какво щеше да е ако беше лошо времето 

така,че умната!!! 

),тъй като е много по-лесно детето да поеме гърдата,но аз не я използвам,защото просто не ми е удобно,а и моите гърди не са големи,затова не мога да кажа впечатления от собствен опит.
.Все се каня да ти кажа колко ми харесва името на малчо и да те питам(малко нахално
),но как решихте да го кръстите така и какво точно означава?
.Чак не знам какво да ви кажа,просто съм и аз сродница по съдба
.Стига толкова -спирам 
.Та се разправях тези дни с разни бумащини.
Не че на бебетата им пука
Ей го нашия - има шезлонг с вибрации, музика, мехурчета, бълбукане, морски вълни и не знам си още какво, ама спи на баща си на корема

), фейсбук, кафе с колежките, дълги обеди, отпуска за лекции, вършене на лична работа в служебно време, 20 дневния платен годишен отпуск, 2те години майчинство с полагаем платен отпуск за тях от 40 работни дни (от гледна точна на работодателя това си е отпуска за това, че си бил в отпуска от 2 години
, защото за него е все тая дали гледаш дете или си бил на малдивите - не си бил на работа за да му помогнеш да печели пари), неограничените болнични и т.н. Всичко това трябва да се калкулира към труда тук и сумарно труда в бг е доста по-скъп от този "на запад", независимо от всеобщото схващане за евтината работна ръка - просто КПД-то е различно, а тъй наречената социална политика не я коментираме. Мога да ти кажа и каква е връзката мижду фалитите на много фирми тук и майчинството от 2 години, но това е друга тема. те интересува - ще ти напиша. това, което е по темата е, че тази цена за труд трябва да се включи в цената на стоките при малки до незначителни обороти. Ако 4-то - не бъркайте промоцията с редовата цена. Стоките в промоция обикновенно са на доставна цена или дори доста под нея. Това се прави, защото влизайки да си купиш кисело мляко от 0.30 лв ще си купиш и сирене, домати, месо и хляб и надценката от останалите продукти ще компенсира продавача за ниската цена на киселото мляко, от която реално той губи. това важи и за онлайн магазините и за всичко. 5-то доста често ниската цена е свързана и с това, че собственика иска да си изчисти склада от стока, която няма как да продаде иначе. В този случай той иска да освободи някакви средства, отколкото те да стоят "затворени" в стока, която неговата практика сочи, че е лош избор и няма да продаде скоро. има и още много, ама стана тегаво. Ани,
. Като финал - в българия високите цени на "глезотиите" са най-малкия проблем. Здравеопазването, образованието и т.н. са доста по-сериозни, но за съжаление те се оказва, че не са чисто български. за справка - Ронка и одисеята в спешното!
. А и скоро трябва да се върна към уроците по английски, които занемарих покрай бременността и сега ще трябва да се върна доста назад и по тази причина отлагам ли отлагам...

бяхме на ортопед - всичко ни е наред, но според него, носенето в слинг не било препоръчително и полезно
а нашия човек много обича и почти веднага заспива щом го сложа, а и ми е удобно и по някоя домашна работа да си свърша
/ а Оги и мъжчето ме чакаха в колата. горкото дете стояло тихо и многоооо тъжно и сълзички са се стичали по бузките му
! много го измъчихме, чак ми е съвестно 

. Бих искала само да добавя, че искренно се надявам един ден и нашия пазар да достигне нивата на Европейските и да получаваме стоките си на цени като техните. За съжаление, това няма да се случи докато икономическите показатели не се подобрят. В следствие на преобладаващото население живеещо в бедност и липсата на средна класа, се подхранва вноса и продажбата на изключително ниско-качествени играчки, които в повечето случаи при счупването си застрашават здравето на децата ни. Та при това изобилие на привидно "евтини" играчки, няма как да се достигнат високи продажби на качествени стоки, които пък от своя страна да стимулират по-голям внос и следователно по-ниска цена. Scottmissed гарантирам ти, че въпреки високата цена Българския търговец печели значително по-малко от същите в развитите страни. Аз също живях 4години извън България и връщайки се тук също ме боли виждайки някой неща, но за мен си заслужава. Трудно се живее в България, но си е Родината ни
Не приемам поста ти като лична обида в никакъв случай, защото съм напълно съгласна с всичко което казваш! За огромно мое съжаление обаче не мога да променя нещата.
Не искам детето ми да си спомня, че някакъв мустакат доктор му е пипал чурката и причинил болка

), та ги нагласям на самообслужване. През нощта гледам да ги редувам да си цуцкат докато спя настрани.
. В крайна сметка всеки си избира от каде да пазарува.
и ние сме в сряда на ортопед при Драганов по препоръка на педи.Адри задължително звънни за час.Аз се обадих онзи ден и ми записа чак за идната сряда.

В първият пост казваш едно, но след обективните обяснения на момичетата тук се завърташ като влашки потури
Хайде да престанем с тая тема защото просто няма смисъл
На сила никой не те принуждава да пазаруваш от БГ сайтове. Просто се опитай да отвориш БГ интернет магазин и го зареди със стока и ще видиш сама как стоят нещата в БГ и защо е тая разлика в цените 
След 2-3 лъжици от отварата гърдите ми просто се напълниха с мляко и малката лакомница колкото и да имаше желание да изцока всичко се отказа бая преяла и после пуфкаше от тежеста в коремчето й 
Да ви почерпя по случая