Да ви е жива и здрава и много радост да носи малката мома 
Момичета, Честита Коледа

Само здраве, щастие и любов да има в семействата ви

Правиха ми ЯМР, всичко е нормално, сега на 12/01 имам друг тест който се казва ЕМГ, силно се моля да е отрицателен и накрая всичко да се окаже нерви 

Толкова ли никой няма какво да разкаже от празника-подаръци,гости,украси тази година никой не показа...!
Да стане голям и добър човек!
- а ти къде беше тези последни 6 месеца? Пак ли аз не съм разбрала нещо?
Ритка - много се радвам, че се чувстваш добре след започване на лечението с антидепресанти ! Това е добър знак! Щом за толкова кратко време си усетила разлка значи всичко ще е ОК, мила! Стискам ти палци и аз ЕМГ - но щом с ЯМР-а всичко е ОК - това е добре!
) - та вече много говори - това според мен де - не казва изречения като на Бибобибо и Танцен
но казва доста думички - поватаря и се опитва да имитира доста неща, което за мен си е постижение
Като четох преди Коледа, че някои дечица казват Коледа и т.н. ми се струваше направо непостижимо - но сега Елица казва доста добре "дядо Коледа" и др коледни думички и съм много щастлива..вече взе да има определено предпочитания - започна да се лигави като голям човек, да прави на инат, да се убеждава с думи (това, което беше обяснила Ваняиван за Бобката) и др неща, които се появиха напоследък та това ми е и коледния подарък (защото засега не съм получила такъв
- чакам си го още...).
, но наистина винаги съм искала сватба...Емма - не е задължително да ти чете лелката в Съвета, нали знаеш...не сме женени с Иван, защото той е против сватбата -пък и той е...абе не е човек за младоженец - не би се чувствал добре в центъра на вниманието, дори и с най-блзиките приятели - не би танцувал нито хоро, нито на 'Марина, Марина..." - не би се чувствал комфортно, ако някой му каже "Горчиво" - и т.н. - така че и аз не бих се чувствала комфортно, ако трябва за него да се омъжвам
Но по принцип съм ЗА сватбата с един единствен аргумент - винаги е хубаво човек да има още един хубаво момент в живота си - още един хубав, незабравим ден...Защо не? Животът е мигове - като се обърнеш назад не си спомняш как си си стоял в къщи или как си ходил на работа - спомняш си раждането, сватбата, купон с приятели, целувка, тръпка - абе мигове си спомняш...защо да не си създадеш още един??? Скоро едни приятели се жениха в едно високо Родопско село - Огражден или нещо такова, в което от 20 и повече години не е имало сватба - сватбата им (и подписването) са били на една поляна, кметът много се притеснявал и тренирал 1 седмица за речта
Било събитие в цялото село - и цялото село дошло на сватбата им, пели песни, подарявали подаръци и т.н. - снимките са страхотни...та така де.
...чували сме ги тия, мерси