Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
-
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са причините за сълзенето на очите при децата?
-
Какви са препоръките за успокояване на дете с подуто око?

и немога да си разпечатам пищовите, точно си мисля да го накарам да ми премести принтера в кухнята на компа, а тойда си се мъчи оттатък с лаптопа, ад ме е че тъкмо го убедих и вчера го купихме, а днес той веднага го прецака, ма то и по голямата вина си е моя щото аз го накарах да инсталира какво ли не там
а сега ще си скубя косите, още повече че утре ми трябва зап училище, а е неизползваем
.
Питай компетентен педиатър и тогава действай. 

, но познайте колко съм прочела
, НИЩО
и то заради децата - не ме оставят на мира -Ицо се сети че имал домашна по български и цяла сутрин ровя и търся речник правописен и правоговорен или по точно за ударенията на думите и нищо не открих, написахме домашното, не можем да го проверим. Вероника пък само мрънка, пика и се, ака и се, вода и се пие и така. снощи правих пищови и после четох до 12 - ми тя незаспа, неще и неще стои седнала в леглото и ме чака да си легна, заспа с триста зора
, ужас а какво ще е по време на сесията не ми се мисли. 
, важното е че много ми помогна и намерих точно това което търсех. Благодаря! 

. Още миналия понеделник уж трябваше да започнем, но рехабилитаторката беше болна, днес й се обадих дали да ходим, но се оказа, че ще е в болнични до края на месеца. Е, ще чакаме .....