Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 779
  • 742
  •   1
Отговори
# 360

Добро утро и усмихнат ден!!!

# 361
Добро утро и от мен!
Все повече ми харесва Аси! И акъл, и красота, и разбиране към другите! Всичко си има, но не е щастлива!

# 362
  food010 добро утро smile3507

# 363
 newsm51
Добро утро и от мен!

# 364
Мерилин, благодаря за серията снощи!  bouquet

# 365
Добро утро и от мен!
Малииииииии едвам изчетох - изписали сте 10 стр.
Краси ние с тея мъжки аватари.... БГпапа съвсем ще спре да идва при нас. Мене от отдавна ме е емнал, че си менкаме капите, а сега и ти. Ама няма лошо де! Mr. Green
За серията: Това недорасло, недоразвито и инфантилясало същество направо ме уби. Как само мислеше дали да каже и най- накрая изтропа. Нещастница, той за това и живота е никакъв. Мелек = паразит и душевен вапир. А Али, дори не мисля да го коментирам. Него когато и да го бият все е екъсно и все е малко.
Сухито вече умница взе да става. Евала! А и с Аси се държи много добре. Ама то толкова луди, пу да вземе да прихване отново.
Нериманката ме съсипа....уникална!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Демир - и в беса си красив бе....Ама ревнува ли?! Ще се развежда, да ама у шестък. Като ги видя заедно май забрави този факт.
Керим вече все да плужлясва много и ме дразни. Не бил виновен! Е ако той не е, аз ли съм. Пъна се като глис на буца да се ожени за Дафне. Не бил виждал такаво красота: тинтири - минтири. Сега пак Флюбен. Карфици под ноктите за него
много дълго стана...

Приятен и успешен ден на всички ви!

# 366
Добро утро!
Снощи пак сте вихрили купон Crazy Grinning
В днешната серия ще има много милички моменти Heart Eyes
Снощи ги подпуках напред ooooh! ooooh!,а уж нямаше да гледам Confusedвече съм перманентно недоспала и уморена покрай този сериал Crazy Crazy
Великолепна актьорска игра на Мурат!!!Голяма наслада за очите Heart Eyes

# 367
Добро утро и от мен  Hug
едвам ви изчетох  Heart Eyes
но още не съм гледала серията Cry ... следобяд ще си правя маратон  Mr. Green
малко стимул за хубав и успешен ден   bouquet

# 368
С такъв стимул работи ли се? Други работи се правят ако ме питаш newsm03

# 369
# 370
Добро утро и от мен! Hug

Демир като вземе да ги мятка онея ти ми гневни,ревниви погледи и изпадам в див транс. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМай бързо осъзна колко пребързано взе решение за развод.А сега да видим как ще умилостиви гордата Аси. Mr. GreenМакар че какъвто е пич едва ли ще му е много трудно. newsm53

# 371
Рядко се изказвам, но снощи вече нервите ми не издържаха. Ядосвам се на сценаристите. Абе филма нали е "Аси" и ние очакваме действия с Демир и Аси. Какво се получава. Дадат един момент двамата и Аси тръгва на някъде, и все ходи. Абе задръжте кадъра на тия млади хора, имат проблем, да го изживеят на екрана , та и ние с тях. Започнах да бъркам  кои са главните герои във филма. ААААААААА.

# 372
  • София
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2

то момата ни ината, ама не може да устои на чара на момъка Mr. Green то кой ли би могъл?? - аз поне - не мога Crazy

като ревнува е направо уникален - голям сладкиш, как я изгаря с поглед, само като си помисли, че може да се вижда още с Али и направо откача hahaha hahaha hahaha

Всички ли са живи и на лице след запоя снощи??? Mr. Green

# 373
Привет на всички! Хареса ми вчерашната серия. Аси  добре осъзнава, че проблемът й е гордостта, но какво да се прави,не може да надскочи себе си. Демир и него хем го боли, хем го сърби. Керим ме подразни с откровеността си. Не съзнава ли, че така наранява жена си? Ако иска вече развод, добре, но ако не, поведението му е погрешно. Моментът в сауната беше много забавен. А Мелек я третират като дете. Това момиче затова и не е порастнало. Тя не ме дразни с поведението си досега. Влюбена е  и е готова да прости всичко на любимия, независимо от предупрежденията. И не мисля, че каза нарочно на Демир за срещата на Аси и Али. А и кой му е крив на него, че е толкова ревнив, чак не разсъждава трезво? Хубаво му каза Керим, че Аси ако е искала Али, да го е получила отдавна. То май всичките турци са все ревниви.  Поне това се вижда от филмите им.

# 374
  • София по рождение
Добро утро милинки. Снощи гледам доста алкохол сте изпили. Дано да сте добре днес  Joy Краси мерси за кафенцето. Аз гледам повторението и чакам кранчето. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт