146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Вечката е уредена - ще домува на моя диван Mr. Green А аз ще имам три дни на разположение да намачкам оня бонбон сладък Хамлетов Blush
Сърфо, ясно Sunglasses

# 76
За Канарските няма или поне не намерих директни полети . С някакви прекачвания в Милано ...

# 77
Как да няма полети до Канарските, или аз нещо не разбрах?  newsm78

И ние гледаме каталози за лятната ваканция  Sunglasses По-рано няма да ни огрее поради новата работа на мъжО. Презокеанско, живот и здраве, другата зима  Sunglasses

Тан_ния, гледай бланката за преводи в ЕС  Peace

Сбъдваща, ами нищо не става с ибей понеже никой не намерихме с акаунт който ще пусне аукционите.  Sad

Милена е добре, 37 и ми се качва на главата  Mr. Green

# 78
Не намерих директни. Ние не търсим само летни ваканции. Караме я на много , но кратки. Една дълга лятна не ни харесва. Затова ще ходим сега за 7 дена.
Лятото бяхме за 10 дена само и сега имаме време. 

# 79
TUIfly, Condor, Air Berlin летят до Канарските, и през зимата.

# 80
и мен ме бройте за 6.12.
а хапване и пийване ще си правим ли, нали знаете, че аз това много го уважаам Flutter

алекс няма никаква температура вече ден и половина. не знам какво беше това с 40тте градуса newsm78

# 81
Аре, прасетата кацнаха и у наше село. В класа на баткото има вече потвърден случай. Той снощи много кофти кашлюка, та сега е под върло наблюдение.
За Мюнхен - организирайте се много моля и направете план-график. За да не стане така, че трябва да снимам като побъркана 20 деца накуп и да не мога да направя читави снимки.
Моите колеги от хора си направили сами проучване и шефа е звънил в клиниката, та е говорил директно с доктора на Анджи и той го е посъветвал, ако ще правят дарение, че може направо на сметката на клиниката да бъде. Затова сега ще направим "Гърне за Анджи" и на следващата репетиция ще събираме парички.
МНого ми е кеф!

# 82
Веч, за сега едната партида е за 5-ти, другата за 6-ти Wink Гледам да ти улесня живота, ако може Grinning

# 83
aз съм когат може. ша са съобразя с множеството. питах за едини и пийни, ама нема отговор...........

вечке, ша доживейм да са видим.
сичките прасета-на мезетаааааааа.

# 84
Мато, според мен е излишно питането ти Laughing Нали требе да се полее добрата работа Sunglasses
Бтв: намерила съм ти телефона на къщичката. Обаче се ползва само с уговорката, че се празнува детски рожден ден там.

# 85
aз съм когат може. ша са съобразя с множеството. питах за едини и пийни, ама нема отговор...........

вечке, ша доживейм да са видим.
сичките прасета-на мезетаааааааа.
Е, па аз писах, да си намерите място за "едини и пийни", ама глас в пустиня. Ти по ги поназнайваш кръчметата там, клубчетата и тн. Искам да има детски кът и (или) да има голям прозорец

# 86
сега, къде ще е местото за снимките. второ, не може ли в таз къщичка и там направо да си донесем манджарето..........
знам аз, таратанци Mr. Green но големи джамове има в онуй кафе до нас и е много светло.......
а кой ще играе дядо кука и ще раздава на децата подаръци.
ми уговорка може за детски рожден ден, ако не искат докимент за дата на раждане, ще празнуваме рожден ден втори път Wink

# 87
Между впрочем, парите за Анджи вече са събрани  Party

# 88
сега, къде ще е местото за снимките. второ, не може ли в таз къщичка и там направо да си донесем манджарето..........
знам аз, таратанци Mr. Green но големи джамове има в онуй кафе до нас и е много светло.......
ми уговорка може за детски рожден ден, ако не искат докимент за дата на раждане, ще празнуваме рожден ден втори път Wink
Елиас може да мине за рожденик  Mr. Green (нали е дребен). Никой не му дава 13 месеца, пък като го видят да ходи и само дето не припадат.

Татянче, не е цялата сума още. Нали трябва да е кръгло 200 000 евро?

# 89
Елиас може да мине за рожденик  Mr. Green (нали е дребен). Никой не му дава 13 месеца, пък като го видят да ходи и само дето не припадат.

Татянче, не е цялата сума още. Нали трябва да е кръгло 200 000 евро?

Събрана е бе Катя, събрана е.

Общи условия

Активация на акаунт