146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Аз май не съм чувала песни от новия албум на аз&аз, по принцип ги харесвам, въпреки, че са леко депресивни Wink

Pflaster със сигурност си чувала, то е номер 1 в момента в класацията, та го пускат постоянно по радиото  Wink
Бързо оздравяване, наистина отиди при УНГ щом са сливиците. Еритроницин ли пиеш, или Пеницилин?

# 496
ами до вчера вземах amoxicillin,той е от сем. на пеницилините, а от вчера съм на clarithromycin, той пък не знам какъв, но вземам 3 таблетка и никакво, ама никакво отпускане... едва преглъщам.... добре, че поне без проблеми дишам...

# 497
Честит имен ден на имениците! И бързо оздравяване на всички болнички!  Hug

Аз преди да дойда в ДЕ бях с ангина, алергична съм към пеницилин и ми изписаха някакъв антибиотик от който буквално 3 дена не можах да стана от леглото. Това ми беше последното пиене на антибиотик - от 8г насам не ми се е налагало слава богу Praynig

За Никулден тази година правих пангасиус и ротбарш (костур?) филе. Не обичам шаран - все ми мирище на тиня Sick

Пробвах да снимам децата, но не бяха много фотомоделски-настроени  Crazy Въпреки това има няколко добри снимки Laughing
Ето малко от снимките на Ясмин Wink

# 498
Тити е с 40 градуса,в спешното казаха 4е няма възпалено гърло или ушенца,а е вирус .За 2-ри път вдига така.Може ли ако ушенцето се е възпалило да дава по висока температура?Разликата като меря в дясното 40 ,ляво 39 и 5 .Вече търся бабешки методи за сваляне.Последно лятото беше с 40 градуса и го тресеше.Много се шашкам  Praynig
Гея,как действаше при високата температура?

# 499
При висока Т (последно имаше Т преди 2 г. някъде) единственото с което я сваляше беше да го съблека по боди и нурофен. Никакви дрехи, никакви завивки ... може само 1 лек чаршаф при спане и парното на слабо за да не се претопля.
Иначе каквот ои да му давах , като го извадех от завивките след сън имаше 40 и над 40  Rolling Eyes Тогава именно в спешното веднага го разсъблякоха по боди.
Бързо оздравяване на всички . Аз от няколко дена също влача един вирус и даже днес следобед не ми беше добре, но се надявам да се оправя без задълбочаване. Сега съм се снабдила с 2 вида чай от Дм лайка и ингвер и ингвер с женшен и сварявам една кана с 1/2 дюла със семките и от тези 2 чая по едно пакетче и пийвам.
Сега , като си припомних какъв ужас беше това с 40 градусовите Т  Sad  Дао децата бързо се орпавят и не боледуват често.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 21:48 от jabata_dil

# 500
Ники е доста по-добре. Започна бързо подобрение още на 6-тия час след старта на вливанията. Вече яде, усмихва се, прави бели. Повръщането е спряло. Надявам се във вторник да са си вкъщи. Дано разберем и каква е причината за това чудо.
Да видим утре бронхита на Ани на какво дередже е.
Лека вечер и бързо оздравяване на болните!

Температурата сваляме бързо с нурофен и събличане. При упорита температура действа добре и игра с вода, в която плуват кубчета лед. Например пускане на корабчета в леген студена вода. Но работи само ако детето е жизнено. При тоя свинския грип децата ми бяха парцали само с малко над 38, а при предишни боледувания 39 градуса изобщо не са им се отразявали.

# 501
На всички болни малки и големи бързо оздравяване.
На именниците и бургазлиите Честит празник.
Ние вместо риба ядохме сладолед. Ако се разболеят децата (чукам на дърво) ще си потопя лакомата глава в лиген студена вода.
Децата днес получиха първият си общ подарък kugelban.
Някой има ли идея защо нямам кредор с Windows7 sam??

# 502
Котарана,същият kugelban подарих днес на сина ми Simple Smile .Не удържах до Коледа.Падна страшна игра и едвам се отлепи да ляга.За кредора нямам идея,виж в настройките на Windows-a ,аз съм с кирилицата на инжинера и съм доволна(за All Windows e).Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=59215.0 .
Мъжът ми е Николай!Отложихме хапването на шарана за следващият уикенд,живи и здрави само да сме!
Успях да смъкна температурата и сега е 38,но гледам се качва.Носът е запушен,не спи добре,дано мине само с това.Дай боже да е спокойна нощта!
Сбъдваща мечти  Hug .
pinka -Нинка Simple Smile радвам се да те видя тук Simple SmileПоздрави на именничката ,със здраве да си носи името! Heart Eyes

# 503
Алоха!

Сбъдваща  Hug . Радвам се, че ситното се подобрява. Голяма мъка е с тия коремни вируси - е ли пък баш на празника на детето Confused , но те май ще се окажат много типични за есенно-зимния сезон . Стискам палци и Ани да се оправя.

Сесилия, палци и за теб и твоят юнак.

Наздраве на именниците.

При температура и жизнено детИ и аз като Котарана пускам няколко ледчета и патици да плуват в един леген и я оставам да ги вади. Ако е отпусната - в кревата по тениска и чорапи и на петите, под чорапите слагам по един дебел резен лимон.

В събота бяхме да гледаме New moon - в тоя филм има едно хубаво нещо и това са кормните мускули на Джейкъб. Направо са осакатили книгата ooooh!.

Ich&Ich определено не са моята музика, но другата пролет The Cranberries са на турне и то с Долорес, така че ако на някой му се ходи на концерт и обиколка в Кьолн - да свирка Wink

# 504
След дълго умуване,изследвания и абщрих от гърлото(само е червено),педито предписа амоксициклин.И тази нощ Тити беше с 40 градуса.Вирусна инфекция!Добре ,че таткото си взе отпуска 2 дни заради моето ОП(което отложих),та сега е с малкият.Сдавам багажа вече.Едно момченце от групата на Тити  в детската градина е също болно.А-а-а- само да се закрепим здравословно и хукваме някъде на студено,писна ми с тия вируси.
Ноща пробвах да слагам мокри чорапи,кърпа на челото,но малкият не трае и секунда.
Вчера при 39 и скачаше по леглото  ooooh!
В петък се канех да гледам New moon,но детето започна да вдига Т!За обедната прожекция имаше само 4 заети места!
Ich&Ich ,си ги слушам от You Tube  Simple Smile
В четвартък идва Николаус в детската градина,чорапът беше пълен с ябълки,мандаринка и орехи .
Някой резервирал ли е почивка от тук http://www.spar-mit.com/ ?
dezita ,Сбъдваща как са децата?
surfline ,благодаря !
На сайта на Lufthanza има билети по 99Е ,аз букнах за края на май.
Срещата в Мюнхен беше вчера, нали?Има ли снимки?

# 505
  • Germany
И аз да се запиша - Саши е с ангина  Cry и ще пие АБ, снощи беше с много висока Т, а сутринта едва отиде на лекар - сега живна, но плаче че ще изпусне от училище - а аз ходих да се обадя на учителката и тя му изпрати тетрадката със задачки и сега е доволен  Crazy
Симон пък след боледуването за първи път е на градина днес, имат празненство за Николаус - трябваше да носим един чорап на таткото  Crazy - дано да се забавлява, защото след 10 дни плътно до мен днес постоянно повтаряше, че не иска да вижда децата и учителката  Tired

# 506
dezita, Сбъдваща, дано бързо оздравяват дечицата!

# 507
  • Germany
Някой виждал ли е къде се продват John Frieda - продукти за коса?

# 508
В DM,предполагам и в други дрогерии!

# 509
Някой виждал ли е къде се продват John Frieda - продукти за коса?

В ДМ, да. За Мюлер не знам, че нямам наблизо и не ходя редовно. Една приятелка ми хвали, хвали шампоана и балсама ..аз пробвах за кафява коса и не бях впечатлена Rolling Eyes Но тя е руса де..може би за руси и уж по-изтощени е друго Thinking

Общи условия

Активация на акаунт