Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са промените в играта след актуализацията?
Какви са основните стратегии за битки в играта?
Какви са препоръките за защита от атаки в играта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са промените в играта след актуализацията?
След актуализацията играчите забелязват промени в битките, като отбелязват, че сега битките са по-справедливи и реалистични. Времето за реакция при атака е увеличено, а издръжливостта на войските е намалена. Освен това има промени в проучванията, като сега се купуват изследователски точки, които не достигат веднага след събирането на кристала. Въпреки това има смесени чувства относно скоростта на битките и падането на стената, което беше част от старата версия на играта.
-
Какви са основните стратегии за битки в играта?
Основните стратегии за битки в играта включват разполагане на войските ви в различни стени, като първият и вторият вал са от решаващо значение. Фланговете също играят важна роля, като е препоръчително да имате достатъчно от тях, особено мечоносци. Освен това играчите споделят информация за тактиката на битката във версия 0.32, подчертавайки значението на състава на войската, издръжливостта и морала им. Също така се обсъжда важността на размера на града и стената за броя единици в отбранителните стени.
-
Какви са препоръките за защита от атаки в играта?
Препоръките за защита от атаки включват съвети за дипломация, създаване на съюзи и търговски договори. Също така, играчите подчертават важността на наличието на кораби, като се подчертава, че без спечелена морска битка не може да започне сухопътна. Освен това се обсъжда значението на резервите и влиянието на размера на града и стената върху защитата.
-
Какви са основните правила и съвети за игра в Икариам?
-
Как да добивам дървен материал и мрамор на новия остров в играта Икар?
Това е от мен
Пробвай малко дипломация с тях , КО и търговски довори ! Има си начини да не те нападат 

с първата спечелена люта битка. 

[96:98] nirvana и имам едно въпросче...Проведох битка във варварското селище получих репорт че е спечелена от мен но се скри нещо много бързо и не виждам как да видя пак репорта.Освен това се върнаха 2та ми кораба с 14 единици без товар
Бъг ли е това и какво мога да направя по въпроса?