Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 909
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Галка, Честита ти дъщеричка  Hug Hug Hug Да ви е жива и здрава и много радост да носи малката мома  Heart Eyes

Момичета, Честита Коледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Само здраве, щастие и любов да има в семействата ви  Hug Hug Hug

# 616
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ НА ТОЗИ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК!

Ritka,от няколко дни се каня да ти пиша.Как си,как е лятото там,по-добре ли си?А как са децата?  Hug

# 617
Здравей Анабана  Hug

Ами лятото е хладно засега, като изключим няколко горещи дни. Децата са добре, Алекс много порастна, говори по малко на български и на английски  Mr. Green

Ами аз пак започнах антидепресанти от десетина дни и като че ли съм по-добре  Thinking Правиха ми ЯМР, всичко е нормално, сега на 12/01 имам друг тест който се казва ЕМГ, силно се моля да е отрицателен и накрая всичко да се окаже нерви  Praynig

Това е горе-долу от нас  Heart Eyes

# 618
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Пожелавам ви здраве,щастие,късмет и сбъдване на всички мечти!

На всички именици честито!  bouquet

# 619
  • Варна
Честито Рождество Христово!

Честита дъщеря на мама Галиво! Да расте здрава, красива, умна и щастлива малката Елина! На цялото семейство пожелавам много радостни мигове с децата!

# 620

Честито Рождество христово! Бъдете здрави, щастливи и обичани!
Честит имен ден на имениците!

# 621
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА ,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО УСМИВКИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ Simple Smile

# 622
Весела коледа!пожелавам ви много здраве и късмет!

# 623
Весела Коледа!
Пожелавам ви много щастие и късмет, и най-важното - здрави и усмихнати дечица!

# 624
Честита розова радост на мама Галиво!!!  bouquet

Честита Коледа на всички!!! Много здраве, щастие и късмет!!!!   Hug

# 625
  • Добрич
Весела  Коледа!Бъдете здрави и усмихнати!

# 626
  • Popovo
Весела Коледа момичета!

# 627
Весела Коледа момичета, пожелавам ви много здраве, щастие и усмивки  bouquet

Галка да ви е живо и здраво момиченцето, както и цялото ви семейство   bouquet Hug

# 628
Ritka, стискам палци и искрено се надявам всичко да се окаже нерви,както казваш,въпреки ,че и тях не трябва да хабиш много,много!Мъжът ми постоянно ми повтаря:"Не се ядосвай и си щади нервите,че не си за един ден...!"Аз,обаче все не мога да го постигна на 100%,дано ти поне успееш!Да са ни здрави децата-тях поне да не ги мислим! Hug

Много сте лаконични тези дни бе ,момичета! Hug Толкова ли никой няма какво да разкаже от празника-подаръци,гости,украси тази година никой не показа...!

# 629
Здравейте пак...Весела Коледа, момичета! Дано само добро се ражда във вашите семейства и в душите на всички около вас!!!Ценителка - честит ти именник Hug Да стане голям и добър човек!
Стефанийо - честит имен ден и на теб! Вземи се в ръце и пиши по-често!!!
Роска Hug - а ти къде беше тези последни 6 месеца? Пак ли аз не съм разбрала нещо?
Анабана - както се досещаш, аз няма да съм лаконична Simple Smile Ритка - много се радвам, че се чувстваш добре след започване на лечението с антидепресанти ! Това е добър знак! Щом за толкова кратко време си усетила разлка значи всичко ще е ОК, мила! Стискам ти палци и аз ЕМГ - но щом с ЯМР-а всичко е ОК - това е добре!
Чакам Галиво да се включи - да каже как е минало всичко! А как са другите бранд ню мамис - Тифани, Муси, Ласи, Милена1976? А Азваси? А Ася, която само се мярна и излъга, че вече при ще пише редовно??? Барби и т.н.?
Елица за последните 2 седмици направо порастна пред очите ми (впрочем това е защото аз съм покрай нея - иначе като съм на работа как да порасте пред очите ми Simple Smile) - та вече много говори - това според мен де - не казва изречения като на Бибобибо и Танцен Hug но казва доста думички - поватаря и се опитва да имитира доста неща, което за мен си е постижение Flutter Като четох преди Коледа, че някои дечица казват Коледа и т.н. ми се струваше направо непостижимо - но сега Елица казва доста добре "дядо Коледа" и др коледни думички и съм много щастлива..вече взе да има определено предпочитания - започна да се лигави като голям човек, да прави на инат, да се убеждава с думи (това, което беше обяснила Ваняиван за Бобката) и др неща, които се появиха напоследък та това ми е и коледния подарък (защото засега не съм получила такъв  Wink - чакам си го още...).
Иначе отдавма се каня да отговоря на Емма за двата въпроса...За сватбата - аз винаги съм била ЗА сватбата - както знаете, не съм омъжена Wink, но наистина винаги съм искала сватба...Емма - не е задължително да ти чете лелката в  Съвета, нали знаеш...не сме женени с Иван, защото той е против сватбата -пък и той е...абе не е човек за младоженец - не би се чувствал добре в центъра на вниманието, дори  и с най-блзиките приятели - не би танцувал нито хоро, нито на 'Марина, Марина..." - не би се чувствал комфортно, ако някой му каже "Горчиво" - и т.н. - така че и аз не бих се чувствала комфортно, ако трябва за него да се омъжвам  hahaha Но по принцип съм ЗА сватбата с един единствен аргумент - винаги е хубаво човек да има още един хубаво момент в живота си - още един хубав, незабравим ден...Защо не? Животът е мигове - като се обърнеш назад не си спомняш как си си стоял в къщи или как си ходил на работа - спомняш  си раждането, сватбата, купон с приятели, целувка, тръпка - абе мигове си спомняш...защо да не си създадеш още един??? Скоро едни приятели се жениха в едно високо Родопско село - Огражден или нещо такова, в което от 20 и повече години не е имало сватба - сватбата им (и подписването) са били на една поляна, кметът много се притеснявал и тренирал 1 седмица за речта Simple Smile Било събитие в цялото село - и цялото село дошло на сватбата им, пели песни, подарявали подаръци и т.н. - снимките са страхотни...та така де.

Вчера мама Свеки (майката на Иван) му звънна да му честити "Денят на бащата" - каза му, че бил страхотен баща...и единственото, което не можел да направи за Елица е да я накърми  Wink ...чували сме ги тия, мерси Stop

Мацки - един важен въпрос от мен - ако отида да записвам Елица на ясла първия работен ден - какви документи са ми нужни?

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 21:39 от helenblondy

Общи условия

Активация на акаунт