Отговори
# 30

Честит рожден ден на Симона,  Елмира, Влади, Младен и Габриела! Да са живи и здрави!   bouquet

# 31
Good morningGGGG!  Hug Heart Eyes Mr. Green

Честит рожден ден на двугодишните вече - кака Симона,  Елмира и Габриела и батко Влади!

Ние сме снощни, прибрахме се в 02ч, направо си умрях, люти ми на очите/от цигарите/, задушно, кълчотят се някакви странни фльорци до нас и ми блъскат мъжа, абеее ей алО? Я по кротко Crazy Naughty . Аз хич не съм за подобни места, ама нали черпят хората за здравето не бебенце и си трая, ама се нервирах някак, че така си изкарваме времето, в което се измъкнахме да излезем навън /без детето/  Sick
Вчера в мОЛ-а се размотавахме, ЛУДНИЦА, ааа пак се нервирах, то маневрираш с коликчта като на състезание, детенцето после оставихме за 1 ч в детската стая да поиграе, а ние да хапнем на спокойствие еееее = 7 лв за 1 час.  Shocked Shocked Shocked Twisted Evil
Дита - еми майка ми е от там, всички лета съм била там и то абсолютно насила, няма как да го харесвам този град, супер странно се чувствах винаги там, има някаква странна енергия, а  хората, хората са.....  Sick Twisted Evil, разбира се има и изключениЯ. Това си е мое мнение и не го налагам, просто кофти спомени“!
А ти с тези пържолки и червено винце, ще ядеш боЙ  hahaha Гадинка.
Деска - аъъъЪууууу -  Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Cussing out Думи нямам беее, ама и ти проверявай бе, аз след твоите такива лоши случки си го проверявам винаги, че знам ли. Naughty Как така си напуснала работа, не си ли в майчинство още, т.е платен отпуск?
Дано скоро оправите малко , по малко фин.състояние/ Hug Peace
Креми -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet за Виктор.

Хайде чао ви, никакво кафе няма да ви слагам, едва гледам, вие ми сложете едно,  *рисли такива.  Embarassed hahaha bowuu

# 32
  • София
Честит рожден ден на Симона,  Елмира, Влади, Младен и Габриела! Да са живи и здрави, и много щастливи!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67

# 33
  • София
Галенце прекъснаха ми отпуска.Били им напуснали някакви хора и нямали персонал.Няма как да олставя детето- няма кой да го гледа и се наложи да напусна.Ще си търся  нова работа като детето свикне с яслата.
Относно кафенцето:

# 34
newsm59 newsm67  ura ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ ГОСПОЖИЦИ СИМОНА И ЕЛМИРА И НА ЧАРОВНИЯ КАВАЛЕР ВЛАДИ! ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК, МНОГО ПОДАРЪЦИ И УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО  Hug! ЗА СТРАХОТНИТЕ DITTA, РЕНИ И ВАЛЕТО   bouquet   bouquet   bouquet  Hug  Hug  Hug !

Гале, да ти е жива, здрава и честита малката кръщелница Ивайла. Да расте щастливо и красиво детенце   Heart Eyes!
Роска, мерси за снимките-много е сладка Лиличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, много порастнала, а ти си с нов цвят  newsm03
Кремиwelcome. Целувки за бебочко и кака Кари  Heart Eyes lovekiss
Дианка, Гале, Ренка, мерси, че споделихте за оченцето. Всичко ми е от полза. И аз си мислех, че с марлички ще е по-добре. Между другото спрях да капя кърма, само чистя с водичка и мисля, че е ок вече  Whistling.
Деска мерси за кафенцето  Hug. Дано да се справите бързо с яслените неприятности.

Моите едномесечни терзания и обиколко по магазините за ботушки приключиха  Whistling. Нали стана дума тук за магазина на Катето и вчера си купихме от нея - точно такива каквито търсех, как не се сетих по-рано за нея-пИрфектни са Grinning.

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ, СИМОНА И ЕЛМИРА! ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, РАДОСТИ И КЪСМЕТ!  Hug

# 36
Къде сте всички, почивате ли си?
Аз легнах да поспя и сега съм си взела съня, сложих да готвя спанак с ориз и чакаме и малкото келешче да стане.
Много сънливо време, гледам че и вие не пишете, почивате активно, само така!
Личло - абе как си ти? Пишеш за Васето и Деян, а за теб май не съм прочела в подробности, как се храните вечер, ставаш ли много, суче ли“ Васко как гледа а това, че до скоро той е сукал, а сега Деян е на цица?  Embarassed Hug
Деска - страхотни кафенца -  Hug Съжалявам за работата, но ти пожелавам успех в търсенето на нова.

# 37
Благодаря ви за пожеланията, милички! Преди 2 години по това време вече умирах от жажда и глад и си чаках секциото....Колко много се промени живота ми и колко по-хубави, весел и чист е сега!  Hug Почерпка за наше здраве:

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЕЛМИРА И ВЛАДИ! ЦЕЛУВКИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Hug
[/size]

Детския празник мина. Децата бяха учудващо послушни, Моната получи страхотни подаръци и само се запъна като магаре на мост, разбирайте и така рева Mr. Green, като опря ножа до тортата...но я изчакахме да й се нарадва, омаза се цялата и сама ми каза - Срежем, мамо, тотата. Naughty Grinning Heart Eyes Следобед сме с бабите.... Crazy Grinning

# 38
  • Хасково
Честит рожден ден на Симонка, Емка, Влади, Габи и Младенчо!!! Бъдете здрави, умни, щастливи и красиви, мили дечица!!!

И за най-щастливите мами днес:

Радвам се за Емка, че е вече добре за своя празник Hug, Дита нацелувай бузанката от нас със Стела, сигурна съм, че и моето диваненце ще ревне, ако някой посмее да разреже нещо нейно!!! Crazy
Аз бях на пазара в Димитровград, не съм ходила от както бях студентка (все там си харчех стипендиите Mr. Green). И да ви кажа не съм разочарована както очаквах, отидох предубедена направо. Има доста интересни неща на много турски фирми, които са с много добро качество, а за цените да не говорим. Взех пуловерче на Стела марката е Chichlid за 12 лв. Shocked и панталон с лека ватичка отвътре пак за толкова на някаква пак турска марка Silver sun. Не са типичните пазарски, китайски стоки с маниста, бродерии и т.п., изчистени и стилни са Peace Препоръчвам Peace Мисля, че Диди е пислала, че е купувала за Дари на същите марки Hug. Ама стига толкова реклама Mr. Green За мен си взех килим за цели 27 лв Crazy

Айде лек ден и до скоро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
  • София
Честити 2 годинки на порасналите Влади, Симона и Елмира!

Разхождаме си се с Митко покрай блоковете и изневиделица с бърза стъпка долетя... Shocked крава!?! Да, появи ни се кравичка и Митко това и чакаше  ooooh! . Взе една пръчка от земята иии... Кравата бяга, уличните кучета по нея, Митко след тях тича и вика:"Ес!", а аз с торбата с покупки тичам след тях да върна Митко, че знам ли я тая крава ако се е развела, кой знае какви може да ги сътвори. Грабнах си детето и аз дърпам на една страна, а той на другата, като продължава да размахва пръчката и вика:"Кайе, ес!"(Крава, ес{ес се казва на кравите  Wink })

# 40
  • София
Честит рожден ден на СИМОНКА, ЕМА И ВЛАДИ-да са живи и здрави, палави и и игриви, да имат весело детство и прекрасен живот!
Честит празник и на хубавите им мами Дита, Рени и Валенсия!

По-късно ще си дописвам, че имам да оправям багажите, само бързах да не изпусна днешните рожденици  Heart Eyes

Целувки   love001

# 41
  • София
Честит Рожден ден на Симонка, Ема и Влади! Да са живи и здрави и мноооооооого щастливи  Heart Eyes

# 42
  • София
Lilcho много се радвам,че най- накрая намери това, което търсиш.
Гале сипи ми малко спаначе.Толкова много го обичам  eat ,ама нали съм в чужда къща ми е забранено да готвя "да не объркам нещо".  Crossing Arms
Ditta чакаме снимки!!!
*Весето* така се пазарува!!! А в Димитровград иначе хубаво ли е? Преди много исках да отида ама все не ставаше.
skrech   moresmile  ти наистина ме разсмя.Весело ти е било.  Joy

# 43
Ехх Деска - еми айде утре във нас на обяд, ти къде се намираш?В кой район си? Да вземем да се запознаем .
Ние пазарувахме в HIT и сега опустошихме някоя друга деликатесна история, копто си взехме и се готвим да се къпем и спинкаме.
Лелеее днес нещо хич не съм в час. Чувствам се леко изморена, отпаднала и ми се спи, пих какви ли не лекарства, абе все  едно се разболявам да му се невиди.  Thinking
Весе - Димитровградския пазар е пълна лудница, преди много години ходихме и ние,че сме на 40 мин , но сега не. Цигании и мизерия, но ако знаеш къде са масите с добра стока си заслужава.
Главата ме боли и очите ми парят, ахх, ах какво ли става с мен. Дано като се наспя тази нощ утре се похваля с добър тонус и настроение.
Сега ви оставям и ви пожелавам спокойна вечер.

# 44
Честит рожден ден на страхотните дечица Симона, Влади и Елмира!
Да са живи и здрави, много щастливи и да носят много радост на своите родители!

Честит празник на милите им майчета Деси, Валенцето и Рени!
Много гордост и щастливи мигове да изживеете със своите дечица ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт