ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 329
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Галче, драго ми е Hug...Относно въпроса ти - със сигурност има и други, на които повече може да се разчита Peace

# 556
gabriel2,МамиБлю и и аз се радвам да ви видя   bouquet Знаете че не обичам интригите,спорове и т.н и затова си излязох по терлички от темата  Confused но сега имам зор и пак нахлувам  Blush  Mr. Green Много съм объркана за избор на доктор,който да ми следи бременността,направо ще откача.С първата бременност бях при Николова(ама хич не съм доволна),ходих и при Йорданов(доволна съм,долу горе) и родих при Михайлова(ами много съм доволна,но аз имах и уговорка с една акушерка,та може и затова)За мен е толкова важно кой ще ми следи бременността,че сякаш този избор е на живот и смърт  ooooh! Три умя се между Михайлова,Попова и Инджиев  Rolling Eyes

Хубав ден   bouquet

# 557
  • Добрич
Галче, радвам се да видя тук и то с такава хубава новина. Simple Smile
Желая ти лека бременност!

Моята докторка е Михайлова. Wink
Голямо чакане пада по принцип при нея, но..
Когото и да избереш, вярвам, че няма да имаш проблеми с бремеността и всичко ще е наред! Peace 

# 558
Гале, честито за очакващото те събитие Hug...И аз ти пожелавам безпроблемна бременност!

# 559
Галче - Честита и безпроблемна бременност  изпълнена само с  положителни емоции.  bouquet

# 560
Здравейте момичета, аз съм си нагости при мама и чак ме мързи да вляза да прочета. Как е към Добрич има ли сняг?
 Тази година я започнахме само с хубави новинки в темичката, затова нека се почерпим:

# 561
  • гр.Добрич
galaxy , честита ти бременост. Пожелавам ти леко да я носиш и здравобебче накрая. Когато лежах в болницата Попова ми се стори много приятна жена, но по време на раждането се държа много нетактично. Повечето момичета ми знаят изторията, но заради теб ще спомена с няколко думи. Цялата ми бременост беше тежка и с непредсказуем край. Аз ходих при Дянкова и имах уговорка с нея. Последните месеци лежах в болницата и една нощ ми се спукаха водите. Веднага се обадих на Дянкова, но Попова беше дежурна на телефон и акушерките и се обадиха. Докато ме приготвят аз вече започнах да раждам. Първият близнак излезе нормално, но втория се сви на топка и не можеха да го изкарат. Попова през цялото време твърдеше че детето е мъртво и нямало нужда да се мъчат. Дянкова не ме стави за миг, докара ехографа, това дето записва тоновете и накрая свика спешен екип да ме оперират. Не искам да си мисля, какво щеше да стане, ако бях в ръцете само на Попова. Много ми падна в очите, защото все пак аз бях в съснание и чувах всичко. Малко тактичност не е излишна.
Бих те посъветвала да си избереше лекр, който работи в болницата, а не който само води консултация.

Знаете че не обичам интригите,спорове и т.н и затова си излязох по терлички от темата  ConfusedRolling Eyes
Много хора бяха в интригата, но продължават да пишат в темата и да се събираме. Който има желание винаги е добре дошъл. Hug

# 562
galaxy честита бременност. Spinki е много права за това че трябва да води консултацията лекар който работи и в болницата. Аз нямам наблюдения над Попова или Михайлова, но съм твърдо за Инджиев. Но все пак всеки си решава при кой лекар да отиде.

# 563
Ето тук има 3 скромни снимки от изписването днес - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458402.msg13662370#msg13662370

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОПЛИТЕ ДУМИ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА САМИ!!!!!!ОБИЧАМ ВИ!

# 564
Цоцоланке, да сте живи и здрави всички! Изглеждаш много добре! А за радостта в очите на таткото, батковците и каката - нямам думи Hug....Ех, каква фамилия Heart Eyes

# 565
  • Добрич
galaxy, честито! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала!   bouquet

Цоци, снимките са прекрасни с това, което е на тях   bouquet Бъдете живи и здрави!   bouquet Hug

# 566
За Йордановден добричките храмове раздават 1 тон светена вода

Осветена, след като е дарена на бутилки от "Келто" Crazy

Нищо свято не оставиха вече... Twisted Evil

# 567
Галче,лека бременност и едно здраво бебче на финала  bouquet
Цоци,страхотни сте Hug

# 568
За Йордановден добричките храмове раздават 1 тон светена вода

Осветена, след като е дарена на бутилки от "Келто" Crazy

Нищо свято не оставиха вече... Twisted Evil
Какво раздаване бе , живо продаване си беше миналата година  Shocked   И  ми дадоха две бутилки защото казах , че и втората ще платя ( е пускаш колкото искаш , ама те гледат в ръцете) . Предишни години ти пълнеха по колкото искаш , ако имаш в какво да ти сипят , а сега  #Crazy

Цоци - страхотни сте цялото семейство!  bouquet Живи и здрави всички! Peace

# 569
Честито на всички именяци!
Почерпете се и за моята Божана!

Общи условия

Активация на акаунт