146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Мате, ти да не мислиш, че и на мен са ми е в любимите за ретропартита. Просто обяснявам.  Аз бих присъствала с удоволствие на твоите. Особено ако гърми Флойд  Mr. Green
Сбъдваща, слагам знак за забрана за болести! Гуш и бързо оправяне!  Hug Praynig
Диваненце, аре не се давай на прасетата! За тез пари провери в местното министерство за югенд и ги изискай оттам да ти ги пратят. Можеш и онлайн да ги свалиш като .пдф и да си ги разпечаташ. Ние май нещо такова направихме.

# 211
На мен пък много ми връзва червено вино, сухи мезета и македонска музика. Е ли пък пред камина в някоя горска хижа. Като приключа втората бутилка и Деси Слава ми харесва.
Гра-а-адил Илия килияяяя. Ох, аман, аман, зор заман!

Алоха!

п.п. Бързо оздравяване на болните - не се шашкайте, не му се давайте на бацила Hug.

п.п.п. Някой би ли ме светнал со кратце за почивка с дете на Менорка или Тенерифа - как е има ли какво да се разглежда, Т. на водата как е?

# 212
Добро утро,4етох с интерес zа раждането в Германия  Simple Smile .Аz раждах в Бьлгаря.Когато ми изтекоха водите,моят лекар бе6е в отпуск.С врьzки успяхме да накараме доктора да ме прегледа.Ина4е 6тях да попадна на "много добра "докторка.Накратко,zапо4на се с  нормално раждане и накрая бях срязана.Сравнително бьрzо се възстанових.С много мъки кърмих 4 месеца(съжалявам,4е не пове4е).Приятелки са ми раzкаzвали за раждането тук и сега сьжелявам ,4е не се напънахме да уредим да раждам тук .Тогава о6те не се бях установила в Германия.(знаете осигуровки,регистрации).Е,скоро 6те видя какви ги е свьр6ил моя  доктор,чака ме термин за Spiegelung.Някой правил ли си е такава ОП, .друго е някой да ти разкаже който е минал по този път) .
Тони4ка,аз пускам на малкият Франклин с немско аудио от youtube.
Болни4ките бьрzо да оздравяват  Hug
Забравям някой,но тия дни не си сядам на д_то.Тръгнах на фитнес,4ака ме курс по немски т.н т.н.  Grinning .
surfline,отдавна четох 4е си ходила на karlo vivary ,има6 ли отзив как е там преz зимата?
Извинете ме за 4,6 ,но работя под Линукс и о6те не съм направила много настройки.
И аz ка6лям,след малко отивам при доктора да видим какво е,мьжа  иzкара един бронхит и о6те се вьzстановява.Аман ве4е от болести.
Усмихнат ден!

# 213
Вие доста добре сте уборили думите ми от онази вечер. Не ми се връща назад да видя колко страници сте изписали, ама са бая.

Лястовички да е лека и спокойна бременността ти. ДАно изтриеш бързо неприятните спомени от БГ болницата и да можеш да се насладиш на тази ти бременност. НЯмам за съжаление съвети за гадене, че слава Богу с това не се сблъсках.
Честити и на Крюмелхен. Имаше и още едно мамче и на него честито. Да гушкате догудина здрави и сладки бебоци.

Сбъдваща вземи една сопа и изгони працетата от вашата къща. Надявам се да не се задържат при вас  Hug

Мате браво на Алекс. Ама вие цял ден ли бяхте в градината?

Дианджели отпусни малко душата. НАслади се на спокойствието.

Тони Дачева и аз я знам и също мисля, че добре пее и има хубави песни. НЕ съм и фенка, ама като ги слушам не ми пречи. Иначе за днешната чалга нямам никаква информация. И аз съм някъде останала при Тигре, тигре и Бял мерцедес...

divanence по принцип на нас ни дадоха формуляра като зси взехме Акта за раждане. Но аз така и не го ползвах, а всичко попълних по интернет. Ти в коя Област си? Напиши в гуглето Елтернгелд и областта ти и би трябвало да ти излезе станицата поне от където можеш да си свалиш формуляра и да го попълниш.

Аз от моето раждане тук съм малко съм смесени чувства. Нали раждах 24 часа и смених 3 акушерки и как от 3те ми се падна най-гадната за раждане не разбрах  Sad Другите ми правиха някакви масажи и подобни, а тази хич не се вясваше. Бяхме през ноща 2 раждания на 2 акушерки и тя изчезваше за повече от час някъде и викаше на половинката "Ако нещо не е както трябва ме викни".
Но това стана така, защото не успях да се запиша в тази болница, която исках понеже много късно се преместихме в Мюнхен. И за кърменето не бяха много помагащи, ама добре, че аз съм, нахална и ги виках всеки път да ми покажат, та нямахме проблеми. Иначе за усповията не мога да се оплача, всичко беше ОК. Обаче пък подаръкъците, с които си тръгнахме бяха вестник от деня на раждането на Яна и памперса и на дупето  Wink

# 214
тц, половин ден. днеска матов е с нея там. взе си суха храна и книга Wink чухме се, взимал дейно участие в мероприятията. нищо чудно утре да поиска да го запиша и него там. дават млекце, което той не обича, ама иначе му харесва да рисува и да помага на малките деца Mr. Green тимуровец ми е той.

вечке, и на сън не бих предположила, че харесваш подобни неща. знам и без да ми казваш, че моите любими ретро партита са и твои любими.
мен чалгата не ме дразни. ни поп фолка и турбофолка нито каквото и да било от този сорт. не ми се е налагало да ми дъни на главата, та затова съм и безразлична. друга тема е как това се е превърнало в културна ценност за голяма част от средната класа. и бочели да ми запее чалга, пак няма да ме трогне. малко ме шашкат кучешките имена, ама се преживява. и силиконовите цици.
обаче съм върл фен на мара отварачката, макар да не съм я слушала как пеИ, ама името е убиец. даже си търсех отварачка, защото бях гледала клипа.
виж горан брегович върви страхотно с ракия и туршия, в началото на ловния сезон в някое странджанско село. ръцтата, ръцтата. ама по го харесвах като беше в бйело дугме.
йе си малааааааааааааааа любила босанцаааааааааа. ае, со здраве, че ще вземе да ми се отвори глътка рано сутрин. срамота.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 11:13 от matakosmata

# 215
Бубе, в училищата празнуват и двете неща. На 5 или 6 декември идва в клас Николаус, а преди да излязат в коледна ваканция класовете си организират коледно тържество и се правят малки подаръчета от касата на класа (може и родителите да съберат някоя пара), родителите носят сладки, нещо за пиене (кафе и глювайн задължително  Mr. Green) и децата изнасят програма.
Днес събрах повече инфо от училището. Госпожата им не иска да празнуват нито Николаус, нито в някой от последните дни преди ваканцията - децата били много "unruhig". Учителката им е голяма...  Mr. Green Става ми мъчно и гневно, като си представя, че няма да празнуват.
Но аз все пак говорих с една майка, дано успеем да направим нещо.

Сбъдваща, бързо оздравяване!

Мате, радвам се, че Алекс се адаптира в детскта бързо.

# 216
Сесилия, хубаво е, ако си настроен на вълна СПА - плацикаш се, разтриват те, правиш си разходки и пиеш минерална вода на корем. На мен ми хареса много - кокетно, чисто, спокойно, манджата е супер, а народът се разкарва с едни бърдучета с водичка, пие и сияе Laughing.

# 217
Мате що пък да не го вземат. В яслата на Яна има един мъж възпитател. Мисля, че е някъде околко възрастта на Матов и така готино се занимава с децата и си играе с куклите. А е един голям, висок, едър мъже, дето никога ако го види човек на улицата няма да каже, че работи с деца в ясла. Но явно си му е кеф на човека и децата май него най-много обичат.

~Бубето~ много кофти, че няма да празнуват. ДАно вие се организирате. И в наща ясла ги мързеше да организират Мартинфест. Ама тя Яна има време да участва в такива мероприятия
уф отивам на зъбар  Confused

# 218
А бял мерцедес ме преследва в живота къде го забравихте, а  Mr. Green

Сърфи, Тенерифа е 200км обиколка. Има доста интересни места. Ние за 1 седмица успяхме да го пообиколим след като 1 седмица лежахме  Laughing Има Лоро парк (като зоо с разни номера с папагали), там ли беше пак боб слей, разни въжени катерушки...Ел Тейде - но не знам Симоната дали ще я пуснат догоре ..Горе на север има един страхотен плаж със златен пясък (май единствения на острова?) и с палми - Лас Тераситас май се казваше. Това помня на прима виста, мога да разгледам снимките къде сме били. Ние бяхме септември така, че темп на вода сега не знам  Rolling Eyes

# 219
Майра, а вие по кое време бяхте там?

# 220
ами началото на септември? или последната на август и първата на септ ..нещо такова беше Simple Smile Бая жегичка  Laughing

# 221
Сбъдваща, дано ви подмине  Praynig Дано Бобо се оправя бързо  Praynig

Сърфи, тя Майра ти е казала вече за Тенерифа, там сега има и нов увеселителен парк, Сиам Парк, и Лоро Парке с животните. Иначе, северната част е пенсионерска, на юг най-големия курорт е Плая де лас Америкас, но с тъмен пясък. Морето...ами океан е все пак, не е много топло  Wink  Да доуточня, че не съм ходила, но ако искаш ти давам координатите на приятелката ми която има тур. агенция (от вкъщи си работи та може и в неделя или вечерта да се говори с нея, много е удобно  Mr. Green ), тя е била там и то с детето  Wink
Менорка - по-малък остров, не се сещам за големи забележителности, плажовете били хубави. Биба е била там май  Thinking

# 222
Благодаря мацки, а за Fuerteventura две-три думи? Гея сега ще ме погне с метлата, но на мен ми писна да говоря за болни гърла и температури, така че ай ъм сори вери мъч майна  Laughing

# 223
Фуерте не ми хареса. Пуст остров. Има хубави плажове, да, но и силен вятър (то и името на острова е такова  Mr. Green). За сърф (хе хе) е идеално. В Коста Калма няма вятър, но като курорт не е нищо особено. Много немско  Laughing с ресторанти а ла Футтерн ви бай Муттерн  Laughing Водата пак не е много топла  Wink С 2 думи, лично на мен не ми хареса, но пък има много фенове  newsm78
Забележителности няма, ние наехме една кола за един ден и обиколихме малко....нищо особено.

# 224
а ла Футтерн ви бай Муттерн  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт