Същата ме прати в Патологията след като разбра от мен за аномалия с пъпната връв ,открита на ФМ , но досега не давала отражение ( бях влязла в 9-ти месец) . Заради нея лежах там 10 дена , вместо да си гледам сина който си беше малък все пак , и което лежане беше окачествено от тамошните специалисти като :............'' айде кво само ревеш , нищо ти няма , нали и ние трябва да вземем некой лев от касата за тебе ''!!!Така е нали са ме гледали и хранили толкоз време ........... що да не вземат ........ за престоя имах не повече от 2 записа на тонове( а влязох точно затова ) а за отношението ........... нямам коментари - по нелюбезни и незаинтересовани женици не бях срещала досега през живота си .....
Но хайде да престана , там родих , доволна съм че не дадох нито лев на ''лекар'' , а случих на бързо и лесно раждане ( случих на себе си ) , и добре че вече веднъж беше минало та знаех какво да очаквам и какво се случва ......................... Наложи се да извикам дежурните акушерки ....вече имах втори напън , те пиеха кафенце , беше рааааааааано сутринта - в 6,00 часа , абе има господ

Абе нямам думи просто , пак казвам благодарна съм на себе си .........и на Господ !!!
Единствената разлика е, че аз бях единствената, нямаше други бременелки да чакат. 

Но ти също май си при нея до колкото си спомням.