нацелувай малкия сладур Heart Eyes.
Ина-как е малката ученичка Hug?
Сега малко за нас Flutter. Мария цяла седмица кашля и влачи едни сополи Sick. Днес пак я водих на лекар и той каза ,че някакви власинки не се движели newsm78 и затова по-трудно отделя секретите. Иначе е добре и каза ,че не е болна. Надявам се да укрепне вече,че да я пускам на ясла. Че кога ли съседката ще вдигне ръце от мен Embarassed?
Аз днес бях на прическа и маникюр да се поглезя малко Crazy. След третия опит и нов фризьор най-после имам модна прическа и аз Grinning.(нали се сещате за карето,дето отзад е по-късо). ХАресва ми,а и половинчо ме одобри Embarassed.
Нали съм работеща жена вече-трябва да съм модерна Sunglasses.
Оставям ви вече,че ми се спи. Ще се опитам да бъда по-редовна вече.
П.С. Днес е празник на християнското семейство. Много любов и разбирателство ви пожелавам  bouquet.

# 145
Мидичке радвам се, че се разписа. Честито прическа, искаме снимки. Много Hug за Мими.

# 146
  • Плевен
И аз да се разпиша, макар че едва ли вече ме помните. Не пиша много, но не пропускам да ви чета.
Много се радвам, че при всички има положително развитие. Само така, никой да не се предава.
Откакто моя Николай проходи, вече съм малко по-спокойна, че и той напредва. Даже този път го направи без рехабилитация, защото за сядането му трябваше доста помощ. Сега почна да се справя по-добре. И даже има много добра походка
 Simple Smile  Пък и доста от прегледите всеки месец отпаднаха и вече ходя на работа. Сега естествено почвам да се притеснявам за говора Rolling Eyes май няма да има край...

# 147
  • София,
ДОбро утро! Hug
ЛЕле каква пустош е настанала в темата, къде сте всички Whistling.
Аз два дни не съм влизала и си мислех, че няма да мога да Ви прочета, а то какво се оказа  Crossing Arms, че няма какво да чета Sick.
Ние сме добре, но аз уча и нямам никакво време за компа, а и в почивните дни е зает почти винаги Wink. След малко ще ходим с ВЕроника до педито да и взема лекарствата с рецептурната книжка,  после и за кухнята и се прибираме да чета, че няма време, прочела съм само две теми, а колко имам още да чета. Tired
МИдичке радвам се че се появи и честито ти прическа, много целувки на МИми! Hug
Станиславка - честито ВИ ходещи крачета на вас.   bouquet
Аз само ще се оплача от Верониката - снощи си легна с рев и сутринта стана с рев, ама много се е разглезила. ВЕчер не дава да мием косата и в банята става страшно, но мяма начин - снощи трябваше да я измием и колкото и да говоря, да обяснявам файда никаква, тя реве та се къса и то повече от инат, накрая изяде два шамара - поне да има за какво да реве Sick. Сутринта пък се събужда, а аз съм в тоалетната и почва да реве, мисли си явно че е сама, викнах и че идвам ей сега, че съм тук, ама тя реве ли реве, ей аман - преди не правеше така, като се събудеше и си стоеше мирно и кротко и си играеше, а сега ooooh!. Много и се ядосах и я наказах днес без телевизия и любимия и МЕчо Пух Mr. Green. СЕга се тръкаля тук по леглата и се чуди какво да прави, седи и дреме нито играе с играчките нито нищо. САмо да ми мине в сряда и тая контролна и ще и пускам изследванията да тръгва на ясла, в къщи и е тъпо и скучно, а аз немога нищо да свърша от нея. Sick

# 148
Привет и от мен. То аз май си пиша сама, като гледам. От вчера до днес само два поста има.
Станислава честито ходещи крачета и от мен. Hug
Дани и ние сме така . С този инат на Коки просто не знам какво да правя. През нощта като се събуди и като види, че не е при нас на спалнята и се започва един рев. Абе изобщо плаче за абсолютно всичко, за което не може да победи да е неговото. Дано и тази фаза отмине бързо, че не знам. Ти за кога учиш, контролно ли имаш скоро?
Ан Мари също се губи. Хич не пише редовно.
И Хелче я няма.

# 149
  • София
Добро утро и от нас.
Дани, това май си е характерно за 2те годинки. Ние също сме така, Лора и тя не дава косата. Обаче след като се подстригахме не рева толкова. Сега се чудя дали беше от това че много говорихме че няма нищо страшно и просто трябва след като сме се подстигвали да я измием или просто като е по-къса косата е по-лесно и за това.  newsm78 Ще видим следващия път как ще е. Дани и той ревеше отначалао, но когато слуша татко си да си държи главата назад и за да не влиза в очите и вече не протестира.
А това където плаче като се събуди, явно си е стрес от болницата. Лора така се стряска от всичко, смао да се шумне и подскача... милите вече са големи, помнят и разбират имат страхове... а кой знае и какво сънуват  ooooh! Ние понеже гледаме много детски филмчета и много внимавам. Ама имаме 101 далматицни, които Лора обожава да гледа, Дани обаче го е страх и или седи при мене в хола или го гледа, ама на прага на стаята. Вчера обаче явно му е станало интересно, защото беше влязъл в стаята и гледаше. Даже се разсърди като свърши. Иначе гледам МЕчо пух и Франклин да им пускам, че там няма страшни неща....
Сега и аз да ви се оплача, вчера взехме децата от майка ми и Лора е болна, само хрема за сега. НАдявам се да се оправи бързо и да не стане нещо по-сериозно. Мъжа ми беше бесен, защото винаги като ги оставим на някоя баба и после или са болни или някой ще повръща. Както каза вчера, за 2 дена почивка после ни излиза през носа. Иначе тази нощ беше добре, явно кризата е била миналата при майка ми. До 5 си спа добре, после се будеше че имала сополи и на 3я път сама си поиска да й сложа капки. Сутринта Дани като я събуди, беше цялата подпухнала и недоспала, ама не пожела да спи още.
Нещо се олях... сори  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт