Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 954
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
ЛАСИ, ЧЕСИТО! Страхотна новина, да е жив и здрав Макси(страхотно име наистина, нали и ние си имаме един в къщи Heart Eyes) Пожелавам му да е много здрав и роден с късмет  bouquet
Милена, наистина неприятна работа е, но и аз мисля, че  жената е направила точно каквото трябва Peace  Микаела нали и тя си сцепи бузата, по скоро под окото, беше много страшно Rolling Eyes Ще се оправи бързо, сигурна съм Peace  Ето как беше:
http://good-times.webshots.com/photo/2457741920051153199ifbATX,а как е сега : http://good-times.webshots.com/photo/2542798540051153199sGpzXD

# 211
Малее момичета само като гледах снимките на малките разбойници и ми призля.... Sick Представям си пък на вас какво ви е било  ooooh! Смели жени ей... Браво!   bouquet
Момичета, не че се правя на адвокат на Муси, ама си мисля, че е по-редно да не тормозим момичето излишно с подпитвания... кога, защо, какво? Спомням си предишния път като останахме само трите от Соф неродили - Тифани, Ванчето и аз.... на фона на трагедията с Ася и ние пренасящи, какво напрежение ни беше налегнало, какви притеснения, съмнения, какви кошмари, какво чудо... Муси няма да ни остави неразбрали, знаете, че първо тук се съобщават хубавите новини....  Peace

# 212
Честито на мама Ласси!!!!!!!!! Да е жив и здрав малкия голям Grinning Максим, много да ви радва!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 213
Ехей, много хубава новина....

ЛАСИ, ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО НА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ ГЕРОВИ ВПРОЧЕМ! САМО РАДОСТИ И УСМИВКИ ПОКРАЙ МАЛКИЯ (ГОЛЯМ)МАКСИМ!

# 214
Ласи честито Hug Hug HugДа ти е жив и здрав Макси и много да ви радва  bouquet
И аз да се разпиша покрай тази хубава новина.Връща ме към едни хубави спомени ,когато валяха  мноооого честитки.
Миленче не се притеснямай и Ники си разцепи веждата на една година.И аз бях много притеснена ,но всичко минава бързо.Юнак без рани не може Grinning
За гърдите- не съм се отказала напълно ,а само го поотложих.На третия етаж сме без асансьор,а не трябва да се вдига тежко поне две седмици.Няма на кой да го оставя за
толкова време , та ще го изчакам да се научи да се качва без да го нося  LaughingИ страха малко си повлия де EmbarassedАко ги бях направила когато ви писах ,досега да съм забравила .

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:48 от КРИСИ

# 215
  • Варна
Честит син на Ласи и на цялото й семейство! Желая й бързо възстановяване!

# 216
Еее, ВаняМ - ама и ти си много, много бърза - МАКСИМално бърза!!!
Какво заглавие само си измислила  Peace И аз търся, търся тема с "Коледа..." и си викам - абе къде се дяна нашта тема...Ама наистина пък максимално бързо е гръмнала новината (дори по-бързо и от Декемврийки'09  smile3534...)

Вени_б - какво му е лошото, че се вземат доходи 12 месеца назад newsm78 Това се промени, за да се избегне официалното източване на пари от държавата - много мами, както знаете, се осигуряваха сами 6 месеца на максимален доход 2000 лв и после вземаха 90% от тези 2000 лв...Да, официално...но пък си е източване на държавата...Не е ли така, кажете? Затова го промених от 6 на 12 месеца...така или иначе скоро и това ще махнат - вместо да приказваме - да вземем по още едно дЯте да направим докато е така, че ако го напраят като в Холанdия, например - само 3 месеца...или както повечето от другите ЕУ дyржави  Wink

Милена Г - абе мъча се и аз да я оправдая жената. но само при мисълта, че нещо ще й стане на Елица и няма да ми се обадят #2gunfire Важното е, че е реагирала бързо, спокойно - надявам се да е ОК Koско...Стискам палци...Стана ми смешно, защото точно Несинеси те "успокоява", че е реагирала правилно жената...а нали точно тя беше  #2gunfire, защото Свеки не й се бяха обадили за Йони... Wink
МУСИИИИИИИ - айде давай де, какво чакаш!!! Айде докато е топло времето - да не се чудиш в какво да го огъваш на изписването Simple Smile
А какво ще правим на срещата - подаръци или...

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 22:42 от helenblondy

# 217
ЧЕСТИТО НА ЛАССИ ЗА МАЛКИЯТ МЪЖ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Аз вчера писах 3 поста и не можах да ги публикувам,заради скапания ми интернет!Затова сега ще съм много лаконична-поне да не се хабя пак напразно.
Haliotis,харесваш ми повече като брюнетка Peace
Helen, и аз така я търсих темата до преди малко Grinning

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 04:04 от anabana

# 218
Сега,като видях,че днес мога да публилкувам,да ви разкажа малко за нас.
Миналият понеделник ходихме на ваксина,сложиха ни Пентаксима и Менингококовата,която тук е задължителна,но ние естествено я нямахме.Голям рев падна,вдигнахме болницата под тревога.Трима души държахме Калина,за да й ги сложат!И не знам, дали защото сестрата бързаше да й ги бие,и не гледаше къде,или просто си направи реакция,но резултата беше,че цяла седмица детето ходи с подуто краче, почервеняло и посиняло...!А освен това имаме и нова педи!Изглежда свястна жена(не,като предната)-много внимателна и усмихната!Обаче, като я питах,дали да слагаме Превенар,ми каза,че няма смисъл сега.Ако детето било недоносено и с ниско тегло-да,и то още в първите месеци,но в нашия случай...Все пак каза,че решението било на родителите и ,ако искаме да отидем в следващите два месеца,да я сложи newsm78
Сещате ли се,като говорихме лятото,че децата пиели много вода нощем и ви казах,че ще питам.Е,питах.По точно оплаках се,че Калина пие вода нощем и суче(върнахме си 1,2 нощни сукания),а съм чувала,че не трябва да се будят нощем за храна и вода.Жената само се усмихна по-широко и каза:"то и на нас трябва да ни плащат по 80 000 евро,ама..."
Какво друго да ви споделяяя....абе имаше и още нещо,но не се сещам сега.Хайде,като се сетя ще пиша пак(дано мога).
 Hug за всички

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 19:20 от anabana

# 219
Цитат на: nesinesi link

[b
milenag,[/b] дано е добре Коско. Щом е минало с лепене не е дълбоко. Знам  как се чувстваш и майка ми, ми се обади след като залепиха Йони. Не оправдавам гледачката, че не ти се е обадила, защото има решения, който ти трябва да вземеш в болницата ( в случай, че се наложи ), но пък и другото е вярно, мислиш само бързо да стигнеш до болницата и да оправят детето.  Но наистина такива неща стават, независимо кой е с детето, важното е, че е малък дявол. Пиши как е  Hug

helenblondy   не си прочела правилно, аз написах, че не одобрявам,  защото мисля,че може да се наложи да се вземе бързо решение за нещо и майката е по-добре да е там. А Йони падна при майка ми, не при свеки и тя не ми се обади, защото бях на сватба в друг град и да не тръгнем с колата пили, но все пак мисля, че трябваше да ми се обади. А  ти тогава ми каза, че майката си е майка и мисли за всичко  Hug

# 220
  • Варна
Честита рожба на Ласи! Прекрасно име е Максим! Да им е жив и здрав и много да ги радва!   stork-boy

# 221
Честит син, Ласси!   bouquet Желая ви много здраве и късмет на цялото семейство! А на младежа - всичко да му е на МАХ!  Wink

Ние за съжаление със сигурностт отпадаме от срещата....много ми е криво, но така се стекоха обстоятелствата... Пожелавам ви да си изкарате прекрасно и да се наснимате много  Hug

# 222
  • Добрич
Ехааа!

Честито детенце на Ласи!Да  ви е жив и здрав,много лъчезарен,много да ви радва!

При нас имаше радост два дни-сестра ми се прибра от Лондон,много хубаво беше,ама за отрицателно време.Та сега вече чак през май...

# 223
LASSI ЧЕСТИТ ВИ СИН МАКСИМ !ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО РАДОСТИ !Страхотно име.
Ама ми стана едно хубаво като прочетох новината ей ще се бременее да знаете аз само се каня ама .....ще започна да действам.

# 224
Момичета, съжалявам...адски съм разсеяна - не, че не ви чета - Несинеси   Hug - чета ви всички и много внимателно - просто много забравям...и съм разсеяна, и бъркам имена и т.н....чак съм се притеснила сериозно напоследък - бъркам адски много имена - докато говоря с някой редовно изцепвам друго име - не ми се случва само понякога - а постоянно...от работата ли изперквам, от безсънието ли - и аз не знам, но се притеснявам напоследък...оставете сконфузните ситуации - по-лошото е, че аз съм е притеснила за себе си...а не става с внимание - може би с повече сън newsm78 Несинеси - пък и важното е, че хубаво съм ти го казала тогава, за майката Simple Smile
ВаняМ - стискам ти най-искрено палци нешата при вас да се оправят мила...много се моля да е така! За себе си съм си направила извода, че нищо не се "връща" - т.е. бедните са си винаги бедни, богатите стават все по-богати, здравите са си  почти вечно здрави, а самозабравилите се стават нещо като богове...Но пък си мисля и че хубавите неща стават лесно - в смисъл от сърце ви пожелавам едно бързо и лесно разрешаване на проблема...Стискам палци и на Ясмина бързо облаците около тях да се разсеят..и на Сис - простаците около тях да се разкарат и много успехи на "новото" място на мъжа й (няма да му споменавам името, че нещо руско ми се върти в главата, ама да не се изцепя нещо...).
Галиво - тъй като сте една "порода" в момента  Муси - ще те послушам  Peace - а теб хииииич и няма да подпитвам, да знаеш!!! Тифани - мнооооо...го съжалявам, че няма да се видим...не можеш ли да ги промениш тези стекли се обстоятелства??? Че и теб не сме те виждали отдавна...Халиотис - много е сладка Микаелка  Hug Малко е тъжничка със сцепена бузка - но сега май вече всичко е ОК,а? И на мен много ми харесваш като брюнетка Peace

Общи условия

Активация на акаунт