146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Сбъдваща честит ви рожденик, да ви е много здрав и палав  bouquet

По темата за дарението за малката Анджи. От няколко дни ви се чудя и се чудех дали въобще да пиша, защото най-вероятно ще се намери сега някой, който да ме линчува, но не е ли по-добре в случая всеки да си преведе парички, толкова колкото е решил без да получава нещо в замяна. Искам да кажа, че дори и парите за пътуването, който ще дадеш Веч - отиване и връщане, биха били повече от полза на детето.
Не знам ..

# 61
Тоничка, от една страна си права, но от друга, ти поне знаеш цените на фотографите тук. Едва ли много от нас могат да си позволят такова скъпо удоволствие.
Нямам претенции да съм супер фотограф, но във всеки случай качеството на моите снимки няма да е по-лошо от предлаганите в някои немски студия. А парите са за благотворителност.
Мога да ти покажа и снимките на момичетата в София. Едната например е с 2 малки деца (малкото е бебе на 3-4месеца), но излизат в парковете да снимат децата на други майки.

# 62
Веч, аз винаги съм се възхищавала на твоите фотографии, скоро ги показвах на съпругът ми и той много ги хареса, но не става въпрос за това.
Имах предвид, че всяко евро е от полза за това детенце.

# 63
Пак ви благодаря, момичета! Карате ме да се червя!
Изтривам снимките, както винаги. Който е много любопитен - на лични.

Петка, върви курса, благодаря за интереса. Все още сме в началото, но мина един месец, започвам да усещам езика и да се отпускам. И правя над 90 % на тестовете, което за мен е много важно, тоест в главата ми влиза нещо. Ще го преборя аз немския, аааа, колко по-сериозни работи съм сборвала.

Тоничка, аз те разбирам какво имаш предвид. Но мисля че няма нищо лошо в тия инициативи, само ще са от полза . Те са независими и отделно от директните преводи по сметките на Анджи. Аз например ако река да преведа да речем 50 евро в сметките, чрез продажба на някои неща в ибей в полза за Анджи, ще допринеса и с още 2 пъти по толкова. 3 по 50 са по-добре от 1 път по 50.
В този ред на мисли, има ли развитие на идеята за ибейските продажби? Може би съм пропуснала нещо...

# 64
  • Am Dorf (BB)
Пак аз... Намерих номер на сметка и тн, за което питах на предишната страница, но къде се нанасят това BG09UBBS80021097437920 и това SWIFT. Никога не съм превеждала пари към чужда банка, искам с интернет-банкиране, ама  Thinking. Хелп!

# 65
  • в сърцето на един мъж...
Мамун, биваме, ша живейм, тъй казаха Mr. Green
Тоничка, аз например нямам никакъв шанс да накарам мъжа ми да отдели толкова пари, за да ги пратя така. А покрай тази инициатива навих още 4 момичета с по две деца. Това не е никак малко. В крайна сметка съм благодарна на Вечка за това, че ще се вдигне от майна си райна, да направи прекрасни снимки на децата ни и тези пари няма да отидат на немкинята, дето се чуди как да си направи маникюра, а ще идат по сметката на Анджи, а аз ще имам прекрасен спомен от това, което съм свършила. И ще се моля Бог да е добър и да даде сили на това слънчево дете да се пребори с болестта!
Всеки сам избира как да помогне Peace

# 66
Мамун, биваме, ша живейм, тъй казаха Mr. Green
Слава Тебе, Господи! Hug
Слушай, а какъв е този самър гифт, според лентичката ти, дето идва след 7 месеца? newsm78

Петка, не се тревожи. Макар и свински, ще мине като на куче! Hug

# 67
Хаха, не казвам Mr. Green Ама не е като на Пепе Joy

# 68
Хаха, не казвам Mr. Green Ама не е като на Пепе Joy
Жалко! Ама има време и за като на Пепе. Hug

Ходи ми се някъде, ама не знам къде. От друга страна Ева е терористка, противоположност на батко си, с когото можехме и околосветско да направим.
Да си имам кахърите. Joy

# 69
Не мога да не ви покажа тези чудни фотографии  Whistling Whistling Whistling

# 70
Аааа рано ми е още, след два броя секцио, за да е като на Пепе Mr. Green А и за сега смятам да спра на две Sunglasses
Мда, и аз имам твоите кахъри Whistling
Сърфо, супер са Peace Кой им е майстора?

# 71
tan_nia   чрез  пей  пал  е  най  лесно!  на  станицата  на  Анжи  е  инфото,  аз  следя  събитията  в  ФБ  там са  по  подредени  някак  нещата .... Praynig да  продължи  с  същото  темпо  от  днес набирането на  средствата

Сбъдваща   много  здраве  и  прекрасно   детство  на  порасналият  ви  юнак  newsm59

Болните  да  оздравяват!!!

# 72
хоп-троп Simple Smile
Муни ние се решихме за Кипър и мисля че добре ще изкараме , особено сега, когато не е толкова шумно и пренаселено там.
И аз мисля, че инизиативи , като тази с фотографиите са смислени  Hug

# 73
Добрутро.

хоп-троп Simple Smile
Муни ние се решихме за Кипър и мисля че добре ще изкараме

thumbsup  ако търсите спокойна почивка Кипър без англичаните е супер.  Laughing

И ние започнахме да оглеждаме за почивка, ама къде, какво и кога ще е още ни е много мътно. Аз искам Festland - Португалия или Северна Италия, Сърфов пък бучи за нещо презокеанско или Египет, ама седмица кораб по Нил+ седмица плаж, но на мен не ми се лети толкова продължително със ситната и ме е шубе да се возя на кораб. Цирк Буш  ooooh!

Гейски, майсторът не го познавам, но моделът ми е много любим тип Laughing
Хайде за добър ден още една "слънчева" фотография Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 11:19 от surfline

# 74
И ние измисляме къде да е почивката. И мен ми се ходи надалеч и екзотично някъде. Нямам нищо против за круиз в карибите пак  Sunglasses Обаче не знам с Яна как ще е. Ама това евентуално другия ноември, тогава ще е пораснала.

Веч може ли да резервираш за мен час за снимането за неделя 6.12? ЗА съжаление при нас няма да стане със спането  Confused, че тогава са родителите ми тук и сме пълна къща

Общи условия

Активация на акаунт