Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 557
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Абе да беше и Мелек в колата и тоя цървул Али да я беше хакнал качествено, пътьом да беше позабърсал Нериманката и Сухейлято, а до дървото да стои Сърмашък!

Мата ти не остави ни един герой в тоя филм, като хакне Нериманката, с кой ще се захласвам от смях аз hahaha hahaha hahaha

Ще ти намеря някой ама моля те тия не ги дишам вече!!!!!!!!!!!!!!!!
Леле тая Мелек тъпа та вдлъбната!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 166
  • София
щом, ще компенсираш - немаш грижи Joy Joy Joy

охх не била безсилна вече, била голяма  ooooh! ooooh! ooooh! леле маййкооо цифката не може да си избърше без родата, ама иначе се перчи, по-далеч от носа си не може да види  Crossing Arms Outta Joint

тоз пък Керим и той, бил се влюбил, абе как се влюбват тия хора от едно виждане?????

# 167
  • София
Мале и тия двамата са егати шеметите!

Е лека вечер момичета!
Чао от мен!

# 168
А бе този Демир нема стигане.На Аси и казва ,че няма по-важен човек в живота му.На Мелек казва същото.Как ви са тези работи.Направо ме разочарова.

Май не е сигурен дали Али обича Аси.

# 169
  • София
много вълнуващ край, как крачат с тетка по алеята ooooh! ooooh! ooooh!
ейй и тия от нова да ги наредя барабар с Мелек и Али за публичен разстрел Crossing Arms

# 170
  • Варна
тая вечер колкото се ядосвах на Мелек, така не съм се ядосвала на сериал  #Cussing out
извън нерви ме докарва това същество  Close Close

# 171
тая вечер колкото се ядосвах на Мелек, така не съм се ядосвала на сериал  #Cussing out
извън нерви ме докарва това същество  Close Close

Има още много да се ядосваш на тази пача. Embarassed

# 172
  • София,
Момичета кой е номерът на тазвечершната серия, изпуснах я и изкам да си я изтегля - моля за линк Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 173
Мелек и бой няма да я оправи.Само проблеми докарва.Тъпа глупачка.Извинявайте ама много ме нерви това женче.

# 174
Мелек, какво да я коментира човек тя направи  smile3550, но жалко, че и други ще страдат  #Cussing out.

# 175
  • София
ох момичета, черпя ви по едно, за таз серийка нещо по-хард, че таз ме изкара извън кожата...

да жмуцнем заедно по едно, че да олабим нервите малко  Mr. Green

# 176
  • България
благодаря за питието имам нужда от него след тази Мелек. Идвами аз да отида да я ошамаря. За нериманчето бих казала че на последък я харесвам само смях ми прави, то само тя май ни развеселява, всички други сериозни и нещо се скапа настроението им

# 177
Но Нериманчето беше върха тя е кашкавал спортист  Joy. Обаче тази вечер каза много умни думи за самата нея - какво прозрение  smile3508. Не само на Аси и Демир гордостта им е в повече, а и на Ихсан. Сега и той нацупи физиономията, когато чу за чифлика от Нериман. Брей гордост, брей  Thinking.
П.С. В този филм не с лопати, а с багер да я гребеш.  Thinking

# 178
  • България
Те май всички търсят под вола теле, всичко им е криво. Демир обвини Аси за огледалотот че им е в спалната, за което тя няма вина разбирасе. Иксан сега се цупи, че искат да му върнат чифлика, абе всички ходят на отчеп

# 179
леле Демир като видя Мелек с Али и му призля .... Crazy Crazy
ама малко му беше на този паразит Али  box #Sniper
Мелек е толкова влюбена горката .. Sick

посмях се с Нериманчето  Joy " спа не заспа, това е "  hahaha
и във фитнеса беше голяма скица  Laughing " Е разбира се , толкова години е работила на нивата , и това е спорт "  Joy

Общи условия

Активация на акаунт