Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 819
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Nani_na  Wine Glass
тя Нериман затова бърза да я сватоса с прокурора. hahaha
Макар, че и тази любов ми се струва въздух - той човека на години и изведнъж така се влюбва, пък и Сухи обичала цял живот Ихсан, ама при първа възможност се уреди....  Rolling Eyes newsm78

# 286
Копирам серията в докса, само още малко.....

# 287
  • София
Морганче, може ли да те помоля да погледнеш когато имаш възможност клипчето от 7:29 мин. http://www.youtube.com/watch?v=rU8qjItnr5k  ББ Какво си говорят Керим и Демир? И още нещо, ако може Embarassed тук от 3:34 мин ББ Какво казва Аси на семейството си? http://www.youtube.com/watch?v=MfNh8iDHqJQ Благодаря newsm51 Hug Hug Hug Тази вечер и аз се нареждам на опашката за серията Mr. Green
зщрвото клипче ББ говорят си за това какво ще бъде и как е.... Демир казва на Керим, че той през тези 5 години е имал някъде на много километри от него дете, как се е случило това, защо, защо има такава съдба,от 5 години има дете а не е видял как е пораснала, но вече ще е до нея, от днес нататък няма да се разделят, Керим му казва че те и тяхната гордост са виновни.... просто cи говорят по мъжки и си късат ризите - това e, има и още ама не мога да разбера всичко Mr. Green

втория клип Аси казва, че Демир си е заминал, затворили са чифлика, и че заради смъртта на сестра си, не може да остане повече тук, накрая им казва че е бременна - всички за щастливи, Нериман се притеснява как ще гледа детето сама, пита я дали Демир знае за това и въпреки всичко си е тръгнал, но Аси им казва, че не е можла да му каже ами това е, ако някой иска да ме поправи, толкова разбрах Mr. Green

# 288
А как пъшка милата, все едно е с предродилни болки  hahaha hahaha hahaha
Край, Нериман от тук насетне ми е фаворитка, след тези сцени в сауната и фитнеса, ще припадна от смях newsm19

# 289
  • София
оххх аз бая съм закъсняла с отговора, вече са ти отговорили Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тоз раговор и аз съм го изпуснала в сериите на английски или съм забравила, че го има doh

Miss Smiley мерси за линка, и аз ще го гледам, определено ще разбера повече от непреведения клип Mr. Green

ама вие гледам добре се подкарахте на винце  Crazy
аз ще си сипя едно бяло, че не съм фен на червеното
 Flutter

# 290
Морганче, може ли да те помоля да погледнеш когато имаш възможност клипчето от 7:29 мин. http://www.youtube.com/watch?v=rU8qjItnr5k  ББ Какво си говорят Керим и Демир? И още нещо, ако може Embarassed тук от 3:34 мин ББ Какво казва Аси на семейството си? http://www.youtube.com/watch?v=MfNh8iDHqJQ Благодаря newsm51 Hug Hug Hug Тази вечер и аз се нареждам на опашката за серията Mr. Green
зщрвото клипче ББ говорят си за това какво ще бъде и как е.... Демир казва на Керим, че той през тези 5 години е имал някъде на много километри от него дете, как се е случило това, защо, защо има такава съдба,от 5 години има дете а не е видял как е пораснала, но вече ще е до нея, от днес нататък няма да се разделят, Керим му казва че те и тяхната гордост са виновни.... просто cи говорят по мъжки и си късат ризите - това e, има и още ама не мога да разбера всичко Mr. Green

втория клип Аси казва, че Демир си е заминал, затворили са чифлика, и че заради смъртта на сестра си, не може да остане повече тук, накрая им казва че е бременна - всички за щастливи, Нериман се притеснява как ще гледа детето сама, пита я дали Демир знае за това и въпреки всичко си е тръгнал, но Аси им казва, че не е можла да му каже ами това е, ако някой иска да ме поправи, толкова разбрах Mr. Green

Още веднъж благодаря Hug Hug Hug то било на англ. преведено, ама кой да го види Blush

# 291
А как пъшка милата, все едно е с предродилни болки  hahaha hahaha hahaha
Край, Нериман от тук насетне ми е фаворитка, след тези сцени в сауната и фитнеса, ще припадна от смях newsm19

Действително в днешния епизод Нериман беше неотразима и не се заяждаше много, е само малко със Сухито, но това и е простено. Но само какви ги спускаше за сауната, за фитнеса.  Joy

# 292
Мелек се държи като 15 год.(като се има в предвид, че е поне 4-5 год по-голяма от Аси) и  думите на брат й я карат да докаже, че Али може да се влюби в ная. А това я амбицира, като нещо не е разрешено, то е по-сладко. Нали ни е "тинейджър"....

# 293
А Фатма как здраво се беше захванала с лежанката  Crazy hahaha

# 294
Ние пропуснахме Сухито. Жеста и на помирение с Нериман, обяснението за Адана (хотела) и че щастието на децата е по важно от всичко останало. Постъпката й беше подобаваща и заслужава моето  smile3501.

# 295
Купон сте заформили  Hug Да взема да се присъединя newsm78
Хайде мезето от мен

Нериманката беше се развихрила днес, та чак сватоса Сухито и прокурора  Joy

Морганче, много добре ти се е получило клипчето   bouquet Успя да ме разревеш, а съм ги гледала не знам колко пъти и пак си  Cry

# 296
  • София
Ние пропуснахме Сухито. Жеста и на помирение с Нериман, обяснението за Адана (хотела) и че щастието на децата е по важно от всичко останало. Постъпката й беше подобаваща и заслужава моето  smile3501.

ее има си хас след 50 серии още да получава факсове от сестра си hahaha hahaha hahaha

взе да влиза в час и да става човек от нея, има надежда Joy Joy Joy

# 297
Аз ви изоставям..възглавницата ме зове...
В утрешната серия Нериман ще е с 3 гр. по-лека. hahaha hahaha

# 298
Ако продължаваме на вино, ето и от мен:

# 299
Крони,благодаря за хубавото  мезе! HugТо много върви с винце!,Ееее не мога да не си сложа още една чашка.Пък и винцето е супер. Hug

Хай наздраве!!!!

Момичета тази вечер пиеме,за да имаме тренинг за следващите серии. Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт