Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, благодаря на ВСИЧКИ които ми отговориха на въпроса!А по въпроса за питието,предпочитам вино.
Пияна жена-весела къща

# 496
Това е за почитателките на Бърбън-а:

# 497
  • София
Ха Олимпиада им се дощяло на някои. Че те не знаят с каква нация си имат работа. Че ние закусваме стабилно ето с какво:

Ха да видим кой кого!

# 498
Ха Олимпиада им се дощяло на някои. Че те не знаят с каква нация си имат работа. Че ние закусваме стабилно ето с какво:

Ха да видим кой кого!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm74

# 499
  • София
Мата, аз снощи писах как дядо ми закусваше цял живот - мекици с червено домашно винце  Crazy Crazy Crazy

така че не се учудвам от закуската дето си я постнала  Joy

ама това сме ние - юнаци, само руснаците могат да се състезават с нас hahaha hahaha hahaha

# 500
  • София по рождение
Маймунка бих си поръчала и аз едно от твойто питие заедно с компаньона на Ваня, /като и омръзне/  Joy

# 501
Благодаря ти viki17,ще се пробвам да видя какво ще стане.  bouquet

# 502
  • София по рождение

проба

ура, получи се, тази вечер и аз ще сервирам да почерпя  Hug Hug Hug Hug

# 503
Момичета, вие хубаво сте надигнали чашката, ама полека, че серия ни чака Mr. Green

Ваня_61, как точно си издебнала Мелек за снимка Joy Joy Joy

Компания за питиетата Heart Eyes

# 504
  • между морето и небето
Много от рано я подхванахте днес. Аз ще почакам до довечера, че как ще прибера детето от училище. Няма да се хиля като морковче, докато чакам наред с другите майки.
Резил!

А закуската на Мата утрепа коня.

# 505
Вие представяте ли си какво ще си помисли за нас някой влизайки за пръв път тук.
С конкурс да са ни избирали, да не са ни избрали се отявлени убавици  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 506

За първи път копирам снимка. newsm78Благодаря на vili17  bouquet  bouquet

# 507
За мен сега е време за следобедното кафенце и чакам с чашата филма защото ББ ще има напредък в отношенията им и нямям търпение

# 508
  • Learn to fly. Fly away.
Вие представяте ли си какво ще си помисли за нас някой влизайки за пръв път тук.
С конкурс да са ни избирали, да не са ни избрали се отявлени убавици  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ивче, най-вероятно ще си помисли, че е попаднал на сбирка на анонимните алкохолици. hahaha hahaha hahaha
#Едни пият от мъка, други от радост а трети от сутринта#

# 509
  • По света и в нас.
Момичета гледам точно навремесъм се прибрала.Питието ми готово ,с него и мезето , а за капак и компания сте ми дали-вие сте просто невероятни.Сядам си спокойно и чакам новата доза от филма. bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт