Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • между морето и небето
Плюйте си три пъти в пазвата и се молете да не ви среща по тъмно. hahaha hahaha

Въх, недей така! Ще подскачам на сън.

Единственият лек е още една чашка с винце.

# 331
Рослава, сакън, да не те чуе Бурчин. Joy Joy Joy

# 332
Гале, на тоя охлюв що не му нарисуваш малко кръгчета, та да поиграем на дартс  hahaha
Едва ли някоя от нас ще пропусне хвърляне  Joy

# 333
  • София
Гале, като видя такъв мустак дето виси под джуката, да ти кажа за какво се сещам...
едно време като затварвх кръчмите из Пловдив, и завършвах в Скорпиито за сутрешно кафе, там винаги имаше ръбове колкото искаш, имаше един такъв като мен редовен, по едно време се и поздравявахме даже  ooooh!
та той с такъв мустак, яде супа, и от мустака му виси фиде и мазни капки, та като го видя тоз Али и вервай ми  Sick Sick Sick

# 334
Гале, на тоя охлюв що не му нарисуваш малко кръгчета, та да поиграем на дартс  hahaha

И аз съм за кръгче, ама някъде дето повече да се мъчи! #2gunfire

# 335
Рослава, сакън, да не те чуе Бурчин. Joy Joy Joy

А ма тя ако ме чуе ще се радва,че тия си лягат с куфраш.

# 336
  • По света и в нас.
Чевсички ще се наредим за хвърляне ама дали ще уцелим след толкова алкохол.

# 337
Морганче ще ме развалиш smile3508 . Мисълта ми беше ако ми види блесналият [smil поглед и тайните мераци , е тогаз може  леко да ми се стъжни  newsm12

# 338
  • София

аз на таз физиономия няма да пропусна, и без кръгче ще го цепна в десетката  smile3521 newsm47

# 339

Ще уцелим, даже ще повтори и потретим за по сигурно! hahaha

# 340
  • Разград
Сега докато си пия,едни такива мисли ми идват.Мурат и Туба като ги снимат на по такивата сцени де ,да ли са облечени.Мурат с панталони и колан, а Туба с ватените и поли?

#2gunfire #2gunfireМалииии тоя Али много страшен. #Crazy #CrazyБаш да си плуя в пазвата #Crazy #Crazy

Ама тя в утрешната сцена ще е по ношница и нищо не се вижда. И следващата сцена която ще е  на тъмно в дъното на стаята и  пак нищо не се вижда. И това са сцените за филма други няма да има.

http://www.youtube.com/watch?v=IkDQ7H0CZBk&feature=related

# 341
Мустаците на тоя с пинцета ще му  ги оскубя,влакно по влакно hahaha hahaha

Е във втората сцена само голи рамене,и затова иде реч,че от долу са с куфраж.

# 342
  • София
Морганче ще ме развалиш smile3508 . Мисълта ми беше ако ми види блесналият [smil поглед и тайните мераци , е тогаз може  леко да ми се стъжни  newsm12

хахаха гледам не се дърпаш много да те развалям  hahaha hahaha hahaha

ама аз верно мога да те разваля, стой далеч от мен, че съм луда и още си обикалям по кръчмите, а уж съм семейна, моя мъж ми каза, че акъла щом не ми  е дошъл досега, да не го търся - обречена съм на провал ако се захвана с тази мисия Joy Joy Joy

а некой се чуди как са ги снимали Мурат, аз само ще кажа че това дето го чакаме от началото на филма, Аси е с потник - телесен цвят - едвам се вижда, но от моя зорък поглед нищо не може да остане скрито....та така.... с кофража са си  Mr. Green

# 343
Ванче,нищо това повече разпалва въображението, а то е в излишък тук при нас. hahaha

# 344

Ми кой ще ти попусне хвърляне? newsm78Нема ред да хванем от мераклий да го целят,та може и с нещо по огнестрелно. smile3521

vania_e пиши с бели букви,когато коментираш неизлъчвани сцени от филма.Има си правила.

Общи условия

Активация на акаунт