146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
O,Sbadvasta stana mi ma4no za vas Sad
Koga nai-nakraq ste izlezete ot taq wartelegka
Dano skoro da se opravqt de4icata.
I se mqtaite nqkade na snqg i po-studnko,da ubiqt mikrobite

Sory za latinicata Rolling Eyes

# 481
Охх Сбъдваща, съжалявам, да ви минава бързо и да сте здрави за празниците Hug

# 482
Сбъдваща,  Hug Бързо оздравяване!

# 483
           Мили момичета,здравейте!Имам нужда от юрист,който познава немското законодателство.Ако има такъв сред вас моля да ми пише на лични.

# 484
И моят дечковец е с температура от вчера!38,4,но тази вечер вдигна 39,5.Утре на доктор,но нито кашля,нито хрема има  Rolling EyesВ понеделник имам термин за амбуланно ОП - Spiegelung Gebärmutter ,дано имам сили да отида,че вече 1 път отложих термина.
Сбъдваща мечти ,бързо оздравяване на дечицата!

# 485
Добро утро!
Нощта на Ани мина спокойно, изглежда по-добре от вчера. Дано не се влоши преди прегледа утре при нашата педиатърка. Ники обаче не спря да повръща, не успяхме да овледеем положението. Сутринта стегнах сак с бельо и играчки и ги пратих в спешното с татко му, с идеята че хоспитализация е много вероятна. Стискайте палци, моля.

# 486
  • Германия
 Сбъдваща, дано мине всичко бързо! Hug Hug Hug

# 487
  • на езерото
  Мише да ти е жив и здрав именника днес   bouquetи бързичко оздравяване на него и Ани Hug
 Сиси и при вас дано бързо минава температурата на Мити, целувки Heart Eyes

# 488
Честит Празник на всички именници и именнички днес!
На болните да оздравяват!
Сбъдваща, Маги също повръща така точно преди седмица. Но мислехме, че е преяла, понеже имахме гости тя като невидяла лапаше пасти, бисквити, плодове, всичко безразборно каквото докопа от масата. Иначе, не и даваме да яде толкова много сладкиши.После цяла седмица беше с повишена температура /около 38 градуса/, която от време на време падаше. Но иначе си беше добре, никакви сополи или кашлица, затова помислихме, че може да и никнат зъби и затова да е така. Обаче и Мишо вдигна температура 38 и той нямаше нищо друго- никаква кашлица, никаква хрема, има настроение, играе си, има апетит... Много странно беше всичко, но от цялата работа трябваше да си остана в къщи, понеже децата с температура не ги искат на ДГ. Жалко, тъй като започнах един интензивен курс по немски, 7 часа на ден и изтървах много материал.
Апропо курс. Курсът се поема от Arbeitsagentur. Ако сте регистрирани като Arbeitssuchend и нивото на немския ви не е от най-високите, бюрото по труда ви поема Deutsch für den Beruf. Пиша го, понеже за някоя друга мама може също да се окаже интересно.

# 489
Ники е започнал да се обезводнява и ще ги приемат веднага в болницата. Като имам новини ще пиша.
Благодаря за честитките!

# 490
сбъдваща, дано скоро всички сте здрави...... Praynig

# 491
Уф, много ми е мъчно като чета такива работи  Cry Баш на празника му  Sad Дано съвсем скоро се оправя  Praynig

Честит празник на всички празнуващи! Имахте ли нещо в ботушите?  Grinning Аз получих огрооооомен Дядо Коледа от шоколад, и новия албум на Аз и Аз  Laughing

# 492
  • Germany
Сбъдваща, дано скоро сте здрави всички  Praynig Praynig Praynig

Вчера Саши цял ден казва, че го дразни гърлото, и вечерта заспа в 6часа  Shocked и спа до тази сутрин до 8ч.  Shocked Няма Т, яде си, пак казва, че го дразни гърлото - не знам какво ще излезе  Rolling Eyes

Иначе сутринта в ботушите на всички имаше лакомства  Crazy И моите деца днес са закусвали само сладки работи  Twisted Evil Симон уж не може да говори хубаво, но как хубаво казва Харибо, близалка и бонбонче   Flutter Flutter много бързо усвои правилното говорене   Whistling 

# 493
  • Германия
Честито на Никитата днес!

Татяна, блазе ти, аз същия този албум ще го чакам до Коледа Confused

# 494
моето майче също има имен ден днес, но й се е свило сърцето, защото аз от четвъртък съм с гнойна ангина, смених 2 антибиотика и облекчение няма.а май и ухото ме наболява. какво ще става не знам, но дано не се влошавам, че нямам сили вече.
Някой да има опит с тая гадост? Четох, че може да се "пробият" сливиците,от лекар естествено, така че да изтече гнойта, имало веднагически облекчение... Утре ще ходя на УНГ, да видим той какво ще каже...

Сбъдваща, честит празник на детенцето ти. Пожелавам му бързо оздравяване.
Ако има и други с повод за празнуване, честито и на тях Simple Smile

Аз май не съм чувала песни от новия албум на аз&аз, по принцип ги харесвам, въпреки, че са леко депресивни Wink

Общи условия

Активация на акаунт