АВГУСТинче 2010 се оказва и на мама две чертички показва

• 26 618
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Мерси за обяснението. Само като си представя колко много неща не са ми ясни около бременност, раждане и т.н., а уж чета много и се информирам  Thinking. Засега пия и аз само фолиева.

# 661
Мерси за обяснението. Само като си представя колко много неща не са ми ясни около бременност, раждане и т.н., а уж чета много и се информирам  Thinking. Засега пия и аз само фолиева.
Валина карай я по-спокойно, колкото и да четеш и да мислиш, че си подговена, едва накрая като ревне, като е гладно или за енти път памперса е омазан, ще ти се изяснят нещата  Whistling.

# 662
Валина карай я по-спокойно, колкото и да четеш и да мислиш, че си подговена, едва накрая като ревне, като е гладно или за енти път памперса е омазан, ще ти се изяснят нещата  Whistling.
Абсолютно подкрепям мнението ти! По време на първата ми бременност, тъй като бях твърдо решила да кърмя, изчетох де що имаше статии и мнения по форумите,повярвайте ми -като родих - все едно нищо не съм чела ....така че давайте по-спокойно  bouquet

# 663
Ами уж съм спокойна, ама ме обхващат всякакви състояния Laughing

# 664
Един малко ранен въпрос имам аз Simple Smile
Появи ли ви се вече майчиния инстинкт? Привързани ли сте до неузнаваемост в малкото растящо човече в себе си?
Аз да ви кажа не смея да се зарадвам истински, не смея да се привързвам и това дори малко ме притеснява. Просто се моля всичко да е наред, да мога най-после истински да крещя от радост. Макар че видях точица вече порастнала (първия път не я видях, само лекарката), но още нямаше сърчице, а пък и лекарката се опитва да ме настрои някак си по-спокойно да приемам нещата, да не се привързвам прекалено, защото първия триместър така или иначе е опасен. От една страна знам, че е права и така е по-добре.
От друга страна обаче се питам - ще бъда ли добра майка? Въртят ли ви се такива мисли или аз нещо не съм наред?

# 665
Аз днес бях на преглед. Малкото човече е 22мм. има сърдечна дейност и всичко е наред. Успокоиха ме най-накрая, ама колко пъти ме върнаха че нищо не се виждало. Е потърсих най-накрая и друго мнение.
Имало сраствания, сложно щяло да бъде...абе извади ми акъла, а този док ми каза че старата операция си е много добре и дори имам шанс да родя нормално второто си детенце Grinning
Либи, не се притеснявай за такива неща мила, още по-малко и от сега. Естествено, че ще си най-добрата мама Hug
За инстинкта, не изпитвах нищо таккова докато бях бременна. Като родих също ми беше странно първите няколко дни. При мен любовта идва с грижите все повече и повече. Не знам дали при другите мами е така Thinking

# 666
  • София
Имаме си пулс,4ухме сар4ицето как тупка туп,туп туп.Много съм щастлива ,но в същото време съм като ударен самолет още не мога да го усъзная.Благодаря на вси4ки ВИ за подкрепата.Разговора с док няма да коментирам.....Обичам Ви и Ви целувам.

# 667
За инстинкта, не изпитвах нищо такова докато бях бременна. Като родих също ми беше странно първите няколко дни. При мен любовта идва с грижите все повече и повече. Не знам дали при другите мами е така Thinking

И при мен беше точно така  Peace

# 668
Имаме си пулс,4ухме сар4ицето как тупка туп,туп туп.Много съм щастлива ,но в същото време съм като ударен самолет още не мога да го усъзная.Благодаря на вси4ки ВИ за подкрепата.Разговора с док няма да коментирам.....Обичам Ви и Ви целувам.

Страхотна новина! Дано всички ни сполети това щастие Grinning
Сега спокойно си изкарай празниците!

# 669
Честито сърчице на Спирит и Хрисинда!
Либи още един глас за поста на Спирит, любовта е в грижите, които се полагат и нараства всеки ден, до състояние на себеботрицание, чудиш се как си живял преди да се появи малкото слънчице.

# 670
в коя седмица чухте сърчицето ? аз съм на тръни дали всичко е наред,защото още нищо незнам Sad чак след празниците съм на лекар,и то за пръв път откакто съм бременна  Cry Cry
Стискаите палци

# 671
  • София
Аз днес го видях и съм точно 7г.с,гледахме го миналата седмица но не се видя и бях изперкала.Ти коя си Габриел?

# 672
В понеделник бях на преглед. 8 мм е голямо  Laughing термин 21 август.

# 673
в коя седмица чухте сърчицето ? аз съм на тръни дали всичко е наред,защото още нищо незнам Sad чак след празниците съм на лекар,и то за пръв път откакто съм бременна  Cry Cry
Стискаите палци
4-тата съм,сигурно е рано още

# 674
Здравейте момичета!!! Laughing  

Чета ви отдавана,но сега реших да ви пиша.Днес си видях точицата как тупти Party ,а съм едва в 5-6 г.с.,няма смисъл да обяснявам какво изживях Hug,дано всичко се развива както трябва,само това се моля Praynig Praynig Praynig и го пожелавам на всички ви Hug Praynig Hug

от Варна съм, имам син на 4г и половина  Two Hearts и отдавна чака своята сестричка hug

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 00:15 от IR

Общи условия

Активация на акаунт