НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 797
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Вита, не търси.Ако дам-суче, ако не дам не.
За сега си оставам вкъщи.Свекитата удариха едно рамо и изтеглиха заем вместо нас.
Ако знаете как не ми се връща точно сега-как ще оставя дребната като никой освен мен не може да се оправя с нея.Дано не се наложи за сега.

# 76
Честит рожден ден на днешните сладури!

Ето малко снимки и от нашия РД. Клик тук

Сега отивам да попрочета какво ново и да разгледам малко снимки, че два дена едва се добирах до компа.

# 77
Тонеска страхотни сладкиши, а ти изглеждат като момиченце-как да ти даде човек, че си родила две деца  Hug

# 78
Честит рожден ден празнуващите днес - Алекс, Ида, Миа и Крум!!! Да са ви живи и здрави!

Ели, много хубви снимки, Анита е толкова пораснала  Hug и с тия очи...  Heart Eyes Видяхм че си обзавела татито ви с кърмаческа тениска, моя също има,ама отказва да я носи навън, само вкъщи или под някой пуловер  Crossing Arms
Тони, момчетата ти са като бонбони - големи сладури!!! А майка им верно си е като момиченце  Hug

Моя лалугер още спи... срамота  Joy

# 79
Я, пък как ще отказва.Лятото се обличахме двете с Анита с кърмаческите блузки, а той  до нас крачи с тениската.Много ми харесва.

# 80
Нелчо миличка през много трудности сте преминали, но ти пожелавам вече всичко да е зад гърба ви и да забравите за всякакви болести и Митачето да расте здрав и весел Hug
Добре дошла на новата мама Фелисидад  bouquet Имаш много красива дъщеричка.
Пухче ама как да не те помним Hug добре си се завърнала. Дано всичко се нареди както си го планирала Peace
Дени честита ви нова къща - айде разопаковай и много щастливи мигове в новата къща Hug
Милиджи честито ти пораснало християнче Grinning
Бубе много съжалявам за ужасното преживяване, което сте имали. Надявам се Яна да се оправи бързо и повече никакви такива Praynig
Вале и аз съм имала такъв челен сблъсък с една витрина - резултата беше, че добре се посмях на самата мен hahaha
Тофи много сладък малкия джентълмен и има много чаровна усмивка и сладки пухкави бузки Heart Eyes
Ели страхотна еАнитка - голяма сладурка. А за прохождането не се кахъри - и това ще стане. Аз се притеснявам, че Ивко не ще да обели и дума - всичко разбира, ама упорито отказва да говори Rolling Eyes
Марожинка да оздравявате бързо Peace
Ели, Диданке направо ме засрамихте Embarassed чак пък момиченце ...
Вале ще чакаме снимките на малката бонбонка - тя си ми е слабост Flutter

Ох стана много дълго, ама като не съм чела отдавана ooooh!

# 81
  • София
Добро утро мацки!

Честит рожден ден на Алексче, Ида, Крум и Мия! Да са весели, засмени, да са здравички, да растат щастливо и обичани! Весел празник!

Вале, не се ядосвай мила! Не си заслужава. Един по-умен от мен човек е казал - Не наказвай себе си за грешките на другите!   Hug

Нямам време за повече, че малчо нещо е крив днес... Хубав ден и приятна разходка!  Hug

# 82
Привет  Hug
Ние днес започнахме седмицата и деня екстремно. МАлкия реши че може да пие вода и едновременно с това да тича (пък нали е мноооооооооого бърз и аз докато стигна с моите охлювенски реакции  ooooh! ), резултата е- разбита уста. Ще си караме ние РД-то с белези  Wink А пък никой не може да ми каже какво да правя с тая рана  ooooh! Личната не вдига, другия ни педиатър в операция .... Някояот вас ако може да ми помогне, ще съм благодарна. Цепнат е под долната устна, малко е но бавно ще се затвори и си кърви. Аз го премих с водичка, но не знам какво др да направя  Thinking Той сега спи-после ще видя какво е положението.

Диданке тя Алексче ти е отговорила вместо мене, само дето тя завърши, а аз нали съм от по-тъпичките и ще защитавам дипломната февруари, че не стигнах юни  Joy

Вита мерси за разяснениеето за хороскопа  Hug Пфу, язък че съм брюнетка  hahaha

Ели и  аз практикувам същия начин на отбиване  Peace Ние го правим вече от три седмици. И Мони не си иска. Само се чудя сега като мине епидемията и успея да се добера до доктора, хапчета ли да взимам, че тя не спира кърмата от само себе си  newsm78

Хайде после още, че стана много дълго...............

# 83
Миме ако почнеш хапчета трябва отведнъж да спеш да го кърмиш.
Аз знам, че когато намалее търсенето намалява и предлагането-демек ще си спре постепенно.Така е и по-добре за детето. Peace
А за раната-от вътрешната страна на устната ли е.Ако да няма с какво да я третираш.Сама ще си зарастне, но бавничко, че нали е постоянно мокро.

# 84
Тъй - откъде да започна.

От снахата, разбира си - то хубавото си е хубаво - оплакнах око със снимки  Hug

На Тонеска синовете отдавна ги харесвам аз, да видим дали ще си родя едно момиченце  след някоя друга година Mr. Green

Честит рожден ден на Алексче, Ида, Крум и Мия  Hug Голееееми да пораснат  Hug

Фафи го мъчат зъбки и суче непрекъснато. Въобще не мога да си помисля да не му дам да суче - ще нададе вой до небесата...

Тофифи, страхотен е дребният с костЮма  bowuu

# 85
  • София
Ето и нашите снимки
http://www.snimka.bg/?album;aid=444201

и след малко клипчетата!

Мимето, и аз не разбрах къде е раничката отвън или отвътре???

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 14:08 от Valliya

# 86
добър ви ден

едва успях да разгледам всички снимки.А бе тея нашите бебета са най-хубави Heart Eyes

сега да ви разправяяям....
нанесохме се ние естествено тъкмо си подредих всичко и Ивко реши да преподреди,явно не му хареса как аз съм наредила hahaha
бях решила вече да го минавам звяра на не обща а по скоро преходна храна.От вчера започнах като си мислех че ще му хареса да яде същото като нас.Направих му за него спагети с доматен сос и пилешко,и.....отказа #2gunfireа това не е първия път който отказва да яде нещо което не е пасирано до пюре.В крайна сметка яде от доматения сос с хляб и сирене,и то като му давах с ръка в устата.Немога да рзбера защо го прави това.Попарата я яде не пасирана,също и таратора и домати със сирене.От нях не се дави а от манджите да.Какво да го правя??
Честно казано от всичко най-ме притеснява факта че иска да му давам с ръка да яде и ме е страх да не свикне така.
Вие до каква степен пасирате това,което ядат децата ви.

# 87
Мимето, и аз не разбрах къде е раничката отвън или отвътре???
Ами и от двете. Само че отвътре е спря да кърви бързо (то беше около зъбките), а отвън още е отворена раничката, кръв за сега се появява само като смуче бибата (явно затова одеве спа 15мин, може да го боли  Thinking ).
Вале и вашето парти е било супер  Hug Така ли ми се струва или бебчо има страхотно дълги мигли (каква е тайната  Laughing)   bouquet
Дени отдавна не пасирам въобще-намачквам с вилица по едрото, а някои неща дори и на залци си ги дъвче ако са по меки. За даването от ръце-според мен не трябва да се притесняваш, Мони дори сам обича да си взима каквото му хареше с ръчичка (нищо че се прави едно голямо мазало). А за манджите, аз още преди месец започнах да готвя без запръжки и застройки и Мони яде каквото и ние, но проблем не съм срещала (при нас бе обратното-облизваше си пръстчетата).

Одеве забравих да поздравя днешните рожденици  newsm59 на Алексче, Ида, Крум и Мия  Hug
А Илка къде се изгуби  Thinking

# 88
  • София
Здравейте, милички!
Как сте, болничките оздравяват ли вече? Thinking Praynig
Да почерпя по случай Първият Рожден Ден на нашата сладка сбъдната мечта- Алекс. Да ни е жива и здрава малката кукла- принцеса, да има щастливо и безгрижно детство и само хубави моменти да ни престоят! Praynig Praynig Praynig

Честит празник и на днешните рожденници!

# 89
  • София
Хайде и ние звезди в ЮТУП!   Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=s5sI1uYnJZc  Ама най ме кефят ръкопляскащите  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=udpAU0VjeSs

Миме , ако не е сериозна раничката сама ще мине. Незнам нещо да трява да се слага, той така и така ще го оближе.

Миглите, поне компенсират донякъде липсата на коса  Joy

Алексче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава и да радваш много мама и тати

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 15:25 от Valliya

Общи условия

Активация на акаунт