ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Наталия, силна струя серимар пробва ли? Също помага загрята морска сол /аз я пускам на минута в микровълновата/ и увивам в една кърпа, завързана с ластик за коса. Слагам като компрес, ако е топло, увивам още краищата на кърпата. Аз го пробвах върху себе си за запушен нос и ми подейства добре Peace На Ники сега същото му слагам на ухото като го боли. Като го ползвах за мен и не можех да дишам през нощта си го слагах на парното компреса като изстине и докато ми е отпушен носа и спя се загрява за нова серия налагане. Дано съм била полезна Praynig

# 481

Кафето от мен. Пак се ококорих рано... Кво да се прави, старост нерадост  Joy

Да потвърдя за компреса с морска сол. Като бях със синузит мин.год (или началото на тая ли беше) се разхождах с таъв компрес постоянно. Отпушваше ми носа безотказно. Също и имаме една "зловеща" помпа за нос, която се води бебешка и се вързва към прахосмукачката. Криси я е страх от прахосмукачка, така че не можах много пъти да й я приложа. Но с нея такава чудесна работа си вършех. Искаше ми се да мога само с нея в носа да седя  #Crazy

Ние днес ще идем да напазапуваме и не мисля да излизаме повече. От вътре навън зимата ми харесва повече. Няма да правим снежни човеци, няма да се търкаляме в снега  Naughty Няма начин просто  Mr. Green

# 482
Наталке  за сега  пръскам  само  Стеримар  ,аз по принцип не му слагам много  капки.Най много  2-3 дни  и  ги спирам.Звънях на  личната  и  тя ми препоръча  за  водниста Олинт  ,а за  гъсти  Каларгол.През нощта  му се беше  затулил  едвам  дишаше  .Сутринта  като  стана  целия беше  омазан.Изчистих със  помпичка  и пръснах  Стеримар.До сега  не са  текли.Дано съм ги хванала  на време.Тука  вали  страхотен сняг  при нас.Но и  е  студено  ,не  мисля да го  изкарвам.Симба  мерси за  кафенцето.

# 483
Здравейте момичета. Зимата яко ни налегна. Много ми харесва да я гледам от вкъщи.

Диана недей така бе жена. Идват хубави празници трябва да ги посрещнем позитивно настроени. И как така няма да пишеш. Естествено че ще пишеш за каквото те вълнува   Hug.

Сега отивам да видя дали има при нас това списание барби. Че и ние сме полудели по тези мускетарки.

# 484
Кики, тоя Коларгол май го отричат нещо. Заради някаква от съставките му беше.  newsm78 Аз слагам Олинт или Виброцил. Виброцила с малко повече зор го слагам, че не дава, нали е с капкомер  #Crazy

Ние излизахме до магазина, с колата бяхме и въпреки това Криси не иска да слиза даже от колата. "Капна ми снежинкаааа", "Изцапаха ми се ботушите със сняг"  newsm45 Това бяха дежурните реплики  hahaha

Навън освен че продължава да вали, е и диста студеничко  cold

# 485
Симба  аз не съм му  капала  Каларгол  ,личната  ми  изброй  кой  да му  слагам.Даже  до сега не съм  ги и  виждала.По принцип  слагам Виброцил  или  витамин ц  смесвам  с гентамицин  по една  ампула  и  капа  2-3  дни.Това  ми го препоръча  една комшийка мед.сестра  и  наистина  много  помага.От сутринта  няма хрема.Дано  съм я  овладяла  като  я  хванах  навреме.Че  ще е  сополив на календара. Laughing

# 486
Симба  аз не съм му  капала  Каларгол  ,личната  ми  изброй  кой  да му  слагам.Даже  до сега не съм  ги и  виждала.По принцип  слагам Виброцил  или  витамин ц  смесвам  с гентамицин  по една  ампула  и  капа  2-3  дни.Това  ми го препоръча  една комшийка мед.сестра  и  наистина  много  помага.От сутринта  няма хрема.Дано  съм я  овладяла  като  я  хванах  навреме.Че  ще е  сополив на календара. Laughing

Дано да си я овладяла хремата. Коларгол се приготвят в аптеката. Няма ги в готов вариант. Тези капки с гентамицин мин.год много помагаха на Криси. Но нашите бяха пак по рецепта, написана от педиатърката и приготвени в аптеката, та не знам какви са били другите съставки  newsm78

Току-що украсихме елхата и писахме писмо на ДК. Ще се възползвам от идеята на Наталия да го сложим под елхата и утре да го няма там  Mr. Green

# 487
  • Gorni Bogrov
Добър вечер дами!!!  bouquet
Аз пак не съм се всякъл сума време,но няма и нищо ново около нас,Цецко си ходи на детска,а аз се мотая по цял ден и си търся работа(гледам че не съм единствена).Дано новата година ни донесе повече късмет и да си намери всяка от нас неприятната за нея работа. Praynig
Днес при нас във читалището идва дядо Коледа,обаче Цецко остана малко разочарован от подаръка си,защото искаше червен драконов костюм със крила и т.н.За съжаление такова нещо не намерих никъде и му обясних,че утре във детската може да му донесе някакъв друг вид костюм,ако не е могъл да ушие желания от него.Надявам се да се зарадва и на ,защото преди искаше такъв.
Аз мисля да ходи утре и след това да го спра до нова година за да не ми лепне някоя настинка точно за празниците.
Пак има болнички,дано бързичко да се оправя!

# 488
Добро утро, момичета.

Иво си изпуска коледното тържество Confused   В Събота сутрин повърна жестоко два пъти, сутринта след закуската. Цял ден не яде нищо, вечерта препечена филийка и малко картоф.Реших, че е нещо еднократно и вчера вече си ядеше каквото поиска- яде бисквити, кашкавал, пи сок....и си беше ок. Вечерта хапна малко пилешко със зеле и след няма и 10 минути отново повръщане. Иначе му няма нищо, нито го боли корема, няма разстройство, яде по-леки храни без проблеми....Какво е това чудо не знам, но реших да не го пускам на градина. Дори и на тържеството, ще вземе да лепне нещо , а и не съм сигурна дали самият той няма да пръсне някакви бацили по децата. Та така, "весели" новини около нас  Rolling Eyes

# 489
Мечо Пух,може би да изкара по-леко ентеровируса.Може би от зелето да е повърнал.
Стефи от вчера се оплаква,че я боли гърлото,снощи и носа й се запуши  Tired.Следобед ще я водя при педиатърката,дано не е нещо сериозно,и хем си стои в къщи.И празници идват,лекарите се покриват в дън земя.Уф,само това ми липсваше на фона на всичките неприятности.

# 490
  • София
Ох, и ние с Ади сме си вкъщи, че в четвъртък повърна 3 пъти и веднъж имаше разстройство. В петъка - нищо, в събота пак върна малко, ама яко се беше наляла с течности. Да чукна на дърво, вчера и днес вече й няма нищо, ама пазим къщата.  Peace

# 491
Спяща- симптомите са същите и при Иво, но без разстройството. Добре де, при ентеровирус няма ли температура?  newsm78

# 492
Ох момичета, вчера преживях най кошмарния ден през живота си.

Василенка си счупи ръката  Cry. Играехме навън на снега падна, как се удари не знам обаче белята стана.
Не отидохме веднага на лекар защото мислех че е натъртена но уви...... Следобяда ходихме до пирогов, правихме снимка и се оказа и двете кости че са счупени над китката  ooooh!.  Добре че поне не се наложи наместване, че не знам как  щеше да го изтрае.

И така ще посрещнем едни прекрасни празници, няма що............. Tired

# 493
gerygirl - много неприятно, милото мъниче Sad  Добре, че не е имало разместване.  Hug  Дано бързо да забрави случката и да се наслади на празниците както трябва      bouquet

# 494
  • София
gerygirl - много неприятно, милото мъниче Sad  Добре, че не е имало разместване.  Hug  Дано бързо да забрави случката и да се наслади на празниците както трябва      bouquet

Присъединявам се.  Peace

Мечо, Ади така и не вдигна температура. Даже й я мерихме в кабинета на педиатърката, защото на лекарката й се стори топла. Тя Ади, като тръгне да се разболява, и започва да се затопля на определени места, температурата сякаш "се мести" по тялото, но в крайна сметка, откакто поотрасна, не вдига (че преди е държала и по 40 градуса и няма смъкване  ooooh! ).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт