За сега си оставам вкъщи.Свекитата удариха едно рамо и изтеглиха заем вместо нас.
Ако знаете как не ми се връща точно сега-как ще оставя дребната като никой освен мен не може да се оправя с нея.Дано не се наложи за сега.
и с тия очи...
Видяхм че си обзавела татито ви с кърмаческа тениска, моя също има,ама отказва да я носи навън, само вкъщи или под някой пуловер

Имаш много красива дъщеричка.
добре си се завърнала. Дано всичко се нареди както си го планирала 

), резултата е- разбита уста. Ще си караме ние РД-то с белези
А пък никой не може да ми каже какво да правя с тая рана
Личната не вдига, другия ни педиатър в операция .... Някояот вас ако може да ми помогне, ще съм благодарна. Цепнат е под долната устна, малко е но бавно ще се затвори и си кърви. Аз го премих с водичка, но не знам какво др да направя
Той сега спи-после ще видя какво е положението.
Пфу, язък че съм брюнетка 
Ние го правим вече от три седмици. И Мони не си иска. Само се чудя сега като мине епидемията и успея да се добера до доктора, хапчета ли да взимам, че тя не спира кърмата от само себе си 

Голееееми да пораснат 

а това не е първия път който отказва да яде нещо което не е пасирано до пюре.В крайна сметка яде от доматения сос с хляб и сирене,и то като му давах с ръка в устата.Немога да рзбера защо го прави това.Попарата я яде не пасирана,също и таратора и домати със сирене.От нях не се дави а от манджите да.Какво да го правя??
).
Така ли ми се струва или бебчо има страхотно дълги мигли (каква е тайната 
на Алексче, Ида, Крум и Мия