Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
здравейте и от мен!
честити първи сняг и при нас в Елхово вали
но аз май се разболявам и няма да мога да ходя при Дария зада не я заразя свикнах много с нея и сега ми е мъчно но е за нейно добро
успех на вси4ки Hug

# 511
  • София,
Привет и от нас и първия сняг, то при нас само вали и се топи веднага, хич не трупа, а всичко е мокро. Днес голям студ и ние си пазим къщата Mr. Green. ДО обяд рових в нета и търсих разни снимки на коледни немски ястия - нищо не открих де само сладки работи. Confused Ицко има да прави до понеделник табло с ъс снимки и текст за празнуването на Коледа в Германия и какви ястия се ядат на коледната трапеза Crossing Arms, ама като незнам немски и немога за си напиша немски сайтове тук в преведените нищо интересно не открих, една печена и пълнена гъска няма #Cussing out
ПОсле се правих на шивачка, на мъжо им раздали униформи от работата та трябваше да му подгъна панталоните Blush, а и като се сетя че после трябва и да ги гладя всеки божи ден - панталони ризи - ужас тамън се бях оттървала временно от гладенето Tired.
СЕга пак ще се захващам с проекта, че си имам и мои си неща да правя Sick.
Аз вчера поръчах една голяма дъска рисувателна и за писане и лепене на магнитни буквички цифрички картинки, тя ще е и за двамата Wink, чакам във вторник да ми я доставят, и мечтаното люлка конче също е поръчано, остана само на баткото да го мислим още тоя телефон ще го взимаме ли или няма newsm78

Мидичка ние вече сме седми мецес на Фликсотид, сутрин и вечер по две впръсквания. Аз също съм доволна, откакто го пръскаме пристъпите съвсем намаляха, а когато ги има минават бързо и не сме имали сериозни спазми, не се е налагало урбазон, дано се оправят постепенно нещата. НО ти го давай сега докато се оправите и го спри - постепенно както вентолина, не от веднъж, а после идете на преглед при Куфарджиева, тя ако реши ще ВИ го предпише паралелно със сингулара и ще го взимате безплатно.  Peace
Кики лекувай се и се оправяй бързо!  Hug

# 512
Семирамида, пробвай  с търсачката  Weihnachten in Deutschland, Weihnnachten speisen. Embarassed

Гери, и аз си помислих каквото и останалите Simple Smile Честито кученце, много да ви радва.

Алекси, много е готин Коки Simple Smile Боксьор, музикант - хляб да вади Laughing

Ние сме добре, аз в частност не особено - пия едни хапчета и съм като плондир станала, мразя се за което и ме е яд, че ги почнах изобщо. И ще се карам с гинеколога ми. Crossing Arms

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 20:40 от Орелия

# 513
Дани, пуснах ти разни неща на лични, ако има нужда от още, свиркай...дано да свършат работа на младежа... Simple Smile

Орелийка, от няколко дни си яхнала метлата...

# 514
привет и от мен.Аз само ви чета,но мързи да пиша.Много усмивки и целувки! Heart Eyes Hug

# 515
Орелийка, от няколко дни си яхнала метлата...
От хапчетата Sick
Кажи как сте, как е малката ни героиня? Hug

Ох, грешка имам по-горе, аз наистина по-добре да пиша като сляза от метлата smile3540

# 516
Ори, на кой му пука за някаква си грешка, я зарязвай метлата и не ни изоставяй така, а хапчетата - аут, явно не ти понасят  Sick. Ако са противозачатъчни, аз се чувствам по същия начин + разни екстри и затова повече никога няма да пия такова нещо... Sick

Бебка е добре, колкото би могла да бъде, все пак е още в болница. В момента пак е на нантиобиотици, че има някакви ядове с главицата пак  Tired, иначе яде от биберон, сестрите ми я хвалят как добре си цока, а аз като отида започват номерата. Вчера беше зверски подсечена, купих и някаквъ крем на Бюбхен против подсичане, ама като вече е, дали ще помогне  Confused. Приемам идеи за ефективни мазила...

Живота ми продължава да се свежда от ходене до ходене....по средата - вакуум...

# 517
О, Комикс искам всичко да се оправи.Дано се намери някакъв начин, и да се помогне на малката.От сърце, го желая.
Нека си хапва детето  Simple Smileмалка маймунка Heart Eyes
На бюбхен кремчетата за подсичане, са хубави.

Орелия Hugдано днес, вече ти е по-добре .
Деси Hug

# 518
  • София
Комикс, дано се оправя вече  Hug За кремчето ако това не ви помогне, мога да ти пратя рецепта за едно кремче което се прави в аптеките. Основните му съставки са вазелин, ланолин и вит. А. Чудесна работа върши, нашта докторка само такова беше казала да ги мажа и никога не сме се подсичали. И сега си го ползваме когато нещо са зачервени.
Орелия, наистина щом не ти понасят тези хапчета, най-добре ги спирай.  Hug

# 519
Здравейте днес! Студ!
Комикс мога да препоръчам Stelactiv  на Мустела.  Дано се оправя Бо вече Hug

А хапчетата трябва да ги довърша, иначе съвсем ще си разбъркам хормоните. Confused Това да ми е проблема, важното е да сме здрави. Пък аз от подуване най-много да литна, ако не се пукна преди това, де icanfly
Хелче, Гери Kissing Heart

# 520
  • София,
Орелийка недей така няма да се пукнеш, спкойно, отскоро ли ги пиеш хапчетата, явно трябва да ти посвикне организма и после всичко ще се оправи. Peace
Комикс много ти благодаря още веднъж- ние  вчера разпечатвахме лепихме и накрая половината неща ни останаха, явно се бяхме престарали, а катастрона не беше толкова голям все пак, но съкратихме текста и оставихме снимките Peace ЩЕ видим утре госпожата дали ще му го хареса Tired.
Днес наистина е голям студ и аз пратих таткото сам да пазарува Sick, ама нещо не ми се излиза, а Вероника пак беше тръгнала на градина Mr. Green.
КОмикс да ти кажа всеки щети даде идея на него какво му е помогнало, но засега трябва да намериш точният крем за вашата кожа. Така че не бързай да купуваш много неща, аз сега последния път така накупих три крема и накрая никой не мазах, че явно от възпалението още повече я дразнеха и и щипеха, така си и останаха.
Аз например съм ползвала и съм била доволна от Бюбхена, от Себамед, но най много от СУдокрема, дето го продават в Джъмбо в едни големи кутии.
Същата работа обаче върши и българският крем Здраве, а е само два лева Peace
Пробвай сега този дето си купила пък после ще мислиш, но дано и този помогне Peace ДАно по Коледа вече да сте си всички заедно в къщи Peace

# 521
Днес взех и един Бочко със смрадлика, даже с него я намазах обилно, дупата и като че ли беше малко по-добре. Оставих ги и двата да ги сменяме.

Дани, няма нужда да ми благодариш, просто при "немска" нужда знаеш към кой да се обръщаш  Mr. Green

# 522
Комикс пробвай крема на Веледа за подсечено дупе. Ния никога не се е подсичала, защото ако видя че и е леко зачервено дупето веднага мазвам при смяната на памперса.  До следващия памперс зачервеното е минало. А на едно съседче не можаха да овладеят подсичането с нищо, докато не взеха Веледа, а бяха пробвали всичко. Аз съм изцяло на тази козметика защото е натурална и до сега да чукна на дърво не сме имали проблеми.

# 523
  • София
За Алекс използвам Судокрем. Мажа когато видя, че започва леко да се зачервява.
Имаше едно голямо подсичане, тогава правих и седящи бани с отвара от смрадлика.

Дани, какво стана с проекта?
Аз малко късно видях, щях да хвана кръстника на Дияна да обясни. Той е българин, но от 7г живее в Мюнхен.
Имаше гадже немкиня, но в момента ходи с българка Simple Smile

При нас нищо интересно.
Джони на работа, Дияна на училище, ние с Алекс у дома.
Снощи Дияна ме ядоса, за пореден път и заявих, че няма да има елха и Коледа у нас, и подаръци няма да има. И "дотук бях с приказките".
Пристига Дияна (буквално разбрала думите ми) и ми подава листче. Следва преписка

- Скъти Дядо Коледа! Защо няма да има Коледа
- Скъпа Дияна, ядосваш родителите си! (ръкопис)
- не разбирам
- Скъпа Дияна, ядосваш родителите си! (печатни букви)
- моляви се!!! (рисунка на майка)
- Дължиш извинение и по една целувка! (печатни букви)
- добре! но ела
моляви да има Коледа

Разсмя ме, и с грешките, които е направила, а и самата кореспонденция Simple Smile Нагушихме се, нацелувахме се. Не знам до кога ще слуша обаче Simple Smile

Подаръците все още не сме купили. А и за Алекс все още нищо не съм измислила.
С него все още се разбираме с мимики и жестове. "ъъъъ" и сочи. Може би от една страна, за нас, ще е хубаво, че няма да проговори като сестра си (на 1,7г), но от друга започвам да се притеснявам. Може и аз не се занимавам достатъчно с него, не знам.
Не имитира никакви звуци, има 3 думи в речника си и това е.

Забравих. Отново неприятно напомняне за Орелия

Цитат
Във връзка с изграждане на уличен канал и реконструкция на водопровод  на 16 декември 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в кв. „Триъгълника”.
Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майор Димитър Думбалаков” и ул. „Шибой”.

# 524
  • София
АнМари, не знам дали има повод за притеснение, но можеш да пробваш да му казваш че не го разбираш и съответно да не изпълняваш това което иска, за да се опитва да говори. Също ако имате някакви книжки с животни например да седнете и да го учиш да ги показва и да казва кое животно как казва. Възможно е да проговори изведнъж. Ние на 2 годинки много млако думички имахме в речника, основно говореха със срички. Сега правят едни сложни изречения от 6-7 думи без проблем. Снощи даваха по БТВ игралния филм 101 далматинци. НАстаниха се да гледат и през цялото време не спряха да коментират.

Общи условия

Активация на акаунт