Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Демир смразяващия поглед  Shocked

Олее, пак го погна с железния юмрук  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 151
  • Бургас
бойййййййййййййййййййййййй

# 152
  • София
ААААААААААААААААААААААААААААААААА
КККККККККККККККЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФФФФФФФФФФФФФФФФ
малко му е обаче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 153
  • София
абе защо да я отвежда от там, трябваше да напълни кухата лейка с шамари ooooh! ooooh! ooooh!
бахти пачата е таз Мелек.... вече не мога да се стърпявам Crossing Arms

# 154
  • София
Де тоя късмет да земе да се бухне с колата  а бухна се ама не пцофиса тая гад!

Тю като си нямам късмет!

# 155
  • Варна
малко му беше боя на Али, ама тая патка Мелек и тя трябваше да отнесе някой дуг шамар, шматка  Close Close Close

# 156
Тоз мръсник Али нарочно инсцинира катастрофа,защото Демир така му изду каската.Малко му беше! #2gunfire #2gunfire

Тази пачавра,е толкова нагла,че не да се извини, тя продължава със своето деболочие.

# 157
  • София
айй сега да го видя как ще се извинява на Аси Crossing Arms
нали и той е скорострелен в приказките, та сега......да го видим, ама аз ако съм на Аси, ще я хвана Мелек и ще я навръ там от където е излезнала......и на агнето майката е по-умна от тази чайка ooooh!

# 158
Какво стана,бе момичета newsm78 тези отрезаха/концерта/ от филма.

Нека му е сега на Демир,като не вярва на Аси.Не му е толкова за сестра му ,колкото има зъб  на Али заради Аси.

и на мен ми се стори, че го посъкратиха  #Cussing out

# 159
  • Бургас
Таз Мелек един хубав,тлъст бой!

Направо,ако ми беше сестра щях да и с4упя кан4ето от бой...та да знае после що е ревала...

Ни за самоубийстрва ще мисли,ни за про4увствени писма,ни за Алииковци #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 160
Тоз мръсник Али нарочно инсцинира катастрофа,защото Демир така му изду каската.Малко му беше! #2gunfire #2gunfire
После какво ще обяснява... #Cussing out #Cussing out Гад....
А маймуната дето Мата я сложи за Мелек със сигурност е по-умна....  Naughty
Добре, че беше Нериман да се посмеем малко  Joy Joy

# 161

Да, иначе какво обяснение ще дава откъде аджеба са тези синини по мазната му мутра. hahaha
Малко му беше, трябваше по силно да се тресне в това дърво, да беше нацелил паментика в кръговото щеше да е най-добре, ама сори. #Cussing out

# 162
  • София
Абе да беше и Мелек в колата и тоя цървул Али да я беше хакнал качествено, пътьом да беше позабърсал Нериманката и Сухейлято, а до дървото да стои Сърмашък!

# 163
Какво стана,бе момичета newsm78 тези отрезаха/концерта/ от филма.

Нека му е сега на Демир,като не вярва на Аси.Не му е толкова за сестра му ,колкото има зъб  на Али заради Аси.

и на мен ми се стори, че го посъкратиха  #Cussing out

Пропуснаха цяла песен,и как на Дефне и падна чантичката,а ма няма значение.

# 164
  • София
Абе да беше и Мелек в колата и тоя цървул Али да я беше хакнал качествено, пътьом да беше позабърсал Нериманката и Сухейлято, а до дървото да стои Сърмашък!

Мата ти не остави ни един герой в тоя филм, като хакне Нериманката, с кой ще се захласвам от смях аз hahaha hahaha hahaha

"изобщо ли не мислиш..." - че то за това действие трябва да имаш нещо на последния етаж ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт