FARM VILLE - четвърта тема - сей, бери, сей, бери!

• 36 559
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Явно толкова мнго хора я джиткат тая ферма,че Facebook се шашва.Сега уж съм пратила подаръци на бг-мамите,а пък не ми излзиат като съседи Confused

# 721
  • not found
Аз вече имам 2 каци с  грозде  Mr. Green

# 722
  • София
Пускам я по-рано, защото закъснявам за работа, а там нямам Интернет.

НОВАТА ТЕМА

Който иска да добави нещо по информацията или има забележки, новости за споделяне или критики, да пише направо в темата - довечера ще прочета всичко!

# 723
Kally May, имам едно предложение за новата тема - защо не сложим и на всички играещи никовете и съответно имената във ФБ? например - Jylieta - Жулиета Василева , понеже аз сега нямам никаква представа кой кой е и ми е много объркано , не , че има някакво значение , но ще е по-удобно  Wink

добра идея!

# 724
хора който иска съседи за фермата,да заповяда,е и нам ен ми трябват,който иска да ме приеме - kati20@mail.bg  ,,,,, чакам Вииииии Hug Hug Hug

# 725
Здравейте на всички.
Играя от вече месец и половина. 33 ниво съм и имам един много важен въпрос относно грозните патета. Понеже имам предостатъчно лебеди, а искам грозните патета, които имам сега, да си останат грозни, и нарочно не ги трансформирам. Въпроса ми е, ще ги изгубя ли ако така си ги оставя нетрансформирани.

# 726
  • София
Моля, четете ПОНЕ три поста преди Вашия!!!!!!!!!!!!!
ИМА НОВА ТЕМА !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт