Размяна на парфюми ХХVІІ

• 60 438
  • 740
  •   1
Отговори
# 465

За смели експериментаторки!  
Разменям арабско парфюмно масло - 10-тина мл е шишенцето, за нещо в малко количество. Ароматът е страшно траен и много силно "сапунен" за моя нос.
Очаквам предложения на лични  

Търся празен     Thierry Mugler B Men - 100-тица, заради опаковката. Имам рефил, който ми се ще да "облека"  Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 18:43 от fata_morgana

# 466
# 467
Имам за размяна Delices De Cartier - EDT, 30 ml- пръснато е само за проба, без кутия.
Търся -  Versace - Crystal noir;  Addict Dior,  Armani Code Elixir ,  MaxMara - Le Parfum. Приемам и други предложения, на сходни аромати.

# 468
Разменям/
GUERLAIN aqua allegoria Ylang & Vanille edt  75 мл. - останало количество 45%
GUCCI ENVI - edt, от 30 мл. останало количество 60 % GUCCI envy me- ГЕЛ-ДУШ 50 ml. и лосион за тяло 50ml
Vera Wang Princess от 30ml EDT количествo останало  60 %
JUICY COUTURE - 100ml. EDP 30% ПЪЛЕН, TESTER
VICTORIA'S SECRET AMBER ROMANCE, 30 мл. Чисто нов в кутия.
ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ GUERLAIN SHALIMARE КОМПЛЕКТА включва Eau De Toilette 5ml, колиe.Чисто нов в кутия.
СЕТ BOUCHERON * Initial* - 5 ml EDP 30 ml Body Creme
ORGANZA givenchy EДП 5ml
миниатюра J ADORE И GEL PARFUME BAIT ET DOUCHE - 50 ml, ХИДРАТИРАШ ПАРФЮМИРАН ЛИСИОН 50 ml
GHOST  SWEET HEART EDT  от 75 мл. останало 20%
COVET на САРА ДЖ. ПАРКЪР флакон от 50 мл, ЕДП останало количество 20 ml.
U by Ungaro AVON 40 ot 50 ml.
ЗЛАТЕН ЛОСИОН ЗА ТЯЛО НА Balenciaga- Cristobal 200ml  - Golden Body Enhancer. Не е тестер.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:49 от L e o

# 469
Търся си малко количество - около 8- 10 мл. Коко Мадмоазел edp ,Insolence или Pure poison elixir.

За който и да е от тях предлагам 20/30 мл. Absolutely Irresistible Givenchy.

# 470
  • Варна
Много благодаря на Бижу и Alexa27 за милите думи.За мен беше удоволствие да общувам с вас.  Hug   bouquet

Имам една едп NU,която си търси нов собсвеник.Вчера го получих от продавалника(благодаря на Емиа за светкавичната реакция),но сме от различни породи с него.Ако някой го иска-да пише.

NU вече е раменен

# 471
  • София, "Младост 3"
към Nell999
писах и на ЛС - интересва ме Еклат на Ланвин - да закупяя
моля да ми пишеш на лс, че тук трудно ще проследя нещо

# 472
търся някакво количество In the mood for love на Фере  Peace

# 473
Искам да благодаря за коректността на fizzy,получих страхотно парфюмче Peace    bouquet
Никои ли не иска Essence d’eau-Gianfranco Ferre-25мл нов с кутия и целофан от Ягодка. Flutter

# 474
Търся си малко количество - около 8- 10 мл. Коко Мадмоазел edp ,Insolence или Pure poison elixir.

За който и да е от тях предлагам 20/30 мл. Absolutely Irresistible Givenchy.
  ОБЕЩАН

# 475
Моми4ета ,моооля ви някоя от вас да ми продаде Галиано бреееее Cry Cry Cry Cry Cry Embarassed

# 476
allexa27, има го по магазините в София, ако по някакъв начин това ти помага. Hug

# 477
  • Norway
Останаха тези:
Iceberg Fragrance - 49/50мл
Lauren Hot - 30мл нов само пробван

# 478
# 479
  • Габрово
Noir, кутията ти е пълна и не мога да изпратя ЛС.
Разменяш ли все още Arabian Wood на Том Форд?

Общи условия

Активация на акаунт