ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 352
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Симба, Криси тази година колко  дни ходи на градина?
Илко не иска и да чуе за градината. Имам чувството, че тези хреми и кашлици ми ги прави вече само и само, за да не ходи на градина.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:12 от Аурора

# 376
Ходи си септември целия - от 15.09 де. После октомври половината месец (малко повече от половината - 26лв съм платила) е била и за ноември днес платих 17лв. Не знам колко дни са. Но иначе иска да ходи, ама пусти сополи .... Но като цяло тази година сякаш по-леко минават болестите (да не чува дявола).

# 377
Как да го разбереш, като и аз не си го разбрах. Криси май тази година почти не е ходила на градина. Или се лъжа? Има ли желание да ходи?

# 378
И моето дете е от кашлящите. Обаче нито хрема, нито температура, нито отпадналост, нищо друго освен кашлицата. Кашлицата ту, намалява и почти я няма, ту се засилва.
Пулмолог ли трябва да търся и какво точно представлява пулмолога, как преглежда, какво изписва?   newsm78 Моля, помагайте.  Praynig
Уж я лекувам с хомеопатия, но като не минава толкова време, вече си мисля и за други мерки.  Confused

# 379
Тини, ние също влачим кашлица от един месец. Личната ми беше казала, че така може да кашля и с месеци. А някъде четох, че кашлицата е защитна реакция на организма. В момента и аз кашлям. Ходили сме при пулмолог преди две години. Изписа му противоалергични понеже кашляше няколко месеца. В момента в който се спрат, започваше отново. В един момент спряхме всичко и детето престана да кашля. Вече не знам кое е правилно. Не съм направила само изследване за туберкулоза и имунния статус. Първото ще го направим тези дни, малко да се успокои, а имунния статус по-нататък. Хомеопатът ми каза да си оставя детето намира, за да се пребори сам, а не постоянно да го мъкна наляво и надясно. А към хомеопатия преминах заради безсилието на лекарите да се справят с честото боледуване. Ако не помогне, не знам какво ще правя.
Та мисълта ми беше, ако не те притеснява толкова кашлицата, остави детето да се пребори само. Естествено ти си решаваш.

# 380
И ние сме от накашлящите вече месец и нещо. Но кашля няколко пъти дневно, не повече. От днес давам Ксизал, да видим дали ще има ефект. Мисля да го пускам на градина. Тази сутрин е ревал сърцераздирателно за децата в градината и за госпожите. Искал си ги. Кашлицата вече май не ме притеснява. Ако имаше някаква основателна причина за нея вече щеше я температура да вдигне, я нещо друго, а той беснее из нас  и нищо му няма. Мисля, че е възможно от сух въздух да е или нещо от сорта  Thinking

# 381
Абе тя и К не вдига температура, ама се оказа, че ухото й е червено. Де да знам и аз ...

Аурора отговорих ти.

# 382
Абе тя и К не вдига температура, ама се оказа, че ухото й е червено. Де да знам и аз ...

Аурора отговорих ти.
Аз бях останала с впечатление, че не ходи  newsm78 Заблудила съм се. Като изключим пневмонията, която я пипна някъде по детските площадки, ние сме си близо втори месец вкъщи заради сополи и кашлица, но да чукна на дърво - без АБ - пу-пу.

# 383
Ами и мен не ме блазни никак мислълта да се  насочваме към алопатични лекарства и противоалергични сиропи, които действат само докато се пият, но мъжът ми вече дава зор да лекуваме детето и не вярва никак в хомеопатията, даже доста търпение показа досега. Но тя и след хомеопатичното се подобрява временно и ахА да й мине и пак се влошава.
Та заради това си мисля вече и с лекарства да пробвам.
Другото за което си мисля е да купя инхалатор, но не знам дали помага и какво трябва да слагам вътре за вдишване. Питах педиатърката, но не ми помогна хич.

Ако имаше някаква основателна причина за нея вече щеше я температура да вдигне, я нещо друго, а той беснее из нас  и нищо му няма.
И е така и не е така. Нашата като вдигне температура и я оставим с високата температура да я свали сама, после оздравява на другия ден.
Ама сега кашля вече 2 месеца без никаквии други симптоми, и не знам за алергия ли, за какво да си мисля вече.  Sad

# 384
tini-mini, при нас температурата е обикновено 40 градуса и не минава на другия ден, за жалост, обикновено  я поддържа 5-6 дни поне, и все причината е в гърлото Tired. Вярно е, че се получава един порочен кръг с тези противоалергични лекарства, но просто не виждам друг изход. На всичкото отгоре в Разград има завод за Антибиотици и от много години поне 70 процента от децата развиват дихателни проблеми Tired

Относно инхалатора-аз слагам физиологичен разтвор.

# 385
Черпя на студентския празник Party

# 386
Оу, Верно, че си студентка  Joy, хайде успешно вземане на всички изпити!!! И честито на всички бивши и настоящи студенти от темичката!!!

# 387
Наталка, как я отгледа тази тази хубавица с тая дълга коса. всеки път като гледам снимки и завиждам благородно Laughing
Мерси Феърче..Сега ще ти разкажа за тази хубавица...Роди се с 4 големи родилни петна.Три на челото и едно на левия клепач.Първото нещо,което ми казваха,когато някой я видеше беше "Какво е това", "Защо е така", "Каква болест  има  детето", "Да не си го изпуснала някъде" ooooh!,"Къде се е ударило" и други подобни тъпи въпроси.Да не говорим за шушуканията и коментарите зад гърба ми като мина от някъде..А как ми се е искало някой да ми каже,че имам хубаво бебе,но не би...Пък и нямаше и грам коса и все гледах да и налупя шапката до очите,та да не се виждат.
Та така,време мина,петната изчезнаха,косата порасна и детето заприлича на майка си  Mr. Green
Сега ми е смешно направо как  съм ревала и съм  се ядосвала на такива глупости.
Най- важно е децата да са здрави..това е Wink

МерСедес,благодаря Hug

# 388
Честит  празник на  всички  студентки  .Успешно  взимане  на  изпитите.

# 389
Привет момичета! Hug
Дианка, няма какво да се извиняваш - много сили и търпение, и много бързо оздравяване! Hug
Симба, ако можеш да си я задържиш още 1 седмица в къщи - задръж я. Пусни я само за тържеството да се порадва детенце!
Наталка, честит ти студентски празник! Успешно взимане на всички изпити! Ако има и други студенти в темичката - Честит празник и на тях!
Тини - мини - идете при пулмолог! Това е лекар, който се занимава с белите дробове. Прегледа си протича като нормален преглед - преслушване на гърди, гърло, уши. Ние ходим при д-р Куфарджиева - страшно съм доволна. Тя ни измъкна от омагьосания кръг всеки месец да сме на АБ!!! Откакто ходим при нея коренно се промени положението при нас /е, верно е че пием сингюлер, но важното е да се открие причината, за да е адекватно лечението!/.
А за тази кашлица.... ох и аз не знам вече. Виктор си кашля всеки ден - но той е с бронхиална астма и това било нормално. Няма Т, няма сополи, няма нищо друго. Да, но аз кашлям от доста време и ... познайте - оказа се че съм развила спастичен бронхит, та утре съм при пулмолог и аз. Общо взето и аз съм на крачка от астма, така че 1 кашлица не е за пренебрегване!
Хайде лек ден на всички, че се улях с писане тоз път! Hug

Общи условия

Активация на акаунт