146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Ами то е вид не се сърди човече, няма зар, а карти където пише колко можеш да вървиш напред. Целта е един заек да стигне до върхът на моркова. Врътката е че има едни карти с един морков, тогава се върти моркова на върха на хълма и някъде по трасето се отваря една дупка - в която може да попадне някой заек  Wink

# 301
  • в сърцето на един мъж...
Мдааа, и ние го имаме тоя проблем с печеленето и губенето Mr. Green Все иска да е първи, все гледа да чийтва Mr. Green

# 302
Който е каzал, че преz zимата не се прави преместване сигурно е имал впредвид нашата епопея. Имахме две седмици да боядисаме, иzчистим и да се пренесем. В края на първата седмица се раzболяха децата, в средата на втората мъжът. Не питайте какво ми е било, още ближа рани.

Големият ми син не може да губи (въпреки хилядите обяснения, че това е нормално), zапочва да се ядосва, става нервен и агресивен въпреки че всяка игра zапочва с уговорката да не се сърди ако zагуби. Онzи ден си мърмореше под носа, че бил loser, zащото zагубил на футбол от баща си. Малкия все още не осъzнава състеzателния елемент на играта.

# 303
  • Варна
Веси,наистина много хубава новина Hug
Пожелавам ти и до края леко и безпроблемно бременеене.

Мате,тоя българския зъболекар детски ли е или за възрастни?
Че едната от майките от рожденния ден на Анджи си спомни,
че си казвала и ме помоли да те питам

На болничките бързо оздравяване!

А и аз да дам една идейка за подарък-моите преди да тръгнат за Бг видяха в една брошура
детски касов апарат+парички и карта за разплащане+продукти.Решиха,че много искат да го имат
и аз си ги изненадах без повод.Голямо копуване  и продаване падна,много се занимаваха.
Естествено и ние бяхме включени в пазаруването,а татко им остана най-доволен,след като се сдоби с
Ферари за 1,50 с отстъпката Laughing А на ме за две мандаринки ми бяха взети 150е Rolling Eyes

А иначе Анджи винаги е първи!В игрите,в качватето по стълби,в яденето...в како ли още не.А дори и да не е свършил първи,той пак си казва -Аз бях първи  и се фръцва. Най-е щастлив като му кажа,че той е първото бебче на мама. Grinning

# 304
Касов апарат малкия получи миналата Kоледа като подарък zа около месец бе интересeн, после монетите иzчеzнаха (предполагам са били погълнати от прахосмукачката) и с тях се zагуби и интерса към играта.  Миналата година тук бяхте препоръчали Colorama, страхотна игра играем я все още цялото семейство.

# 305
Коте, зачудих се аз, къде си се загубила, а то било между кашони и баки с бои. Hug
И как е в новото жилище?

Алекс пък е отскоро винаги "Tagessieger". Peace

# 306
Здрасти  и  от  нас !

НА  Александровците  и  Александрите  на  патерица ,както  и  на  Вечка честити  именни  дни !!!

Ние  напазарувахме за  малката  за  Коледа  сега  остава  да  мисля  възрастните....

Всички  се  ваксинирахме  и  свинският  взе  да   кръжи  и  в  нашето  обкръжение,
 а   за  градината  нямам  думи- неделя  вечер преди  лягане- Зара  по  памперс  слага  шапката ,обува  си   ботушите  и  заявява  че  тръгва  на  градина  Crazy- и  тръгва ,слава  бого  външната  врата  се  отваря  навътре  че  не  може  да  излезе  като  вземе  да  натиска  дръжката,след  месец  два  ще  трябва  вече  да  се  заключваме  да  не  вземе  да  зачезне  Crazy 

Болничките  да  оздравявате   бързо  ,че  празници са  се  задали!!!!!!!

# 307
Здравейте ,моля ви имам една молба Кандидатствах за работа  направо от България  ,на едното място  ме одобриха става въпрос за старчески дом  в източната част на Германия ,но трябва да събера доста документи   Притеснява ме това че  и копие от свидетелстово за  за граждански брак  трябва да представя ,също някакъв документ че няма да кандидатствам на друго място -така го приведох
ако някой е минал по този път  или знае моля ви пишете Не знам  добре немски
В първото писмо ми писаха че ще ми съдействат за квартира и езика ще го науча
Благодаря пишете -притеснявам се защото ще тръгвам сама Може и на лични

# 308
surfline, видях, че живееш в Мюнхен и бих искала да те попитам по Коледа как са почивните дни там? Искаме да отидем до Мюнхен от 26.12 до края на декември, но се опасявам да не би всичко да е затворено /магазини, музеи, заведения/ и само да бием път.
Благодаря предварително. 

# 309
Почерпете се за мое здраве днес ! Не знам колко помъдрях,но със сигурност остарях Wink .

# 310
Лястовичке, богати трапези рано сутрин! Жива и здрава, безпроблемно мътене и красиво здраво бебче на финала.

Грипа ни е треснал здраво, много бухат и кашлят, сополи също. Ани все още има Т, май и тя го кара най-зле. Дано започнат да се оправят вече, че здравите ми нерви взеха да се изпаряват някъде.

Коте, миналата зима по това време сменяхме не само жилището, но и държавата, с 2 малки деца и огромен корем. Не искам да си спомням това време.

Смолянската агитка (точно 4 сме в темата), ще бъдете ли у дома по празниците? Срещичка?

# 311
  • Варна
Веси,да си жива  и здрава!Много обичана и здраво бебече на финала  bouquet

Мохито,Сърфи не в Мюнхен(за жалост),но аз съм и ще ти кажа-26.12 е вторият Коледен ден и се почива.
На 27.12 е неделя,тогава така или иначе си е почивен ден.Но от понеделник 28.12 до 31.12 (до 14.00 часа)всичко си работи
най-нормално.И ще хваните най-големите разпродажби Wink
Заведенията си работят винаги,магазините са затворени през почивните дни, но музеите сигурно работят.
Елате,няма да съжалявате,но преди Коледа са най-големите красоти!Общо взто тук с минаването на Коледа,праниците приключват!

Бдонева,свидетелството за брак сигурно ти го искат,за да знаят коя данъчна група да те запишат,защото тук е от значение дали си женен или не.Поне така си мисля newsm78
Спокойно,сигурно всичко ще е наред,но доколкото съм чувала работата по такива места никака не лека.Успех Peace

# 312
  • Варна
Касов апарат малкия получи миналата Kоледа като подарък zа около месец бе интересeн, после монетите иzчеzнаха (предполагам са били погълнати от прахосмукачката) и с тях се zагуби и интерса към играта.  Миналата година тук бяхте препоръчали Colorama, страхотна игра играем я все още цялото семейство.
А,Коте това е ясно,но те така или иначе само ходят и си дрънчат и ни обират дребните стотинки,така че касичката празна няма да остане Wink

# 313
Лястовички да ти е честито помъдряването. Много здраве, спокойствие, лесна бременност и здравичко бебче накрая.

surfline, видях, че живееш в Мюнхен и бих искала да те попитам по Коледа как са почивните дни там? Искаме да отидем до Мюнхен от 26.12 до края на декември, но се опасявам да не би всичко да е затворено /магазини, музеи, заведения/ и само да бием път.
Благодаря предварително.  

Не съм Сърфи, ама пък съм от Мюнхен  Mr. Green На 26 и 27.12 нищо няма да работи. От 28 до 30 ца ци нормални работни дни т.е до 20 ч. вечерта са отворени магазините. 31ви е половин работен ден т.е. до 14 часа е отворено. На 1ви всичко е затворено.

Сбъдваща дано се оправяте вече  Hug

zayo като чета как си се чуваствала, май и ти си грипозна. ДАно бързо се оправяте

Коте ама сега не ти ли е по-гот в новото жилище?  Wink

# 314
Благодаря предварително.  

Мохито, не съм в Мюнхен, а Нюрнберг Wink, но се съмнявам, че всичко ще е затворено - 24 следобяд , 25, 26(събота може би някои от големите магазини са поне до обяд отворени), 27(неделя) - да, но 28, 29, 30, че и 31 до обяд предполагам, че ще е отворено навсякъде - да кажат мацките от Мюнхен Peace
Ако искаш да пазаруваш, мога да ти предложа да се разходиш до ingolstadt village - на няма и час е от Мюнхен, има си и автобуси до там Wink. Весело изкарване.

Веси, честито - и за рождения ден и за бебока Hug.

Вечке, наздраве на патерици!

Бързо оздравяване на болните - целият клан Сърфови също буха, но това е от времето(рече докторЪ).
В петък сутринта ще ме оперират. Стиснете по един голям пръст, ако са ви свободни нещата да минат бързо и по-нататък всичко да е наред Confused.

Общи условия

Активация на акаунт