Има ли бременни от Пловдив? Кой лекар си избрахте?

• 2 070
  • 20
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Аз се записах при д-р Васил Велевски,но още нищо не мога да кажа за него.Препоръчаха ми го

# 1
Здравей, аз съм ходила при Велевски, но не като бременна. Не мога да те посъветвам нищо. Аз си избрах лекар , който води раждания и мога да разчитам на него на 100 %. Ако смяташ, че това е твоят лекар , тогава не се чуди. Моят лекар работи в частна клиника , но пък му имах пълно доверие. Ако ще правиш фетална морфология ти го препоръчвам , много е добър. Казва се Васил Даскалов и работи на кабинет в Медикус Алфа, а води раждания в Селена. Лека бременност.

# 2
Az hodeh pri Velevski prez cqlata bremennost i adski sym dovolna.Rajdaneto mi syshto beshe pri nego v Toraks.
Pojelavam ti leko bremenene Simple Smile
 (izvinqvam se za latinicata)

# 3
  • Пловдив
благодаря ви момичета.Засега съм доволна и се надявам да нямя проблеми.Вчера си направих и първата феталната морфология при него.И аз се замислям за Торакс,ама има много време до юни.Пак ви благодаря.чао засега от мен Simple Smile

# 4
Здравей! И аз съм при Велевски. Доволна съм за сега. Аз също съм се насочила да раждам живот и здраве в Торакс. Нека да не забутваме темата, а да споделяме   Hug  Лека бременност на всички.

# 5
Здравейте и от мен. Досега съм ходила само на един преглед в Селена и съм много доволна, но поради финансови причини не мога да си позволя там да продължа. Съвсем случайно ми препоръчаха д-р Пелев от окръжна болница и след справка с белият списък видях че е там Simple Smile още не съм му звъняла но тази или другата седмица, ако всичко е наред мисля да се запиша на консултация при него Simple Smile

# 6
Чувала съм и аз добри отзиви за д-р Пелев. Успех ти желая, дано останеш доволна.

# 7
  • Пловдив
Здравейте и аз съм от търсещите гинеколог,има вероятност да съм бременна,досега ходех при Др.Дренски на частно и по касата предния път бях при Д-р Арнаудов от Окръжна,но сега ще търся друг по касата,а и за раждането живот и здраве май няма да съм при Дренски,защото доколкото разбрах вече работел само в Селена,а едва ли ще мога да си позволя раждане там-при тезе цени!
така че ще следя темата с интерес.
Този Д-р Пелев приема ли по касата?и къде му е кабинета?

# 8
  • Пловдив
Велевски също работи със здравна каса

# 9
Пелев по каса в доболнична помощ не работи-т.е.- не може да ти води ЖК по каса!

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 16:07 от wine

# 10
  • Пловдив
ок,разбрах.

# 11
  • Пазарджик
Аз също давам един глас за д-р Васил Даскалов - следеше ми и двете бременности и при него раждах - изключително съм доволна! Peace Ако имаш въпроси с удоволствие ще ти отговоря! Simple Smile

# 12
Здравейте, момичета! Преди три дни видях дългочаканите 2 чертички и сега се чудя при кой лекар да се запиша за ЖК по здравна каса. Първата ми бременост я следеше Чавдаров от студентска поликлиника, но ми се струва че техниката му е вече доста остаряла, а ми се ще нещо по-добро. Ще се радвам да чуя мнения и съвети, защото наистина нямам идея къде да се запиша...

# 13
  • Пловдив
Ако искаш лекар с модерна техника и да работи със ЗК ти препоръчвам д-р Васил Велевски.Аз съм при него и съм много доволна.

# 14
Абсолютно съм съгласна с krems82 . Аз също съм при д-р Велевски и съм доволна. Техниката му е от новите видеозони. Дори си правих БХС при него.

Общи условия

Активация на акаунт