Току що си плащах таксата за градина за ноември-общо шест присъствени дни

Рая в момента пак е болна и извиках майка ми и от Габрово да я гледа защото аз не мога да отсъствам от работа повече. Тя ми разказа как миналата седмица в градина в която работи, едно от децата било много болно с температура, обадили се на родителите да си го вземат,но те на следващия ден пак го довели с оправданието, че просто нямат възможност да го гледат и го оставили въпреки забележките на персонала

Мацки,случи ни се нещо странно. В петък като се прибирах в къщи с Рая, тя внезапно спря и взе да ми говори, че трябва да и слагам мокри чорапки на крачетата, за да и смъкна температурата,но аз да не съм се притеснявала,защото температурата щяла да спадне. Аз много се учудих

След около два часа започна да се оплаква, че я боли ухото и вдигна 39Т буквално за минути,аз и сложих мокри чорапки на краката за да я смъкна,тя сякаш знаеше и седеше и ме чакаше с изпружени крачета милата изобщо не се възпротиви. Може и да е случайно ама сега тръпки ми полазват по гърба като реши да ми каже нещо,все се напрягам какво ще чуя.Уф нещо съм се сбъркала