Честит рожден ден на Симона, Елмира, Влади, Младен и Габриела! Да са живи и здрави!
. Аз хич не съм за подобни места, ама нали черпят хората за здравето не бебенце и си трая, ама се нервирах някак, че така си изкарваме времето, в което се измъкнахме да излезем навън /без детето/ 
Гадинка.
Думи нямам беее, ама и ти проверявай бе, аз след твоите такива лоши случки си го проверявам винаги, че знам ли.
Как така си напуснала работа, не си ли в майчинство още, т.е платен отпуск?

за Виктор.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ ГОСПОЖИЦИ СИМОНА И ЕЛМИРА И НА ЧАРОВНИЯ КАВАЛЕР ВЛАДИ! ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК, МНОГО ПОДАРЪЦИ И УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО
! ЗА СТРАХОТНИТЕ DITTA, РЕНИ И ВАЛЕТО
!
!
, много порастнала, а ти си с нов цвят 
. Целувки за бебочко и кака Кари

.
. Дано да се справите бързо с яслените неприятности.
. Нали стана дума тук за магазина на Катето и вчера си купихме от нея - точно такива каквито търсех, как не се сетих по-рано за нея-пИрфектни са
. 
Съжалявам за работата, но ти пожелавам успех в търсенето на нова.
Почерпка за наше здраве:

Следобед сме с бабите....
, Дита нацелувай бузанката от нас със Стела, сигурна съм, че и моето диваненце ще ревне, ако някой посмее да разреже нещо нейно!!! 
Препоръчвам
Мисля, че Диди е пислала, че е купувала за Дари на същите марки
. Ама стига толкова реклама 
. Взе една пръчка от земята иии... Кравата бяга, уличните кучета по нея, Митко след тях тича и вика:"Ес!", а аз с торбата с покупки тичам след тях да върна Митко, че знам ли я тая крава ако се е развела, кой знае какви може да ги сътвори. Грабнах си детето и аз дърпам на една страна, а той на другата, като продължава да размахва пръчката и вика:"Кайе, ес!"(Крава, ес{ес се казва на кравите
}) 
,ама нали съм в чужда къща ми е забранено да готвя "да не объркам нещо". 
ти наистина ме разсмя.Весело ти е било.