Машина за хляб-21 част

• 44 710
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Географският център на България-Габрово
Знам, че се писа много, но бях като кон с капаци и само София мел знаех. Затова ви четях, без да си слагам други марки на сърце. Но предвид последните провали с това брашно /аз засега нямам, но никога не е късно/, реших да се огледам за друга марка. Пък и споменавате по-ниски цени. Аз и Била имам подръка, така че бих го пробвала и това. Цена?
max-mama спомена също някакво, но не го помня и било доста по-евтино.

По горе писах,че е 0.59 стотинки за килограм брашно

# 691
Това е супер цена. На max-mama беше и по-евтино, ако не ме лъже паметта. Thinking Дано се включи да каже кое беше и къде се продава.

# 692
Здравейте, много хубаво руло сте направили. На всички новодошли честити машинки и да правите само сполучливи вкунотии.
За съжаление аз имам много работа и не ми остава време да се похваля с нещо но и това ще стане.

# 693
  • Добрич
Поли питаш за брашна. Аз основно ползвам Панино. Последния път взех брашна от Мелницата след Асеновград в посока Бачково. Много са добри брашната, на тебе ти е близо. Брашното е пакетирано.

Alisa, а пълнозърнесто брашно на Panino ползвала ли си? От Метро си купих миналата седмица такова, но тъй като имам отворен друг пакет, още не съм го пробвала. Беше много евтино - само 66 ст. , а това, което купих по- рано е 1,48 лв на единия магазин на СБА в Добрич.

# 694
  • Разград
Полин,то някой друг спомена за брашно от с.Доброплодни(мисля беше) на цена от 0,49 лв.
Днес правих козунаци с брашно на Соф мел+Клевер.Още не съм ги разрязала,но добре изглеждат.

това последното е мъничко козуначе,печено в дуралексова купичка,направено от останало тесто.

# 695

Това е последното ,което си купих от Кауфланд. Преди няколко дена беше 49ст, а днес -56ст.
max-mama , пак изби рибата. newsm10 Заради такива отявлени кулинарки, съм все по-комплексирана Embarassed

# 696
  • Разград
Петушка,благодаря   bouquet HugНяма да се притесняваш,няма да се комплексираш,защото няма за какво.Сигурна съм,че много скоро козунакът няма да ти е проблем,само трябва да усетиш тестото,а това става с практика.
Точно за това брашно става въпрос.

# 697
  • Добрич
max-mama,  много апетитно изглеждат козунаците. У вас в такива количества ли ги консумирате? У дома, от козунака, който направих преди няколко дни пратих половината на село, но днес все още имаше около 1/4. Затова преди няколко часа пратих и нея на село. Пълнозърнестия хляб сама си го ям. Домочадието предпочита бял.

# 698
max-mama , пак изби рибата. newsm10 Заради такива отявлени кулинарки, съм все по-комплексирана Embarassed

Спокойно! Не си само ти комплексирана...Чудя се дали да не изтрия снимките на козуначеното ми руло от преди няколко страници? ooooh! Joy

max-mamabouquet   Ти си мама и кулинарка на max!

П.П. Вела, спокойно! И за моето руло няма много желаещи.
Ама не,защото не е изключително вкусно, ами защото с шоколад не им хареса.
Аз пък съм на диета. Whistling
Някой да ми предложи друга плънка?

# 699

С орехи плънката на Наталина е супер вкусна, с мармалад.......

# 700
  • София

Спокойно! Не си само ти комплексирана...Чудя се дали да не изтрия снимките на козуначеното ми руло от преди няколко страници? ooooh! Joy

max-mama ,  bouquet   Ти си мама и кулинарка на max!

П.П. Вела, спокойно! И за моето руло няма много желаещи.
Ама не,защото не е изключително вкусно, ами защото с шоколад не им хареса.
Аз пък съм на диета. Whistling
погледни в темата на natalyna за виенските кифли. Има два разкошни пълнежа- с орехи и с мак. Аз ореховия го обожавам. Peace

Я, мама Цоцоланка ме изпреварила. Wink

# 701
Момичета, благодаря за идеите за плънката!  bouquet

# 702
Аааааааа, с локум или халва също е вкусно Blush Или пък със задушени ябълки или дюли. newsm03

# 703
  • Разград
Благодаря ви,момичета.  bouquet Hug
Ана,първият козунак е с орехи и локум,а вторият е със стафиди.Тези неща ги добавям при оформянето на тестото.И аз не харесвам козунакът с шоколад.
И у нас много не се яде.Синът ми изобщо не ги поглежда,мъжът ми рядко опитва козунак.С дъщеря ми си ги хапваме,слагам й за закуска в училище.Абе,единият ще го свършим,но другият ще отиде във фризера.

# 704
Да взема да си ги запиша тези брашна, че ще ги забравя ooooh!.
max-mama, страхотни са ти козунаците Peace.
Аз затова не правя, защото няма кой да ги яде. Пък да се тъпча само аз Crossing Arms, не става Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт