Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 816
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
jeyda и аз мисля така за Демир, колкото и да си влюбен той на моменти прекалява, как и каза само " - защо си още тук, казах ти да си идеш у вас...." ooooh!
не знам как му се събра в устата просто, и много други такива, но Асито седи и търпи - аз се съмнявам че ще го направя, колкото и да е Убав.... Crossing Arms

а за разговорите - да, той Керим добре му го каза - " - тя ти е жена, иди и говори с нея......" - за Али когато му се жалваше Демир, ама те да не би да си кажат някоя дума вповече - много са пестеливи и двамата, та за това са на това дередже.....

# 406
  • между морето и небето
А според мен нямаше да се стигне до думи като " - защо си още тук, казах ти да си идеш у вас....", ако Демир не се правеше на железен, когато имаше възможност. И Аси да беше проявила мааалко повече смелост.

А сега само броим епизодите до развихренето.

# 407
Ми тя, ако си беше тръгнала да не мислите, че той щеше да я пусне просто така. Щеше да намери някаква причина да я спре. Той просто в ядя си  от собствения си инат/гордост говори неща, които въобще не мисли и още повече усложнява ситуацията  Thinking.

А Керим каза и на Дефне  защо напуска къщата, но защо не седнаха да си поговорят след това. И щом е с отвързани ръце те и гащите му паднаха и хоп при Дорчето, а и тя такива белтъци му хвърля и с право той я провокира. #Crazy

# 408
  • София
Ха здрасти, днес ме подхвана работата рано сутринта и докато дойда бая сте изписали. Какво ше дъвчем днеска?

# 409
  • София
А според мен нямаше да се стигне до думи като " - защо си още тук, казах ти да си идеш у вас....", ако Демир не се правеше на железен, когато имаше възможност. И Аси да беше проявила мааалко повече смелост.

А сега само броим епизодите до развихренето.

мдаааа щото са му бяха много скъпи думите тогава, довечера ще моли за прошка и ще се извинява..... ама не трябваше да се стига до тук Whistling

Той просто в ядя си  от собствения си инат/гордост говори неща, които въобще не мисли и още повече усложнява ситуацията  Thinking.

мдааа пак стигаме до извода, че освен Мурат и Демир е зодия Овен  hahaha hahaha hahaha

# 410
Морган, може и да си права. Laughing
Те на всички много бързо им се пали фитила и  argue newsm52 af

П.С.  Мата привет.   bouquet

# 411
Аси доста поумекна след сватбата,за тва спор няма.Но в онзи така цетиран днес разговор с бармана в Истанбул,Демир каза "когато аз направя крачка напред,тя се дърпа назад.Когато аз се отдръпна,тя престъпва към мен"(цетирам по памет)и е прав.Те постояно се гонят един друг,ама все нещо им пречи да изравнят хода и да закрачат заедно един до друг. Thinking

# 412
Аси доста поумекна след сватбата,за тва спор няма.Но в онзи така цетиран днес разговор с бармана в Истанбул,Демир каза "когато аз направя крачка напред,тя се дърпа назад.Когато аз се отдръпна,тя престъпва към мен"(цетирам по памет)и е прав.Те постояно се гонят един друг,ама все нещо им пречи да изравнят хода и да закрачат заедно един до друг. Thinking

Липсва диалог, те никога не сядат с отккрити карти, а всеки разбрал недоразбрал си го тълкува по своему. Thinking

# 413
Здравейте, момичета!
Работата така ме е погнала, че едвам успявам да ви изчета, а какво остава да драсна някой ред. Но вие сте разнищили добре нашите любимци. Съгласна съм с вас, че дублажа е лош, но пък аз като изгледам серията на български пак се връщам да я гледам в оригинал и тогава още повече се наслаждавам. А за думите на Аси, че любовта е като смъртта - така се изрази и Демир преди време не смятате ли, че последната пасан на Миро много пасва на любовта им? А пък и по някякво съвпадение клипът е заснет в Турция!
http://vbox7.com/play:5492da59

# 414
  • София

Липсва диалог, те никога не сядат с отккрити карти, а всеки разбрал недоразбрал си го тълкува по своему. Thinking

е то ако имаше и ако си казваха всичко - "право куме в очи" - щяха да карат по моя сценарий - 4 серии  newsm47

# 415
  • между морето и небето

И почти винаги с едно наум и се обвиняват в липса на доверие.

# 416
Аз ще бягам да не ме хванат на местопрестъплението. Joy Joy Joy

# 417
  • София
Цитат
Липсва диалог, те никога не сядат с отккрити карти, а всеки разбрал недоразбрал си го тълкува по своему.

ББ: тя мисля, че тази вечер още ще му го каже, че проблемът им е, че немогат да говорят един с друг!

Според мен той осъзна колко е сгрешил и ще опита да посмекчи нещата, но ще му е доста трудно Sad Още повече, че беше доста рязък с Аси заради мекошавата си сестра  Crossing Arms

А, с това "батко, мислиш ли, че Али още е влюбен в Аси?" направо ме разби (хммм и рима стана неволно)  ooooh! Какво очаква той да й отговори " да, влюбен е в жена ми и аз се развеждам, за да му я освободя".... Joy

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 12:36 от missence

# 418
Тя тази мекушавата е задминала и тримата глупаци, такива ги върши, че е за публично наказание заедно с този плужек Алито.  #2gunfire

# 419
Аз смятам, че ако Аси си беше събрала чукалата когато Демир излезе от затвора, той нямаше да тръгне да я връща. Поне аз така си мисля.....
Колкото до онова безмозъчно създание - вече си мисля, че тя започва да мрази Аси заради Али и всячески се опитва да настройва Демир с/у нея. За Мелек, Аси е заплаха и някак си ми се струва, че с държанието си се опитва да си разчисти пътя. Попита риторично Демир, защото тя си мисли това. И понеже е много Флюбена - самата мисъл я кара да откача.

Общи условия

Активация на акаунт