Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Демир получи амнезия - ама каква раздяла Mr. Green И Керим пак я загази, този път Дефне ще го пречука smile3537

# 541
Иксан,много е разстроен за чифлика,абе тъпанар неден,от къде е гол пък и самочуствие.Тя Нериман го ревнува,тъпак!

Сега като се разхвърля Нериман на полето с тия ботуши.Малееее бегай на далеко.  hahaha hahaha

# 542
  • София
ахаххахахааххаха ботушите на Нериман  hahaha hahaha hahaha hahaha

няма такъв смях, малееее ма са розови, и с какви Свитя - за разкош  ooooh! ooooh! ooooh!

Гале искам фото довечера като качат серията, това не е за изпускане  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 543
  • София,
Ау мале Нериманката какви ботушки извади, леле  Joy Joy Joy - останаха ми очите hahaha

МОрганче, изпревари ме  Laughing на нашия ТВ бяха червени на бели цветя  newsm78

# 544
  • Варна
Нвриман уби рибата с тези ботуши  Joy Joy Joy

# 545
Гале искам фото довечера като качат серията, това не е за изпускане  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мчи как, тя е богата и в крак с модата, то не бе фитнес, сауна, сега е погнала магазините и се сдоби с розови ботушки за обора  hahaha hahaha hahaha

# 546
  • София
ботушите на нериманката Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
дано да нема бикове у полето hahaha hahaha

# 547
Нериманката е страшна скица newsm62 smile3532 Няма друг толкова фешън на полето Joy Joy Joy

# 548
мелек, за какво ли ще говори как цъфтят минзухарите ли?. То на това не само му  липсват не само първите седем години ами целият му живот досега. То от приказка не разбира.

# 549

Имаш ги,обещавам.То тва е fashion channel ряпа да яде. Mr. Green hahaha hahaha

# 550
Морган, може ли да използвам новата ти придобивка, за рециклиране на виваком, тея ми лазят по нервите от как са си сменили заглавието. То не бяха профилактики, то не бе чудо  hit

# 551
  • София
мани, мани, пренаписа книгите за мода Нериманката, не знам розови ли, червени ли са, знам че са умопомрачителни, баш за тинята в полето hahaha hahaha hahaha

Морган, може ли да използвам новата ти придобивка, за рециклиране на виваком, тея ми лазят по нервите от как са си сменили заглавието. То не бяха профилактики, то не бе чудо  hit
с най-голямо удоволствие, цял ден нямах поща в офиса - служебната де, не че ми се работеше, ама не слезнах от телефона заради тях ooooh! ooooh! ooooh!

айде Гошо тъпото /Мелек/ пак  повярва ooooh! ooooh! ooooh!

# 552
По- куха лейка от Мелек няма!!! Ти може ли да си толкоЗ проС, че да издъниш брат си пред врага му  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 553
Нериман и Сюхи - съдружнички, ей сега стана цирк rotfImbo smile3532 Тая Мелек как го пита дали е вярно, ами кво очаква да и каже - да аз бях doh

# 554
Абе този тъпак Али,малко му беше,той да не е маниак. #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт