Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
При мен е тихо - всички спят, камината гори, аз си пия от уискито щото и от филма и от други "благинки", нервите ми са поразклатени, но с вас разпускам - наздраве! newsm62

# 316
  • София
Забавих се, извинете, но съм начинаеща и от бързане направих грешка. Освен това и докса ме изхвърля на два пъти. Нещо не е наред тази вечер.

това е разработка на военните tooth tooth tooth

аз цял ден се кланях на вибокса да ми качи клипчето ooooh!

# 317
  • София
При мен е тихо - всички спят, камината гори, аз си пия от уискито щото и от филма и от други "благинки", нервите ми са поразклатени, но с вас разпускам - наздраве! newsm62

ей тва е, пък вънка нек си вали  Joy Joy Joy

и в нас е така, мъжо спи чак в другия край на апартамента, аз съм се барикадирала тук пред компа, климатиците си работят - винцето ми е бяло със лед и лимон - абе приказка  Crazy Crazy Crazy

ако някой чете ще ни изкара пияници, не че ми е зор Whistling

# 318
ето и червено винце пристига

Ако е и за мен винцето  newsm51

# 319
  • София

ам чи къъъъъъ, естествено, нали ти каза че предпочиташ винце и то червено, ай наздраве, афиет олсун  Mr. Green

# 320

е то какво затишие, бурята е далеч, да ви поохладя страстите малко Mr. Green
най-вероятно в петък ще има буря, може и в понеделник даже...  Thinking

Въй,къде на прати чак.Недей така. Shocked Аз бурята я виждам в сряда,най-късно в четвъртък.
Я да си налея малко винце,че да не свърши докато се натуткам. Wine Glass

Зависи за коя буря говориш. Малката ще е някъде четвъртък или петък. А голямата буря ще е чак след около 10 серии.

За креватната естествено. Mr. GreenДругата изобщо не ми е на дневен ред. Crossing Arms

# 321
това е разработка на военните tooth tooth tooth
На тая разработка "виваком" ли и е партизанското име  hahaha

До тогава трябва да си заредила пак аптечката. Joy Joy
Тя аптечката, изобщо не се прибира, стационарна стои до компа, така че не се тревожи, и лекарства имаме за нервите и депресията  hahaha

Нани на, ми после ще пием от мъка просто tooth tooth tooth

причина и повод винаги се намира, ако не вадим църковния календар - и там нема празно hahaha hahaha hahaha
жадни няма да останем - сакън  ooooh!

smile3521

# 322
Наздраве и от мен    newsm36

# 323

ам чи къъъъъъ, естествено, нали ти каза че предпочиташ винце и то червено, ай наздраве, афиет олсун  Mr. Green
Благодарско  Морганче , май  сме доста тези , на които не им се спи . Давайте тема  newsm78

# 324
  • София
абе да, партизанското име си е баш такова, щото днес от офиса се борех с вибокса...

в нас немам проблеми с нета, засега  Whistling

ама трябва да внимаваме със запоя, да не изкочи в коридора верно некой Али, че тогава нема да ми издържи сърцето, ще прекося набързо тунела водещ към Св. Петър hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 00:35 от Морганчето

# 325
Ние тук сме си весела дружинка и лошо никому не правим, на винце и уиски заповядайте и се наслаждавйте.  Hug hahaha

Момичета, това сигурно е от уискито, ама карай само ние си го знаем. Joy Joy Joy

# 326
Аз да си призная , днес ударих една чашка винце още на обяд , но трябваше да правя компания , не че се дърпах много .. Моят мъж е на мнение , че обедното пиене вреди на вечерното , но трябва да го питам , за наздравиците пред компа  с клип на Демирчо какво мисли  newsm12

# 327
Плюйте си три пъти в пазвата и се молете да не ви среща по тъмно. hahaha hahaha

# 328
Сега докато си пия,едни такива мисли ми идват.Мурат и Туба като ги снимат на по такивата сцени де ,да ли са облечени.Мурат с панталони и колан, а Туба с ватените и поли?

#2gunfire #2gunfireМалииии тоя Али много страшен. #Crazy #CrazyБаш да си плуя в пазвата #Crazy #Crazy

# 329
  • София
Аз да си призная , днес ударих една чашка винце още на обяд , но трябваше да правя компания , не че се дърпах много .. Моят мъж е на мнение , че обедното пиене вреди на вечерното , но трябва да го питам , за наздравиците пред компа  с клип на Демирчо какво мисли  newsm12

чак пък ще го питаш, я си жмуцни една чашка за отскок, и си гледай клипчето, що ще се тормозиш с излишни въпроси и да слушаш философски тези Joy Joy Joy

а това дали вреди  Thinking аз не знам, на мен не ми вреди никога когато е с мярка, така че, дали е обед или вечер...
за протокола, едно време дядо ми закусваше мекици с домашно червено вино #Shocked
човека живя до 87 години, здрав, прав, така че, небой се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт