Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 146
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 065
Мами, док. ме прати в четвъртък в 121 на Доплер. Като ходих да си запиша час, акушерката ми каза, че щом съм с абонамент ще е безплатно, само да си нося картона.
Може да ви се строи глупав въпроса, но за кой картон става дума, този който си стои в ЖК, с всички изследвания и т.н. или този, който нося за болничния. Предполагам първият, но все пак да вид питам, ако някой е правил това упражнение.

# 1 066
Е, със сигурност е този, който ти водят ЖК-то, в 121 ще искат да видят кви са ти изследванията до сега, какво ти е правено, как върви бременността, та за това явно ти го искат....другия, за болничните просто няма за какво да им е!

# 1 067
bella girl, според мен перфектен лекар няма и всичко е толкова субективно, че ще чуеш най-различни мнения. Защо просто не разговаряш с твоята лекарка и не й обясниш какво те притеснява, както и начина, по който виждаш и би искала да се случи твоето раждане, ако всичко върви нормално. Виж как ще реагира и дали ще приеме твоето виждане и тогава мисли за смяна. Все пак я познаваш, контактувала си с нея и едва ли ще си по-спокойна при лекар, който почти не познаваш само заради написаното във форума.

# 1 068
AndyB, точно така мисля да направя. засега стопирам тревогите по въпроса, докато говоря с нея другата седмица и после ще видя. дано да бъде коректна, а не да ми каже, да, няма проблем да се случи така, а после да си направи нещата по друг начин, както на Мунка се е случило. ама на, то явно е до късмет в крайна сметка, гаранции никакви  Peace

# 1 069
bella girl Според мен гаранцията е само тази : Раждането ти протича съвсен нормално , с бързи темпове и безпроблемно , само така и доки ще е доволна че няма да я бавиш , и ти че нещата ще са по твоето желание ............. Искрено ти пожелавам да ти се случи точно това .... такова беше моето раждане , даже и двата пъти , и точно заради моята нагласа че всичко ще е ОК не си избрах лекар вторият път ...... А родих в ТК при дежурният екип , бързо и не най-болезнено ..... Peace Hug

# 1 070
еха, pisi81, браво на теб  Hug
а дано на всички майчета, дето искат нормално да родят да им се случат така нещата  Praynig

# 1 071
Записвам се да следя темата.Решила съм да раждам без избор на екип или акушерка в Тина Киркова.Вярвам, че всички лекари там са добри.А дано!

# 1 072
Здравейте, следя темата за ТК, защото и аз съм решила да раждам там - точно при споменатия др Киров. Терминът ми е на 17-ти, така че стискайте палци да имам само хубави неща за споделяне после  Peace. Ще се постарая да пиша какви са ми впечатленията след събитието. Има ли тук други да раждат по същото време?

# 1 073
Хахахаха, да, аз...ние сме си заедно от нашата си тема Wink ама не си забелязала, че съм писала и тук....Аз съм за 17.09 при др. Ташков съм, но аз няма да си изчакам термина....то от сега нататък не се знае кога ще се разраждаме Wink

# 1 074
vesy_evi[/b ]д-р Ташков е страхотен! Леко раждане момичета Hug

# 1 075
Giada и vesy_evi
леко, бързо и безпроблемно раждане момичета  Hug
и после ви чакаме с подробен отчет за събитието  Wink

пп. как смятате да раждате - нормално или секцио?

# 1 076
  • Sofia
Giada, аз също съм при др. Киров - може да ме огрее да родя и нормално, защото според мен това е най-търпеливия лекар, реши че ще преценим другата седмица дали да опитаме нормално, предпочита да изчака вместо да ми назначи дата за секцио, аз вече имам едно секцио.

# 1 077
Rossi може ли да те питам какви са били причините за предишното ти секцио и защо се колебае доктора този път? предния път той ли ти го прави?

# 1 078
  • Sofia
Не миналия път бях при друг лекар, но докато лежах в патологията тогава си "заплюх" др. Киров ако има следващо.  Simple Smile
Миналото секцио беше заради прееклампсия и плацента превия. Сега нямам проблеми, но всички ми казваха, че никой няма да се навие да опита нормално след секцио, е има и такива лекари.
А сега доктора се колебае, защото от няколко дни започнах леко да вдигам кръвното, другата седмица ще видим бебето на ултразвук и тогава ще прецени, но мен ме радва и самия факт, че не ми назначава директно секцио, а все пак ще чакаме и ще се прецени.

# 1 079
Ще раждам нормално...поне за сега това са изгледите, въпреки че все ме плашат, че ще е голяма бебка....а аз съм мъничка Wink , но разчитам, че доктора ще прецени кое е най-добре за нас двете. А за плацентата...хм и аз съм с предна плацента (ако това плацента превия е същото...) и никой до сега не ми е казвал това да е проблем за нормално раждане.
Благодаря за пожеланията за леко раждане, дано на всички ни са такива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт