Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 134
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 260
Това за кафето и колата май й е редовен номер . На мен същите ми ги говореше въпросната лекарка , била съм спала до последно , трябвало да потичам сутрин това бебе да се събуди , и да съм закусила и пиинала поне едно кафенце ................ #Crazy #Crazy #Crazy Същата ме прати в Патологията след като разбра от мен за аномалия с пъпната връв ,открита на ФМ , но досега не давала отражение ( бях влязла в 9-ти месец) . Заради нея лежах там 10 дена , вместо да си гледам сина който си беше малък все пак , и което лежане беше окачествено от тамошните специалисти като :............'' айде кво само ревеш , нищо ти няма , нали и ние трябва да вземем некой лев от касата за тебе ''!!!Така е нали са ме гледали и хранили толкоз време ........... що да не вземат ........ за престоя имах не повече от 2 записа на тонове( а влязох точно затова ) а за отношението ........... нямам коментари - по нелюбезни и незаинтересовани женици не бях срещала досега през живота си ..... #Cussing out
Но хайде да престана , там родих , доволна съм че не дадох нито лев на ''лекар''   , а  случих на бързо и лесно раждане ( случих на себе си ) , и добре че вече веднъж беше минало та знаех какво да очаквам и какво се случва ......................... Наложи се да извикам дежурните акушерки ....вече имах втори напън , те пиеха кафенце , беше рааааааааано сутринта - в 6,00 часа , абе има господ  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 261
Много странно...като чета за Патологията и персоналът като цяло имам чувството, че съм лежала в друга болница. #Crazy С първата бременност лежах няколко пъти там, а с втората - 1 месец заради контракции и просто се възхищавах на търпението на акушерките да се обясняват с всяка пациентка и въпреки това, все някой мрънкаше и недоволстваше, като че ли е тяхна вината, че се налага да лежат там. Да, става въпрос за бременни, но въпреки това никога не съм смятала, че съм центърът на Вселената и всички трябва да кръжат около мен. Crossing Arms

pisi81, а ти какво очакваш да правят в 6 ч..ти никога ли не си пила кафе по време на работа...?! Или трябва да минават от стая в стая и да питат дали някой има напъни.... newsm78

# 1 262
Мерси за отговорите!

# 1 263
Лежиш е предродилна и какво ............... кафе ли да пиеш , все пак си отишъл да раждаш , нали ............... Ми на работа пия кафе в регламентираното за това време , или когато съм си свършила работата ....
все някой мрънкаше и недоволстваше, като че ли е тяхна вината, че се налага да лежат там - в моят случай вината да лежа там беше тяхна .......... не съм имала оплаквания , нито някакви симптоми и болежки които да причинят оставянето ми ............ поради ''високата '' компетенция на една лекарка ме оставиха ....... въпреки че след техен преглед на ехограф и т.н. не откриха причина ......ЛЕЖАХ 10 ДЕНА - без причина , без диагноза .......... т.е такава имаше в епикризата ми , но ........... Outta JointАбе нямам думи просто , пак казвам благодарна съм на себе си .........и на Господ !!!

# 1 264
Това  със събуждането и кафето с кола и на мен ми го е казвала. Не можело детето да спи по това време. Аз и казах, че малката е будна нощно време, а през деня спи, на което ми беше отговорено, че през нощта няма кой да ми записва тонове. Няколко пъти ме праща при моята лекарка без да ми каже нищо...е тогава си бях изкарала акъла. После престанах да и обръщам внимание и всичко си дойде на мястото. Понеже преносвач много се чудеше защо вече не са ме срязали, но иначе като не се шашкаш нещата са ок.

# 1 265
Аз в крайна сметка не разбирам защо трябва да се ходи на тонове, ако резултатите са "фалшифицирани" с кафе, кола и крос. Просто така е прието да се прави. Радвам се, че след първия път не съм ходила повече.

# 1 266
Деси е обяснила за тоновете.  Peace Единствената разлика е, че аз бях единствената, нямаше други бременелки да чакат.

Мишле_ , ами да, за мен е Ку КУ. Нямам обяснение за държанието й. Почуках, отвори ми и с усмивка й казах: "Добър ден", както винаги правя на подобни места. Само, че се бях задъхала, тъй като бързах да не закъснея. И първите й думи още бяха: "Ама ядосана ли сте?" , "Какво е станало? " Да не съм страшна?", " Нещо ви е нервно!" и ей такива. Зададе ми три въпроса един след друг, а аз още неосъзната и отговарям като пушка и на края въздъхнах от въпросната умора и заради нервите, които изхабих в задръстванията - "Е, сега какво да не питам ли?!" И МИ СЕ КАРА.
През цялото време гледах като гръмната и с лека усмивка нищо не казвах  Shocked За пръв път ми се случва подобно нещо.
После направо ме сцепи, пита ме при кой доктор съм, аз й казах еди кой си..." Ми тя е толкова усмихнат човек пък вие...!"
Вика ми:" Вие май имате нещо неврозно!  Shocked Shocked Shocked
Викам й:" Не знам защо си мислите така, просто съм изморена, идвам от далеч."
"Е от къде пък идвате? За мен далече е Родопите"
Интересно, дали има представа жена в 9 месец сутринта в 8:30 как се чувства,да мине карайки кола през целия център.  Thinking
Ставам аз, след 30 минути лежане, но ставам едва-едва и кръста ме заболял, малко ми е трудно..:" Сега пък какво ви е?"
Идеше ми да ревна!
Наистина, може би някои са доволни от нея. Но беше отвратително. Представете си, влизаш някъде, непредубеден, абсолютно без задни мисли, лошо настроение и те почват , ама нон-стоп...
Така, че Мишле радвам се, че не ти се е налагало да използваш такива определение за нея, защото ми подейства доста стресиращо.  ooooh!

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 17:51 от Дъгичка

# 1 267
От патологията там и аз не съм доволна, но то легенди се носят, така че няма да се спирам на темата.
Искам да попитам родилите там вече, бащата кога може да вижда бебето?

# 1 268
  • Русе
на бащата веднага го показват на един прозорец ,а иначе на другия ден може да го види

# 1 269
  • София
Дъгичка,
е това твоето вЕрно е било сутрешно "разбуждане".
 Hug

# 1 270
Kamelia, ако ползваш ВИП стая, таткото може веднага като те качат горе с бебето да дойде да ви види. Когато родих аз, таткото стоя при мен до 20:30 ч. вечерта, едвам го изгониха акушерките  Grinning

# 1 271
От патологията там и аз не съм доволна, но то легенди се носят, така че няма да се спирам на темата.
Искам да попитам родилите там вече, бащата кога може да вижда бебето?
На мъжа ми я показаха веднага след като я извадиха, прегледаха, измиха и повиха - нямаше и 5 минути.

Дългичка, не се стресирай. Тя по принцип всеки път пита при кой лекар си защото записва това до колкото помня. Просто не и обръщай внимание. За задръстването и колата напълно те разбирам...аз бях така карах до последно, дори и като преносвах. Моята лекарка даже накрая ми се молеше да спра.  Wink Но ти също май си при нея до колкото си спомням.  newsm78
Стискам палци всичко да е наред и ще чакам да се похвалиш.   bouquet

# 1 272
Дългичка, благодаря че разказа, това за мене си е откровено заяждане.
Аз все пак реших да не меря там тонове днес, защото не ми понася и да ме плашат излишно.

Преди три години не беше чак така. И на мене ми казваше че бебето много спи, но толкова.
Моят винаги заспиваше като походя и го подрускам малко. Така че при мене кросове нямаше да свършат работа, пък за кафе и кола да не говорим - не на всеки му понасят.

# 1 273
Благодаря Ви за отговорите и ако не е нагло след това виждане непосредствено след раждането може ли да го вижда пак. За мъжа ми това е някакъв критерий къде да родя, не че ще го питам накрая, но да сме информирани  Laughing

# 1 274
  • София
Благодаря Ви за отговорите и ако не е нагло след това виждане непосредствено след раждането може ли да го вижда пак. За мъжа ми това е някакъв критерий къде да родя, не че ще го питам накрая, но да сме информирани  Laughing

Ако сте във Вип стая ,може !

Общи условия

Активация на акаунт