АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 660
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Лиани, да е жива и здрава майка ти Hug
Честито и на всички, които имат именяци у дома си днес  bouquet

# 631
  • София
Честита Нова година на всички!

Няма да се впускам в подробности, но по-скапана НГ не можеше и да бъде. Не съм спала повече от 2-3 часа събрано накуп. То поне да беше от пиене и ядене.

Дано новата ми спести малко от тези приятни изживявания.

# 632
  • София
Честита Нова година, нека да е здрава и спорна за всички  Hug

Албенче, да ти е живо и здраво детето и много да ви радва   bouquet

Честит имен ден на всички!

Нана, лоша работа, висока темп. ли имаше?
Не помня дали съм ви казвала, но за сваляне на висока темп. много добра работа върши белтък, сода и сокът на един лимон, смесва се и се маже цялото тяло на детето, особено крачетата, зад ушите, вратлето. И на двамата съм го пробвала, действа безотказно.  Peace

Вст, котето е много сладичко. А и Лори колко е щастлива  Heart Eyes

# 633
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!! НЕКА 2010 Е ПО-МИРНА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА ЗА ВСИЧКИ НИ!!!
АЛБЕНА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА!!!
ЧИД НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Нана неприятно е това със шарката....но по-добре сега да я кара отколкото на 'дърти' години. Една приятелка я кара заедно с дъщерите си - щеше да загине милата...а децата - нищо им нямаше. Дано татито ви го подмине. А и зорът е докато поизбият гадините. Жоро я кара миналата година и знам колко е неприятно... но ще мине - СТИСКАМ ПАЛЦИ да е по-бързо и с по-малко пъпки.
Да ви кажа и аз малко съм се попритеснила за себе си от тая тъпа варицела...вчера бяхме на гости...и днес се оказа че едно от дечицата там вече е с пъпки (друг е въпросът защо майка му, която знае че е контактно го е довела или поне не е казала че е контактен при положение че имаше бременна(аз) и едно бебче на 3 миесеца..) та чудех се дали да звъня на док. да я питам..не ми се иска на 1-ви...дали има нещо притеснително при положение че аз съм я карала, Жоро също и мъж ми и той? какво мислите?

# 634
  • София
Тони,мисля,че за толкова напреднала бременност не е проблем дори и да не си я карала.Моята кума я кара бременна в 8мия месец и то тежко,но си роди нормално,без проблеми.

# 635
  • гр.София

Албена,честит юбилей на Влади! Много здраве,успехи и добри приятели му пожелавам!

Момичета ,ЧНГ ! Здраве в семействата ви,добри деца Wink и мно-о-ого любов на всички!

Тони,дано всичко е наред Praynig

Нана,разкажи,де,как е Калоян.

Вст,много сладко коте.

Снощи бяхме на площада и то близо до сцената. На мен ми беше супер, но на Петър му досадя след първия час,клюмаше след това да мен.

# 636
  • София
Ох, blanc.....този шоколад, любимият ми, ммм  eat

# 637
  • София
Кало сега е маааалко по-добре. Снощи много висока температура, тресеше го, стенеше насън, напишка се, което го докара до истерия. Която аз не можах да овладея и ревах с него. Така си посрещнахме новата година, опикани, ревящи и сополиви.
После му дадох лекарства и поспахме малко, ама станах в 6 часа да карам Митко на работа.
Сега избиха пъпките и по лицето вече. Не ги чеше, давам и антихистаминов препарат. Да видим.

# 638
Момичета, благодаря ви за пожеланията Hug
Нана, дано това са ви били неприятностите с варицелата и оттук нататък да протече без проблеми Praynig
Моите двама миналата година я изкараха един след друг, но само по пъпките им личеше, не са вдигали Т изобщо Peace

# 639

Честита Нова Година на всички!!!
Да сте живи ,да сте здрави и всяко зло да ви забрави! Simple Smile

Бени на патерица честит рожден ден на баткото ви!   bouquet Да ти живо и здраво момчето, прекрасно е да започваш годината по този начин!

Честит имен ден и на всички с името Васил и Василка!   bouquet

Ванче, честит ви нов член на семейството! Да ви слуша и много да му се радвате! Има ли си име тази душица ?

Нана всяко зло за добро, поне е по празниците и може да се гледате, неприятни са първите дни наистина, Ники я изкара на същата възраст за седмица.

Тони и аз си мисля че на този етап не е толкова страшно, но една консултация няма да навреди  Peace

Блу тортата е много готина наитина,весела и закачлива, супер просто.
Ние още държим дупето на "китарата" у нас, много голяма торта излезе наистина чак и ние с Ели се удивихме.А беше такъв кеф да се работи с тази жена , за три дни научих неща за които се чудех как се правят от месеци, невероятен талант е и човек!!

Ние си изкарахме много весело при съседите, неочаквано за мен, готвих една огромна пуйка тя взе че стана много хубава, омесих и питка, другите донеса страхотни неща също и стана вкусно и приятно ,после си потанцувахме ,попяхме и по свирихме и така до 5 сутринта.
Елица и Ники бяха с нас до към 2:30 и после ги приспах и така, много хубаво нещо били съседите, хем си на гости хем си си до вкъщи  Laughing

Успешна седмица ви желая , мен ме чакат няколко неотложни неща другата седмица и този уикенд трябва да поработя над тях.
Ако вземе и кашлицата да ми мине, няма да е лошо...

Чао милички ,до скоро!

# 640
Честита нова година, милички! Много здраве, най-вече, любов, разбирателство и нека всичко лошо остане в миналите дни, а втази пожелаваме незабравими и щастливи мигове!

Честит имен ден на днешните именници! Да са много здрави и обичани!

Нана, ние също с Даниел изкарахме шарката. Първите два дни беше зор - първата нощ не спахме, а втората гледахме Том и Джери и заспахме в късните ранни часове. Пърата нощ беше с Т.
Уж майката като я е карала, и се кърмят, до 6месец, нямало да се разболее, нико подобно. Сега и Павел започва с пъпчици. Днес пободува повечко, и чак преди малко отново заспинка, дано я изкара по-леко.
Инач проспахме новата година. Аз се събудих от зарите и пиратките, а мъжете ми-изобщо. Павел чак в три часа яде.

# 641
Блан и мен ме изкуши с този шоколад  Crazy
Марги, котето се казва Кая. Лори си го избра пред другото ми предложение, което според мен й отива повече  Laughing - Грозилия  Mr. Green

# 642
Блан и мен ме изкуши с този шоколад  Crazy
Марги, котето се казва Кая. Лори си го избра пред другото ми предложение, което според мен й отива повече  Laughing - Грозилия  Mr. Green

Е стига де! Толкова е сладко!

# 643
  • варненка от София
ЧНГ мацки, да сте ми живи и здрави всичките вие и семействата ви. Желая ви една ползотворна и успешна нова година с монго позитивни емоции и смях.

Албенка, да ти е жив и здрав баткото, много да ви радва и слуша и само хубави неща да му се случват!

Изобщо да е честит именния ден на всички Васковци, Веселки, Василки.... А днес аз мога да почарпя за именния си ден също  cook cook

Да оздравяват болните. Нана, приеми го от тази страна, че е хубаво децата да изкарат това неизбежно зло, още повече момченцата, по-малко чесане да има и тати да не прихваща.

Да ви поздравя с нашите две муцунки за празниците, приемете го като картичка:

Ох и накрая да взема да ви се оплача тази вечер преди лягане. Преди няколко часа се завърнахме от Пирогов, където отпрашихме по спешност с Неви. Докато се чипкали с тати в банята, нашето шило се извъртяло да цопне в коритото и Тошко в бързината я хваща за за ръката и тя изпукала. Последва рев и се оказа, че ръчичката е извадена от лакетя. Направо си висеше като прекършено стебло на карамфил. В първия момент се ошашках, но после я доизплакнах, облякох с по широка пижама и хайде в Пирогов. Оказа се, че процедурата трае не повече от 5 секунди по наместването, Неви дори не успя да се разплаче, но стресът беше пълен и за двама ни. С ръка на сърце си признавам, че оставих 20 кинта на доктора да се почерпят за здраве на детенце и да не ни тръгва кофти годината.

Лошото е, че като малка моите ръце бяха така кекави и често са ме водили да ме наместват, та явно наша Невинка е наследила тази ми черта  ooooh!

Ами, оплаках се, отивам да полегна емоционално изцедена...

# 644
Марулче, честит празник, мила   bouquet

Ужасно, направо се разтреперих като си спомних и нашата случка с Лори. Много гушки за малкото геройче и теб  Hug Hug Hug
А снимките са уникални, много по-хубави от картички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт