Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 552
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Мишел, Тинче, какво пееше Сармъшък, че всички мислеха така дълбоко за живота? newsm78

# 181
  • София по рождение
Еееееее много сте цветущи тази вечер, особено по адрес на Мелек. А Нериманката нещо я изоставихте, ама тя добре се представи днес. А Демр, ох този поглед от ревност ли от любов ли, е няма такива очи други...

# 182
Трябваше още екшън да вкарат в този епизод.Е,ми много малко му беше боя на Али. Crossing Arms ooooh!
А  Мелек  Crazy Crazy,то верно няма такова мекотело,те и едноклетъчните са по-умни от тая.
Много ме радва,че Нириман спря да кряка истерично и се върна към обичайния си комедиен облик.Двете с Фатма във фитнеса,е нямаше такава картинка. #Crazy #Crazy
И не мога да разбера,защо стилистите тези няколко серии се отнасят така нечовешки с Аси.Тези палтета немам думи,всичките и висят като подарени. Crazy Crazy

# 183
  • София
Мишел, Тинче, какво пееше Сармъшък, че всички мислеха така дълбоко за живота? newsm78
Тинчето цяла седмица няма да гледа Аси, така че... Rolling Eyes

# 184
  • Learn to fly. Fly away.
Къде гледала, къде не гледала, да се включа и аз.
У техно село май не бяха чували за SPA. Първо Аслан гледаше като изтърван,после Нериман изтрепа рибата в сауната и фитнеса. Как не се гътна в сауната, не знам. Добре,че Сухито я предупреди навреме,че най-отгоре е най-горещо и че не бива да се стои повече от 10 минути.  hahaha
Спа не заспа, без малко да заспи завинаги .....  Joy Joy Joy

# 185
  • София по рождение

И не мога да разбера,защо стилистите тези няколко серии се отнасят така нечовешки с Аси.Тези палтета немам думи,всичките и висят като подарени. Crazy Crazy

Да наистина, аз не харесвам Аси като визия чак толкова, въпреки, че има хубави очи и топъл поглед, обаче и облеклото и едно....съвсем ме разтройва, виж за Демир-нямам забележки, дори не го виждам с к'во е облечен.  Heart Eyes

Тинче, къде отиваш мила?

# 186
  • София
В София съм, ама уроци, домашни - нейсе! Cry
Дори на баба забраних да гледа сериала, че откачам от леко по-силен звук, а в нас телевизор тихо не се пуска. hahaha Откачам просто - като излязла от лудницата се чувствам. В момента съм зарината с английски, математика, Свят и личност, астрономия... Sick Sick

# 187
  • София по рождение
еее не може така, без теб закъде сме? ми то уроците по-важни са май. Ще те чакаме с нетърпение.

# 188
Демир трябваше да тегли един бой на Мелек,като този на Али newsm77   а пък Али трябваше  Confounded
Нериманка  jump я гледам и тя в спорта,ама колко кила трябва още да сваля smile3557
А Асито не ми харесва много много със спусната коса,много й закрива лицето и каквато е гъста,прилича на самодива  afwitch

# 189
О,без малко да забравя за мойта "слабост" Иксан ,естествено той ни лук ял ни лум мирисал,докато умилостивяваше Нириманчето с кафенца едно друго и като видя Сухите и айде  Crazy Crazy.Че и как я ревнуваше от господин прокурора. Mr. Green

# 190
здравейте радвам се на всичко което коментирате отдавна, но нещо все немога да се включа. Филма е супер, който се прави на много интелегентен и не го харесва, да се поогледа малко в огледалото.

# 191
Една новина от днес:
Населеният компактно с български изселници град Бурса е домакин на станалия доста популярен в последно време в Турция международен кинофестивал. Това е фестивалът "Ипекйолу", което в превод означава Пътят на коприната.  Тазгодишното издание е четвърто. Организатори са голямата община на Бурса и Съюзът на турските филмови дейци.

Ако някои намери информация дали нашите убавци са се веснали там , нека я сподели.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 192
Ей-умрях си от кеф-бой бой бой на Алито да му дойде акъла!!! smile3508 newsm74 coolcool newsm57  Чакам с нетърпение утре-знаете защо! smile3521 newsm47

# 193
  • София по рождение
О,без малко да забравя за мойта "слабост" Иксан ,естествено той ни лук ял ни лум мирисал,докато умилостивяваше Нириманчето с кафенца едно друго и като видя Сухите и айде  Crazy Crazy.Че и как я ревнуваше от господин прокурора. Mr. Green

да бе галче видя ли го що за стока е куче проклето....

# 194
  • София по рождение
здравейте радвам се на всичко което коментирате отдавна, но нещо все немога да се включа. Филма е супер, който се прави на много интелегентен и не го харесва, да се поогледа малко в огледалото.

Какво ти пречи на теб Дунавска бабо да се включиш и не виждам тук такива на които не им харесва филма. Ако не ти ясно, тук всички са фенове на филма и чакат с нетърпение следващия епизод, а някои нямат и търпение и го гледат предварително. Това, че си изказват мнението за героите като филмови персонажи или за актьорите и ако то е отрицателно не значи, че не харесват филма.

Общи условия

Активация на акаунт